Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לכל חברי הפורום הנכבדים ,

יש לי בזמן האחרון הרבה התחממויות של הרכב (בלנו 2002) ואני עדיין לא יודע בוודאות ממה הבעיה נובעת אבל בנסיעות קצרות בתוך העיר הרכב לא מתחמם ורק בנסיעות ארוכות (רבע שעה ומעלה בדך ב''ע)/מאומצות הרכב מתחמם מים ושמן מלאים עד המקסימום והרדיאטור חדש-מים ירוקים, דיברתי עם מאור מהכנופייה (אחלה בחור) והוא נתן לי הוראות לבדיקה אם הלך הראש מנוע אבל ככל הנראה לפי הבדיקות ב''ה לא הלך הראש,

הייתה נורה של בדיקת מנוע שדלקה שבועיים שלוש עד שניתקתי את המצבר והמנורה לא חזרה לדלוק, עכשיו אני נוסע בדיוק מהצפון למרכז ולצערי אני צריך לעצור כל 10 דקות בגלל שהרכב מתחמם אשמח אם יש מישהו מחברי הכנופיה/הפורום שיכול לעזור לי באיתור התקלה שבגללה המנוע מתחמם.

ועוד שאלה האם הקוד שבגללו נדלקה הנורה נשאר במחשב של הרכב גם לאחר שהנורה נכבת ואפשר לשלוף אותו עם סקינר?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המאוררים נדלקים ? תבדוק צינור עליון ותחתון ובדוק שהם חמים באותה מידה , נקז אוויר מהמערכת , בדוק נזילות

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

תודה על התגובה

המאוורר פועל, וזה ההוראות שבדיוק מאור נתן לי לעשות ועשיתי ניקזתי אוויר ובדקתי את החום של הצינורות ונזילות יש לי מהאזור של הטרמוסטט, גיר ומנוע.

Sent from my Lenovo TAB 2 A7-30H using Tapatalk

פורסם

ההמלצה הכי חשובה וקריטית זה קודם כול להפסיק לנסוע בו כאשר הוא מתחממם!!!!!!!!!!!

כל פעם שאתה מחממם ועוד מנוע כמו של בלנו אתה גורם נזק כבד.

עכשיו לא מובן איזה בדיקות בוצעו ומה לא?

האם יש לך נזילות מים כלשהם?

האם המאוורר נכנס לעבודה?

האם כאשר אתה נוגע בזהירות ברדיאטור עם יד חשופה הוא קר או חם.

צינור עליון ותחתון. חום קור.

כל אלו בדיקות שצריך לבצע טרם הורדת ראש. עליך לזכור שכל נסיעה בטמפרטורה קיצונית תגרור נזק כבד שמשיפוץ ראש יעבור בקלות לשיפות מנוע!

פורסם

כן, כשיצאתי לדרך לא הייתי בטוח שהמנוע התחמם כי לא נסעתי הרבה זמן בדכים ארוכות ולא היו התחממויות כרגע אין לי הרבה מה לעשות אני כבר בכביש החוף אני מקווה שהמנוע לא התחמם, בינתיים גיליתי שכשאני נוסע עם מזגן כבוי + נסיעה רגועה המנוע לא מתחמם וכל פעם שאני מדליק את המזגן מיד החום של המנוע עולה וכשאני מכבה החום של המנוע יורד.... מה זה אומר??

הבדיקות שנעשו:

ניקוז אוויר ובוהות מהצינורות והרדיאטור לאחר מכן בדיקה שלא יצאות בוהות מהרדיאטור אחרי הניקוז והדלקת המנוע, בדיקה שהמאורר נכנס לפעולה פעמיים ובדיקה שהצינורות חמים באופן שווה.

ונזילות מים כפי שידוע לי אין...

פורסם

תודה על התגובות וסליחה על השגיאות כתיב אחי כתב ואני נהגתי..

היו מספר פעמים שהמים במיכל העיבוי ביעבעו ממש...

אתמול באמצע הדרך כל פעם שהדלקתי את המזגן באותה השנייה המד היה עולה קצת ואם הייתי ממשיך לנסוע עוד קצת הוא היה ממש עולה ככה שכנראה יש איזה שהוא קשר למזגן?

אתמול ספציפית משכיבתי את המזגן הרכב שוב לא התחמם ואפילו הדלקתי בסוף הדרך את המזגן בדרכים עירוניות וגם קצת בין עירוניות והרכב לא חזר להתחמם שוב מעניין אותי אם זה באמת שהיוניט מזייף או שהמנוע מתחמם?

בכמה חודשים שהרכב אצלי לא הוחלף טרמוסטט ומי יודע גם כמה זמן לא, אבל אתמול קניתי חדש.(איך מחליפים אותו יש מצב להפנות אותי לאיזה מדריך ?)..

לגבי אם המאורר נדלק מתי שהמדחס מופעל לא בדקתי אבל אבדוק היום ואעדכן.

ועוד שאלה, קניתי את הרכיב של אנג'י והוא לא מראה לי שיש תקלות ברכב האם אפשר להוציא את הקוד של התקלה שבגללה נדלקה לי הנורה עם איזה סקינר אחר? והתקלה נשמרת במחשב הרכב או שהיא נמחקה אחרי שניתקתי את המצבר?

פורסם

לגבי הרכיב של אנגי...אתה רואה בכלל שיש זיהוי בינו לבין המנוע? לגבי הטרמוסטט תחליף אותח זו פעולה יחסית פשוטה בבלנו....אפילו תתקשר אליי מחר בבוקר אני ידריך אותך טלפונית ללא שום בעיה. בנוסף ממתינים לתשובה ממך לגבי אם המאורר השני עובד שהמזגן מופעל! למעשה כזכור לי טיימינג עוד לא עשית מה שאומר שמשאבה גם לא החלפת ויש מצב שהסירקולציה שלה במערכת הקירור היא לא 100 אחוז ושווה לבדוק את העניין אם כי לפי התופעות שאתה מתאר הבעיה לא בה.

פורסם

להערכתי הרדיאטור שלך סתום.

רצוי מאוד לבדוק לחץ הפוך או בדיקה עם נוזל שבודק מעבר דחיסה למערכת הקירור לפני פרוק הרדיאיטור לניקוי.

פורסם

אני גם חושב שהרדיאטור שלך סתום.

קרה לי מקרה עם דימקס צבאית חדשה עם פחות מ3000 אלף והאוטו היה מתחמם, החליפו תרמוסטט וכל מה שקשור לקירור ובסוף גילו שהרידיאטור סתום מבוץ כבד שהיה מתחת לרכב ולא שטפו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אהלן חברים,

עידכון לגבי הדברים שהוחלפו ברכב.

משאבת מים

טרמוסטט (שהיה גזור ככל הנראה)

צינור שהתפוצץ

הרדיאטור סה''כ כמה חודשים על הרכב, יכול להיות שהוא כבר סתום? ואם הוא סתום למה הוא מתחמם רק בעליות כבדות?

נעשתה בדיקת לחץ הפוך וכנראה שאין פריצה של הראש

שתי המאוררים של הרדיאטור ושל המזגן פועלים יחדיו ולא מקצרים אחד את השני

לאחר שהחלפתי טרמוסטט הרכב מתחמם רק בעליות כבדות גם אם לא לוחצים על הגז ונוסעים על 2 בסל''ד

איזה עוד עצות יש בכדי לתקן את בעיית ההתחממות?

אשמח לתשובות.

עריכה אחרונה על ידי neimot000

• תוכן חדש...