Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתך אבל הילדים בשכונה אצלנו הורסים דווקא את הרכבים המלוקקים... סוג של פרנציפ לבעלים שמשקיע. ילדים קקות :lol:

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא רק אצלך, זה בכל העולם, חברנו המיודע כנראה גר בשכונה מיוחדת, עם ילדים מיוחדים, ושכנים מיוחדים, בעיר מיוחדת, וביקום מקביל מיוחד.

או שהוא פשוט מוצא לעצמו תירוצים וחיזוקים למה לשטוף את הרכב כל 10 דקות.

שמע חבר, אתה חי בפלנטה משלך, גם אני חולה על ניקיון ורק עכשיו חזרתי מ3 שעות עבודה על הרכב. אבל איזה קטע, לא תמיד יש לי זמן, כי יש עבודה/משפחה/עיסוקים אחרים, ולשטוף את האוטו לא תמיד בראש סדר העדיפויות שלי.

לא נורא, מקווה שמתישהו תתבגר ותבין שלא על כל רכב מלוכלך שאתה רואה אתה צריך לפתוח שרשור בפורום, כי זה פשוט לא מעניין אף אחד, אם זה היה איזה רכב אקזוטי עוד הייתי מבין וכואב את כאבך.

כולה פאקינג מיצובישי אוטלנדר, משפחתית מוגבהת. בקושי.

פורסם

מאה אחוז, תודה על השיתוף.

אפשר לחשוב, בן אדם לא שטף את הרכב, זהו, מת העולם?

מאיפה אתה יודע, אולי הוא יכניס אותה לפרוייקט דיטיילינג מקיף.

חוץ מזה אם הוא יעבור על הכל עם מטלית מיקרופאייבר זה אחלה פוליש.

רועי

פורסם

פשוט לא יאומן איך אנשים מזניחים את הרכב שלהם עד למצב כזה שבא להקיא.

[ATTACH=CONFIG]463441[/ATTACH]

אכן תמונות קשות. מקומם. מקומם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...