Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני גר צפונית לכרמיאל, ואני עומד לרכוש לעצמי ג'ולייטה הייתי מעוניין לדעת היכן נמצא מוסך שמבין באלפות

עפ"י האתר של סמל"ת הכי צפוני זה מוסך בחיפה האם באמת בן אדם שגר בצפון צריך לסוע שעה וחצי בשבל מוסך שמתמחה באלפא??

המקום היחיד שבו הצלחה קודמת לעבודה הוא המילון!

פורסם

כנראה שכן (אם אינך רוצה להגיע לאיזור המרכז - שם אפילו תוכל לבחור).

שמעתי גם על מוסך (שאינו מורשה יבואן) מיכאל GTA בחיפה כאחד שמטפל באלפות (אין לי איתו נסיון).

alfa 156 2.5.

פורסם

אכן יש בעית פריסה למוסכים מורשים מחוץ לאיזור המרכז. אם אתה עומד לקנות מכונית חדשה זה לא אמור להפריע לך כי יש להם שירות מצוין שנקרא Alfa way שבין השאר כולל שינוע של הרכב למוסך על ידי נהג או מובילות.

פורסם

תודה חברים

על התשובות המהירות

דרך אגב amiger שאלתי את אותה שאלה גם IAROC

בכל אופן תודה רבה לשניכם

אני אסע לי לצ'ק פוסט...מקווה להנות מרכב שכבר שנים אני מפנטז לי עליו

המקום היחיד שבו הצלחה קודמת לעבודה הוא המילון!

פורסם

קודם כל אאחל הרבה הנאה והנעה.

שנית, אפילו חיפאים נוסעים יתר דרומה כי קבל טיפול ראוי לסמל"תית שלהם....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לטעמי שווה לך להשקיע עוד שעה מזמנך (חצי שעה לכל כיוון) ולהדרים לחדרה, למוסך עדי. אם הג'ולייטה לא תירכש חדשה ולא תהיה באחריות, לא הייתי עושה שום חשבונות זמן וק"מ ונוסע לאוטו איטליה שבפ"ת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...