Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא חושב שאמינות הממירים הקטליטיים של פיז'ו הם עיקר הבעיה.

שאלתי פעם חברה שמייבאת ממירים קטליטיים חליפיים לארץ והם טוענים שכל עוד למנוע אין בעיה של שריפת שמן הממיר יכול להחזיק מעל 100K ק"מ.

גם באיבחון מספר תקלה P0420 OBDII נאמר בפרוש שאחד הגורמים העיקריים הם:

Oil contamination.

אפשר לנסות לפרק את שתי חיישני החמצן ולנקות אותם ולהרכיב, לאפס תקלה במחשב הרכב ולבדוק אם מנורת מנוע נדלקת שוב לאחר נסיעה של יום יומיים.

קצת קשה לפרק חיישני חמצן בגלל החום הגבוהה שעל ההברגות בסעפת הפליטה אבל זה אפשרי עם בוקסה יעודית.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
יפה שנדלקת נורה ומתעלמים ממנה ואחרי זה באים בטענות, רק תזכור אם נדלק לך נורה של חום מנוע תמשיך לנסוע הכל בסדר, אז מה אם ילך מנוע, ביפני זה לא היה קורה...

מה אתה משווה נורת מנוע צהובה לנורת חום מנוע? זה שני דברים שונים לגמרי.

ובעת הידלקות הנורה - הנזק כבר נגרם, זה לא שאם הייתי הולך למוסך ישר אז באורך פלא התקלה הייתה נעלמת...

הרכב הזה בזמנו היה רכב של המעסיק וזאת הייתה החלטה שלו להזניח את זה (את הנורה הכתומה).

אפילו ניסיתי לשכנעו שרק אקח את זה לבדיקה במוסך המורשה והוא סירב. אם זה היה רכב שלי והחלטה שלי אז בוודאי שהייתי בודק את העניין לעומק ומטפל בהתאם!

פורסם

לא יודע, ברגע שנדלקת נורת CHECK ENGINE זה קצת מרתיע את השכל הישר ואומר ללכת מיד לבדוק את העניין, ולא למשוך חודש. כן זה לא התראת STOP ENGINE שכל האוטו מהבהב, אבל ברור שאם אתה ממשיך לנסוע עם תקלה, אתה מסתכן בפגיעה יותר חמורה למכלולים אחרים במידה ויש כזו.

אתה גם מקפיץ שרשור מלפני שנה - יש חדש? D:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום,

נשמח אם תשלח לנו הודעה פרטית עם שם וטלפון ונראה איך נוכל לעזור מול המחלקה הטכנית,

לילה טוב,

צוות לובינסקי

שלום

יש לי אותה בעיה אם פג'יו 2008 שנת 2014

החלפתי ממיר ואחרי חצי שנה הממיר שהרכבתי פשוט התפורר

נשארה רק חתיכה

הבעיה התחילה אשר לרכב היו 60000 ק"מ

עכשיו יש לו 83000

מה לעשות?

בתודה

הטלפון שלי הוא 0528307387

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

בדיוק מה שקרה אצלי.

לפני שנה וקצת החלפתי ממיר משומש במוסך מורשה בנהריה. עברה שנה והוא שבק חיים לכל חי...

יש פתרון לנושא?

יש ממירים חדשים (לא מקוריים) ששוב לנסות, כי המקורי עולה למעלה מ3000 ש''ח, ומשומש זה חתול בשק...

עריכה אחרונה על ידי שי עוגן
פורסם (נערך)

החליפיים לא שווים את הכסף.

אין כמו המקורי. אפשר להשיג במחיר זול יותר מ-3,000 שקל

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...