Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש! רנו מגאן סדאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז מה מקומה של הפלואנס?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מקווה שתגיע עם 2.0DCI.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איפה ראית מנוע כזה?

חוץמזה, עבורך Talisman estate, לא מגאן...

צודק, יש להם 1.5 ו1.6. לדעתי זה טיפה פספוס מצידם שהם מזניחים את ה2.0 - זה היה מנוע טוב.

לצערי ניראה שגם לטאליסמן המנוע ה"גדול" יהיה טורבו כפול 1.6 : https://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Talisman

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עדיין לא הצלחתי להבין עד הסוף מה אני רואה:

1. מגאן ממש, קרי גירסת סדאן הנגזרת ישירות ממשפחת המגאן.

2. פלואנס, קרי רכב מדינות מתפתחות (הגם שדי מוצלח) שאינו משתייך למשפחת המגאן ממש אלא מהווה אחות חורגת, ואולי אף מתבסס על שלדת הפלואנס היוצאת (בדומה לכך שהפלואנס היוצאת מבוססת על שלדת מגאן II מתוחה).

3. שתי האפשרויות נכונות ויתקיימו במקביל - מה שלי נראה כמהלך הזוי, אבל יכול להיות שאני טועה.

בכל מקרה אני מקווה שיגיע גם מנוע 1.6 dCi. עם כ-130 כ"ס וסביבות 35 קג"מ זה כבר מתחיל להית נחמד.

חזיר דיזל

פורסם
160 סוסים לא מספיק? :)

אני לא בקטע של סוסים, אלא בקטע של נפח. אנשים יגידו את מה שיגידו, אבל אני מעדיף כמה שיותר נפח וכמה שפחות סוסים כי מאמין זה המתכון לאריכות ימים של המכלולים, בדיוק יש שרשור מקביל על טורבו ואורך חיים, אני ציינתי בהסברים שלי את נושא הנפח.

הרי כדי לתת יותר סוסים פר נפח, הטורבו צריך לעבוד קשה יותר, בין השאר גם מכלולים אחרים. בנוי לזה או לא - אני לא רוצה להכנס לזה. ברכבים שאני בוחר עבור עצמי לא רוצה לבדוק אם המנוע כן בנוי או לא :p

• תוכן חדש...