Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להחליף מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמנה (שבכלל שייכת כיום לווירפול) בייצור הרגיל/פשוט שלהם, מיוצרים במקסיקו. המכשירים היותר יוקרתיים שלהם שמכוונים ללקוחות העשירים יותר מיוצרים ממש בארה"ב, במפעל באילינוי.

.

בארץ היבואן מכר, לפחות בזמנו, מקררים מהמזרח, ושם עליהם את השם Amana. אלו היו מוצרי מדבקה לכל דבר ועניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המקררים של האייר מיוצרים בתאילנד ,Foxconn הסינית קנו את שארפ.

יש סימוכין?

אולי יש להם גם מפעל בתאילנד (כמו שיש להם גם במדינות אחרות), אבל היצרן הוא סיני והמפעלים שלו, ברובם, יושבים בסין. שוב - זה לא אומר שהסחורה שלו זה זבל, אבל יכול להיות שלארץ היבואן כאן הכניס בהתחלה רק את הזולים ביותר.

פורסם

בדף המפרטים של הייר כתוב.. תוצרת תאילנד.

מקרר HAIER מדגם HR954 - HR953

נפח כללי:

לפי תקנות מדידה חדשות: 513 ליטר

לפי תקנות מדידה ישנות: 534 ליטר

נפח תא קירור: 358 ליטר

נפח תא הקפאה: 155 ליטר

דירוג אנרגטי B

צריכת אנרגיה שנתית: 661 קוט"ש

צבע: נירוסטה.

מופעל בגז קירור ידידותי לסביבה – CFC Free.

ארץ ייצור: תאילנד.

חרשתי קצת ברשת - ואין ביקורות רעות.

בעוד כי ב SHARP בדגמים שחפשתי בנפח דומה, הביקורת לכאן ולכאן.

אולי יש מהפורום אנשים שיש להם הייר - ומעניין מה הניסיון שלהם.

עדיין לא קניתי ואני אוסף מידע.

ההתרשמות שלי - הייתי בחברה בניופן בראשון.

המקררים יפים ונוחים, צבעים יפים ומדפי זכוכית, ובעלות של כ 3000-3500 ש"ח.

מחירים נחמדים ואחריות רחבה (בתוספת 99 ש"ח) של ניופן, 1+9 על המדחס ומערכת הקירור.

( HR953 אחריות שנה + 6 על יח קירור)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
יש סימוכין?

אולי יש להם גם מפעל בתאילנד (כמו שיש להם גם במדינות אחרות), אבל היצרן הוא סיני והמפעלים שלו, ברובם, יושבים בסין. שוב - זה לא אומר שהסחורה שלו זה זבל, אבל יכול להיות שלארץ היבואן כאן הכניס בהתחלה רק את הזולים ביותר.

בזמנו בדקתי בחנויות ועכשוי בדקתי מפרט לדוגמא. לא נתקלתי במקררים גדולים תוצרת סין, הרוב היה מתיאלנד.

גם השארפ שלך לא מייוצר ביפן אלא בתאילנד והבעלות הנוכחית היא של חברה סינית.

פורסם (נערך)

גם אנחנו באותו המצב, יש לנו מקרר שארפ 499 ליטר נטו (כבר חוגג 18 )ברוחב 75 ורוחב להכנסת המקרר הינו 80ס"מ, הבעיה שאין מקררי שארפ של 75 היום ויש לנו רק /LG וסמסונג שניכנסים במידות.

LG אני לא נוגע ביגלל ברימאג, שארפ של היום צריך להיתפשר על רוחב 70 עם כ450 ליטר והבעיה איתם זה הפלסטיקים העדינים שנישברים, לבסוף נישאר סמסונג ברוחב 78.9 אבל ממש לא אהבנו את המקפיא שבעיקרון אין מדף כי יש חצי מדף שתלוי על מיתקן ייצור קרח ועדין מאוד בקושי יחזיק מארז גלידות (בשארפ יש לנו 3 מדפים שרק אחד משותף עם יצרן הקרח).

