Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממליץ לבצע פלאשינג עם חומר יעודי למערכת הקירור..ייתכן והבעיה היא אפילו במעברי נוזל הקירור בבלוק והצטברות בהם של משקעי העבר. ברכב הזה כל מערכת הקירור חדשה לחלוטין כך שאין מנוס מללכת לכיוון הזה.

פורסם (נערך)

ביצעתי פלאשינג ולא הועיל עדיין הרכב מתחמם!!

מה עושים?? ממה יכולה להגיע הבעייה?

עריכה אחרונה על ידי neimot000
פורסם

אם אתה לא מאבד נוזל קירור הבעיה אולי זה רק זיוף של שעון חום.

כדאי לבדוק מה הטמפרטורה האמיתית עם סורק בזמן שרואים התחממות

פורסם

אני בקשר דיי רציף עם פותח השירשור דניאל וגם אני חשבתי תחילה שהיוניט חום מזייפת או השעון אך לטענתו ואני מניח שהוא יוסיף פה כאשר המחוג מראה התחממות המיים במיכל העיבוי ממש רותחים ומבעבעים ואם אני לא טועה גם המיפלס שלהם עולה משמעותית...

פורסם

נכון זה באמת מה שקורה בדרך כלל כמעט תמיד שהמד עולה יש ביעבועים במיכל עיבוי והייתה פעם אחת שהמון מים גלשו החוצה היום שהרכב התחמם לא ביעבעו המים במיכל עיבוי אבל כן ביעבעו חזק בצינור העליון..

בכל אופן לא אכפת לי לבדוק אם היוניט מזייף אבל איך עושים את זה בדיוק?

פורסם

מה גם שהרכב מתחמם דווקא בעליות רציניות וממושכות אפילו שנוסעים על סל''ד נמוך הוא מתחמם אבל כשאני נוסע במישור או ירידה אפילו על סל''ד גבוהה מאוד הרכב לא מתחמם אז איך זה יכול להיות היוניט?

עכשיו בדקתי שוב את הנוזל קירור ודווקא לא מאבד ברדיאטור אבל במיכל עיבוי כן יש איבוד מים וצריך להשלים!

פורסם

ברגע שחסר במיכל העיבוי זה איינוח ששחסר ברדיאטור. הרדיאטור משלים את החוסרים ממיכל העיבוי ברדע שהוא מתקרר. אלא אם ישנה נזילה ממיכל העיבוי עצמו אבל אני בטוח שלא זה המצב וצריך לבדוק חד וחלק לאן נעלם נוזל הקירור!

פורסם
ברגע שחסר במיכל העיבוי זה איינוח ששחסר ברדיאטור. הרדיאטור משלים את החוסרים ממיכל העיבוי ברדע שהוא מתקרר. אלא אם ישנה נזילה ממיכל העיבוי עצמו אבל אני בטוח שלא זה המצב וצריך לבדוק חד וחלק לאן נעלם נוזל הקירור!

אז מה עושים?

• תוכן חדש...