Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניקוי עם סקווטש/ברזלית מוריד הכל. לא צריך אבזור חשמלי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, לא כולם אכפת ממצב הנקיון של הרכב או הבית.

כל אחד ודרכו יחיה.

וסדר עדיפויות של הזמן, זה רק נקיון. ואם יהיה מלוכלך (תמיד אפשר לנקות).

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם (נערך)

רכב יכול להגיע למצב כזה בקלות אחרי שבוע של נסיעות בדרכי עפר מאובקות בכל מיני אתרי עבודות. וחוץ מזה, מי אמר שזה רכב פרטי של מישהו? אולי זה רכב ליסינג?

כבר הגעתי למצבים שלא מצאתי שעתיים פנויות לשטוף את האוטו במשך למעלה מחודש. עניין של סדרי עדיפויות בחיים כפי שנכתב.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

מבאס לראות רכב חדש חדש מלוכלך בצורה כזו, אני אישית משתדל שלא להגיע למצב הזה אף פעם אלא אם יש אובך רציני (עושה רושם שהרכב הנ"ל לא נשטף מאז האובך האחרון).

Opel Adam S 2017

פורסם
תגובות קורעות, ללא ספק. לא שציפיתי לזה מפורום דיטיילינג... אבל גם לצחוק זה טוב.

לגופו של ענין, ההזנחה הזו תעלה לו ביוקר. גם עשר שטיפות לא יעזרו לו אם כל הלשלשת הענקית הזאת תאכל לו את הלכה.

לא מדובר על אדם שלא שטף את הרכב שבועיים, כמו שכמה ניסו פה לומר, אלא על אדם שלא שטף את הרכב מאז שקנה אותו. ככה זה נראה מקרוב, לא בעדשת המצלמה

זה אומנם פורום דיטיילינג, ואומנם אנחנו אנשים עם הפרעה טורדנית כפייתית, אבל בכול זאת יש בנו קצת שפיות וריאליות, לצפות שכולם יהיו כמוך, או שיפריע להם מה שלך מפריע, זה בעיה קשה אחרת, תלך לאבחן את זה.

פורסם

לפני הפרוייקט האחרון, לא שטפתי את רכבי כמה חודשים טובים.

טובים מאוד, התקופה הכי ארוכה שהרכב היה מטונף.

הרכב שהראת בתמונה?

הוא היה נראה נקי משלי, בלי גרם של הגזמה.

גם לחובבי ה״עולם״ הזה יש עדיפויות כאלה ואחרות ודברים שהם קצת, אבל קצת יותר חשובים מלכה נוצצת.

נ״ב: רשמת שגם עשר שטיפות לא יעזרו לו, ושהלכה הלכה וכו, מאין לך שהוא לא חובב דיטיילינג?

שמתחת ללכלוך מסתתר לו איזה ציפוי? ווקס? אוטם כזה או אחר?

"יאללה בירי".

פורסם

אתה יודע מה, זה מה שמדהים אותי בפורום הזה. קראתי את זה כבר כמה פעמים, וחשבתי שאני לא רואה טוב...

אנשים כל כך מומחים לדיטיילינג, עושים על הרכב פלסטלינה, פוליש, ציפוי, אוטם, ווקס... לפי הסדר... ואחרי הכל מה? הרכב נראה מבריק אולי שלושה ימים. אחר כך הוא מתחיל לצבור אבק, לשלשת, סירחון, טביעות אצבע, ורוב הזמן הוא נראה על הפנים.

אז בשביל מה השקעתם את הנשמה? בשביל כמה שעות?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לפעמים כל מה שרוצים להשיג זה הגנה על הצבע, לאוו דווקא רכב נוצץ לאורך זמן.

בפרוייקט לפני האחרון שלי השקעתי את הנשמה, במיוחד כי ידעתי שבתקופה הקרובה שתגיע לא יהיה לי דקה לטיפוח הרכב, אז אם כבר רכב מטונף, לפחות מוגן עד הנקיון הבא.

"יאללה בירי".

פורסם

אני לא מבין איך אנשים חולי ניקיון, אנשים שמבינים באסתטיקה, יודעים לראות סווירלים עדינים וזה מפריע להם, מסוגלים לנהוג ברכב במצב מזעזע. אני לא יכול להיכנס לרכב כזה. מפריע לי בנשמה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

בוא ניתן לבעל הרכב קו זכות, אולי הבעלים נמצאים בחו״ל .... אי אפשר לשפוט בן אדם רק לפי איך שהרכב נראה.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

הרכב שלי נשטף פעמיים בחצי השנה האחרונה מפאת חוסר זמן (וכנראה גם מנת יתר של טיפוח רכבים)והטיפול המשמעותי הכל כך דרוש לא נראה באופק לצערי (או לשמחתי) אבל מה לי ודיטיילינג... מזניח שכמוני..

Sent from my E5823 using Tapatalk

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
הרכב שלי נשטף פעמיים בחצי השנה האחרונה מפאת חוסר זמן (וכנראה גם מנת יתר של טיפוח רכבים)והטיפול המשמעותי הכל כך דרוש לא נראה באופק לצערי (או לשמחתי) אבל מה לי ודיטיילינג... מזניח שכמוני..

Sent from my E5823 using Tapatalk

האמת, אני הוכחה לכך!

ביזיון שלומי!

הרגת אותי אותו יום, הייתי בטוח שאני אסתנוור כשתצביע לי על הרכב שלך...

אלי יצחקי.

פורסם
אני לא יכול להיכנס לרכב כזה. מפריע לי בנשמה.

(דמיין שאני מהנהן עם הראש לחיוב, תמתין 3 שניות...).

כן, אבל...

אף אחד לא הכריח אותך להכנס לרכב הזה ולא קיבלת הזמנה מהבעלים שלו, אז מה אכפת לך?

תחנה את הרכב שלך ליד זה המלוכלך, אולי תקום בבוקר ותראה בבוקר שיש שם אחד נוסף קטן.

(הפזילה בפנסים וזה שצריך לשלב ל-R כדי לנסוע קדימה- נורמלי, בכל זאת הרכבים בני דודים...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רואים בבירור שהחלון הקדמי מלא באותה שכבה של

אבק ומגבי הרכב לא זזו המון זמן והרכב עומד תקופה

ארוכה.

לדעתי בעלי הרכב בחול בכלל או לא עלינו...תגיד,זה

לא הרכב שבחתימה שלך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...