בקיצור בעיה, אין דגמים טובים שניכנסים ברוחב 80, לכן אולי נאלץ להזמין נגר ולשנות את המיקום שניתן יהיה להתקין מקרר גדול יותר כי המיבחר גדול בהרבה והמחירים לא גבוהים בהרבה.

אשמח לישמוע מה תיקנו בסוף ומה תיהיה חוות דעתכם.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

באותה הדילמה עם אמקור מטאור שהזדקן בכבוד והחליט להפסיק לפרגן לתא הקירור (המקפיא עוד נותן בראש) ; תקציב של עד 5,000 ש"ח.

כיוונתי בהתחלה לסמסונג אבל נראה שבתקציב הזה נוטים להתבכיין לא מעט על המקררים שלהם - בעיקר מבחינת רעשי מנוע ובעיות אמינות.

אובד עיצות בנוגע לשאר הברנדים, כשהרוב כפי שצויין כאן עושה רושם כמוצרי מדבקה עם אמינות מפוקפקת.

פורסם (נערך)

אלפא - שארפ זה לא מדבקה.

בתקציב שלך יש אחלה מקררים של שארפ.

אני למשל כבר שנתיים נהנה ממותג מדבקה (blomberg )

אותו המקרר נמכר תחת מדבקה BEKO

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=800809

(המקרר אצלי שקט מאוד ואין תלונות על איכות הנירוסטה).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני קניתי את זה בייבוא מקביל במרץ. דרך זאפ עלה לי 2,950 כולל הובלה, ייבוא מקביל של י. שלום. מקרר מדהים. עיצוב יוקרתי, שקט מאוד, תמורה נהדרת לכסף. במחסני חשמל הוא עלה 1000₪ יותר ללא הובלה, גם ייבוא מקביל. מאמין שאפשר להתמקח איתם, אני פשוט לא טיפוס כזה. גש לראות אותו בתצוגה ותבין.

http://m.zap.co.il/zapmobile/search.aspx?keyword=samsung+rt49

אני אמליץ לך על מה שאני ממליץ ללקוחות שלי, סמסונג.

Sent from my A0001 using Tapatalk

נכתב מהוואן+ 1 שלך? [emoji12]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alonyam
פורסם
גם השארפ שלך לא מייוצר ביפן אלא בתאילנד והבעלות הנוכחית היא של חברה סינית.

לא נכון. רשום עליו "אינדונזיה", ושארפ אגב לא בבעלות סינית, אלא טאיוואנית, אם איני טועה.

פורסם
באותה הדילמה עם אמקור מטאור שהזדקן בכבוד והחליט להפסיק לפרגן לתא הקירור (המקפיא עוד נותן בראש)

אם המקפיא עדיין מתפקד, הרי שכל המערכת עדיין מתפקדת ותא הקירור הרגיל פשוט לא מקבל את הקירור שלו עקב סתימה באחד המעברים או חוסר הפשרה. תיקון יחסית פשוט וזול. מקרר כזה, כמו שבנו פעם, שווה ומצדיק תיקון (כל עוד לא מבקשים על זה הון תועפות).

פורסם (נערך)
באותה הדילמה עם אמקור מטאור שהזדקן בכבוד והחליט להפסיק לפרגן לתא הקירור (המקפיא עוד נותן בראש) ; תקציב של עד 5,000 ש"ח.

כיוונתי בהתחלה לסמסונג אבל נראה שבתקציב הזה נוטים להתבכיין לא מעט על המקררים שלהם - בעיקר מבחינת רעשי מנוע ובעיות אמינות.

אובד עיצות בנוגע לשאר הברנדים, כשהרוב כפי שצויין כאן עושה רושם כמוצרי מדבקה עם אמינות מפוקפקת.

על כול המותגים יש תלונות כאלה וגם השירות של כולם בעייתי. אפילו על Liebherr המאוד יקר ויוקרתי.

חברות לא מדבקה לדג': היטאצי, שארפ,סמסונג,LG, בקו ובלוממברג (שני מותגים של Arcelik).

