Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין איך אנשים חולי ניקיון, אנשים שמבינים באסתטיקה, יודעים לראות סווירלים עדינים וזה מפריע להם, מסוגלים לנהוג ברכב במצב מזעזע. אני לא יכול להיכנס לרכב כזה. מפריע לי בנשמה.

כן, לא רצינים החבר'ה פה בפורום.

עובדה, רובם לא נוסעים באאוטלנדר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי לאנשים פה יש פרופורציות,לא להיכנס לרכב שיש לו קצת סווירלים?

אז עכשיו כול סווירל קטן תלך לעשות פוליש? בסוף לא ישאר לך צבע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
רואים בבירור שהחלון הקדמי מלא באותה שכבה של

אבק ומגבי הרכב לא זזו המון זמן והרכב עומד תקופה

ארוכה.

לדעתי בעלי הרכב בחול בכלל או לא עלינו...תגיד,זה

לא הרכב שבחתימה שלך?

ממש לא, בעל הרכב ישב לידי אתמול באירוע...

דיברו איתי על הרכב שקניתי, ואז אמרו לי "גם זה שיושב לידך קנה אאוטלנדר בדיוק כמו שלך". כשגמרתי לאכול, יצאתי לחניה לחפש אאוטלנדר... האאוטלנדר היחיד שהיה בחניה של האולם, חוץ משלי כמובן, היה האאוטלנדר המוזנח ההוא.

בתמונה: הרכב שלי הבוקר, אחרי שהתפנק בשטיפה לכבוד שבת 8)

20160617_103650.jpg

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
הרכב שלי נשטף פעמיים בחצי השנה האחרונה מפאת חוסר זמן (וכנראה גם מנת יתר של טיפוח רכבים)והטיפול המשמעותי הכל כך דרוש לא נראה באופק לצערי (או לשמחתי) אבל מה לי ודיטיילינג... מזניח שכמוני..

זה פשוט מדהים ולא יאומן.

בשורה התחתונה, כל הקאליברים כאן מסתובבים עם רכבים סופר מוזנחים... ואני הקטן שבעם, מסתובב עם רכב מבריק ונוצץ 24/7 וחולם לי על חניה מקורה (בקרוב יהיה תקציב לחניה ושער חשמלי... בעזרת ה')

פורסם
זה פשוט מדהים ולא יאומן.

בשורה התחתונה, כל הקאליברים כאן מסתובבים עם רכבים סופר מוזנחים... ואני הקטן שבעם, מסתובב עם רכב מבריק ונוצץ 24/7 וחולם לי על חניה מקורה (בקרוב יהיה תקציב לחניה ושער חשמלי... בעזרת ה')

כל אחד והתחביבים שלו, אתה אוהב רכב נקי ואחרים אוהבים שהבית יהיה נקי, מה זה משנה? בבקשה תכנס לפרופורציות לא כולם חייבים ללכת בדרך שלך ובנינו יש גם דברים יותר מעניינים בחיים

פורסם

זה פשוט כי אין לנו אאוטלנדר כמו שלך, ולכן אין בנו את החשק והלהט הזה שיש בך כל יום כלפי פאר היצירה הזה, הרכב הזה יום אחד גם יהיה רכב אספנות יוקרתי, תבין אותנו.

פורסם

מעבר למראה המוזנח, כל נגיעה/הישענות תשאיר שריטות על הרכב. לא מנקים רק כדי שיראה יפה. יש גם ג׳יפה מסוכנת על הרכב :)

outlander - ממליץ לך לקנות foam gun אם אתה כל כך אוהב לשטוף את הרכב ולא רוצה לגרום נזק.

פורסם

אני גם חושב שרכב מוזנח מרים להנחתה לילדים מפגרים שעוברים ברחוב, וחושבים שאם כבר אז כבר אפשר להתעלל בו ולחרוט עליו את לוח הכפל.

פורסם

העובדות מדברות. בשכונה שלנו יש רכבים מוזנחים ומלוקקים, פחות או יותר, ורואים את ההבדל בעיניים.

פורסם

ולמי לדעתך יש את הרכב הכי מלוקק בשכונה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מעבר למראה המוזנח, כל נגיעה/הישענות תשאיר שריטות על הרכב. לא מנקים רק כדי שיראה יפה. יש גם ג׳יפה מסוכנת על הרכב :)

outlander - ממליץ לך לקנות foam gun אם אתה כל כך אוהב לשטוף את הרכב ולא רוצה לגרום נזק.

גאון.

בלי טיפת ציניות.

אם יש שרשור שרצוי ראוי והגיוני לפרסם בו כמה שיותר מוצרים, זה זה.

"יאללה בירי".

פורסם
גאון.

בלי טיפת ציניות.

אם יש שרשור שרצוי ראוי והגיוני לפרסם בו כמה שיותר מוצרים, זה זה.

אאוטלנדר כבר הקדים אותו באופן סמוי, מכונת שיווק של מיצובישי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...