Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותו דגם, אותו צבע, אותה שנה (2016).... נראה בן 200.

פשוט לא יאומן איך אנשים מזניחים את הרכב שלהם עד למצב כזה שבא להקיא.

20160616_163711.jpg

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אנשים שקשה להם מבחינה פיזית/כספית/מיקומית לנקות את הרכב כל יום או אפילו פעם בשבוע.

ויש אנשים שמעדיפים להשקיע את השעה-שעתיים של ניקיון במשחק עם הילדים, בשבילם הרכב הוא רק כלי לקחת אותם ממקום למקום, לך תבין אנשים...

פורסם

אני חושב שאתה מגזים עם המילה מזניחים,יכול להיות כמו שקורה גם לי שבאמצע שבוע עובדים ואין זמן לקחת את הרכב לשטיפה,אז עושים זאת בסוף שבוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש אנשים שקשה להם מבחינה פיזית/כספית/מיקומית לנקות את הרכב כל יום או אפילו פעם בשבוע.

ויש אנשים שמעדיפים להשקיע את השעה-שעתיים של ניקיון במשחק עם הילדים, בשבילם הרכב הוא רק כלי לקחת אותם ממקום למקום, לך תבין אנשים...

אני לא בא להכניס יד לכיס של מישהו, אבל כנראה שאם יש לך כסף לאאוטלנדר אז יש לך 30-40₪ לאיזו שטיפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פשוט לא יאומן איזה אנשים הזויים יש פה, כמה הזוי ובור בן אדם יכול להיות בשביל אשכרה להתפלא מאנשים שמרשים לעצמם להשאיר את הכלי תחבורה שלהם מלוכלך?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

:lol::lol::lol:

איזה תגובות משעשעות,

מה אתה רס"ר משמעת? אולי תבדוק אם הבעלים עשה גלח"צ הבוקר?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תאמין לי שלי יש מספיק זמן, כסף (כאילו כמה כבר צריך?!) וכוח כדי לנקות את האוטו, ובכל זאת אני מגיע למצבים הרבה יותר גרועים.. ואני חולה ניקיון

כשהרכב שלך מצוחצח זה כיף והכל, אבל קצת פרופורציות אחי.. יש דברים הרבה יותר חשובים 8)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

תגובות קורעות, ללא ספק. לא שציפיתי לזה מפורום דיטיילינג... אבל גם לצחוק זה טוב.

לגופו של ענין, ההזנחה הזו תעלה לו ביוקר. גם עשר שטיפות לא יעזרו לו אם כל הלשלשת הענקית הזאת תאכל לו את הלכה.

לא מדובר על אדם שלא שטף את הרכב שבועיים, כמו שכמה ניסו פה לומר, אלא על אדם שלא שטף את הרכב מאז שקנה אותו. ככה זה נראה מקרוב, לא בעדשת המצלמה

פורסם
תאמין לי שלי יש מספיק זמן, כסף (כאילו כמה כבר צריך?!) וכוח כדי לנקות את האוטו, ובכל זאת אני מגיע למצבים הרבה יותר גרועים.. ואני חולה ניקיון 8)

תשכח מזה. אתה ממש לא חולה ניקיון, אם אתה מגיע למצבים גרועים מזה. הרכב שלי גם אחרי סופת חול לא נראה ככה, ואני מתאפק לא לשטוף אותו פעמיים בשבוע כדי לא לעשות לו נזק.

פורסם

שום דבר שמשור דיסק לא יוריד. לא לעשות דראמה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...