אפשרות לבדוק את זהות היצרן ע"י תווית האנרגיה במקרר או לפי הדגם ברשימה הלא מעודכנת של משרד האנרגיה.

הייתי ממליץ על המקרר עם האחריות הארוכה ביותר, הבעיה שכרגע כולם עם אותה אחריות +-. אולי כדאי להשקיע בתוספת אחריות למוצרי חשמל, במסגרת ביטוח הדירה.

לא נכון. רשום עליו "אינדונזיה", ושארפ אגב לא בבעלות סינית, אלא טאיוואנית, אם איני טועה.

בחיפושים שלי נתקלתי רק בתיאלנדים, לא שההבדל כ"כ משמעותי.

אתמול העסקה אושרה סופית, המטה והמייסד מסין.

http://www.wsj.com/articles/foxconn-and-sharp-approve-3-5-billion-takeover-deal-1459326798

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם
בארץ היבואן מכר, לפחות בזמנו, מקררים מהמזרח, ושם עליהם את השם Amana. אלו היו מוצרי מדבקה לכל דבר ועניין.

לא נכון.

אמנה שייכת לקונצרן ענק שניקרא "ווירפול".

לאחרון יש מפעלים גם בסין, בין היתר, או בהודו, אינדונסיה ועוד, מה שנותן לו גמישות לייצר את המותגים שרכש (אמנה) היכן שירצה. אם הוא יוצר בסין לדוגמא, הרי שמדובר באמנה מקורי. אין מה לעשות. באותה מידה כפי שמקרר אמנה מיוצר בקליבלנד, ארה"ב (לא המפעל המקורי של אמנה, שהיה בן למעלה מ- 120 שנה כשנסגר).

פורסם
הכי חשוב זה אמינות+אחריות, ומידה שתתאים למטבח שלנו (נישה ברוחב 80 ס"מ). עדיפות למקפיא תחתי אבל לא חובה. כל השאר גמיש רצח.

אני יודע שיש 'מקררי מדבקה' כאלו, ששמים מקדימה לוגו של X ובתכלס הם עם חלקים תחת. מעדיף להמנע מכזה אם אפשר.

תקציב גמיש 2,000-5,000 +-, לא מחפש פיצ'רים מיוחדים, רק רוצה שיחזיק בלי בעיות סד"ג של 6 שנים (והלאה במידת האפשר, כמובן).

גר באזור עמק יזרעאל, חשבתי לבדוק בחנויות ביקנעם/חיפה, לא פוסל מקום אחר אם יש משלוח וכו'.

המלצות?

בדוק את השארפ וההיטאצ'י. מניסיון של המשפחה הקרובה, הם מעולים ומחזיקים מעמד יפה.

אגב, עמק יזרעאל מקום מהמם. גרתי בעבר די קרוב אליך (משגב).

פורסם
אם המקפיא עדיין מתפקד, הרי שכל המערכת עדיין מתפקדת ותא הקירור הרגיל פשוט לא מקבל את הקירור שלו עקב סתימה באחד המעברים או חוסר הפשרה. תיקון יחסית פשוט וזול. מקרר כזה, כמו שבנו פעם, שווה ומצדיק תיקון (כל עוד לא מבקשים על זה הון תועפות).

מסכים, אך מלבד זה המדחס כבר די רועש (יכול לחיות עם זה) וכל הפסקת פעולה שלו כרוכה בזעזוע ורעש מאוד חזק (קצת פחות נסבל, יש רגעים שזה ממש מבהיל), כך שעושה רושם שימיו ספורים. ידענו ממנו תקלות בעבר, עוד כשהיה בתקופת האחריות - כיום הוא כבר בן 21, נראה לי שהגיע הזמן לפרגן לו בברכת הברזל ולייחל לכך שהמחליף ישרוד פחות או יותר את אותה התקופה, אבל זו שאיפה מאוד (מאוד!) אופטימית.

• תוכן חדש...