Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיטת ה-pdr מיועדת לחלקי פח.

לחלקי פלסטיק כגון פגוש, משתמשים לפעמים בשיטה של חימום כדי להחזיר את הצורה לקדמותה. הכל תלוי במיקום, בחומרת הכיפוף והאם יש נזק לצבע. לעיתים יתכן שכיפוף חזרה יגרום לפיצוץ בצבע.

פורסם

השקע שנוצר הוא קטן ברוחב של כ-4 ס"מ ובגובה של כ2 ס"מ. השקע הקטן הזה נורא מפריע לי ואני מעוניין לסדר את זה אבל אם אין דרך לסדר את המכה חוץ מpdr אז מה אני יכול לעשות? הבן אדם שנכנס בי אמר לי להבליג ויביא לי 100 שקל, כזאת חוצפה על טמבון של סדרה 1 שנת 2014 רצה להביא לי 100 שקל.

מה אתה ממליץ לי לעשות? איך היית מסדר את זה במקומי? עוד לא עירבתי ביטוח אני רוצה לדעת מה עלות התיקון.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

מכיוון שאין פגיעה בצבע אז לא רואים את המכה בתמונה , ניסיתי מכמה זוויות לצלם, רואים רק כשעומדים ליד הרכב.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

pronella אני רוצה להבין, מישהו נכנס לך ברכב והסכמת שהוא יביא לך 100 שקל? ועוד לבמוו די חדשה..

פעם הבאה תביא לזה שנכנס בך הצעה כמה עולה לתקן ואם הוא לא רוצה לשלם תתבע את הביטוח שלו וזהו.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

בוודאי שלא הסכמתי, רשמתי שזו חוצפה מצידו, אז פשוט ללכת לתקן ולהביא לו קבלה? ואם הוא לא משלם ללכת לביטוח?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אתה יכול ללכת איתו למוסך שאתה רוצה/ להגיד לו בטלפון מה ההצעה של המוסך ואם לא אתה אומר לו שהביטוח שלך יטפל בזה וכנראה תהייה לו תביעה וזהו. ואז תשכנע את הביטוח שלך לתקן במוסך שאתה בוחר

פורסם

סדרה 1 שנת 2014, רק אצל היבואן. גם אם צריך להחליף חלק הוא המקום שיהיה לו במלאי הכי מהר (מקורי).

פורסם

לשנת 2014 כמעט בטוח שלא יאשרו טמבון מקורי, לא מזמן חתך אותי איזה נהג מונית ונכנסתי בקטנה בטיויוטה (ליסינג 2014 שנראת דנדשה), שעמדה בהשתלבות של פניה שמאלה (הוא עמד על שתי נתיבים) ואני סטיטי שמאלה לנתיב השלישי ונכנסתי בו בצד (כי הוא עמד באלכסון), לו היה שפשופים קטנים ולי סדק בטמבון, זה היה בתחילת 2016 והרכב היה 2014, כמה חודשים אחרי זה שלחו לי דרישת תשלום בצירוף חשבונית מהמוסך ("פחחות + צבע + שיפוץ מגן אחורי", כנראה שזה מה שהיה אפשר לדחוף), על כמעט 1100 שקל כולל מע"מ ודרשו שאשלם את הסכום לא כולל המע"מ, לצערי שילמתי.

אם המכה לא חמורה אני במקום פות"ש מנסה לסדר לבד ודורש מהפוגע סכום כסף נכבד, אם המכה חמורה יותר ממה שזה נראה הולך לPDR או פחח ומגיש לפוגע חשבונית.

Detailer.gif
  • תוכן חדש...