Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bolt EV - כי זה לא טסלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מדויק, המייסדים של טסלה רצו רק לבנות מכונית ספורט, לא היו להם תוכניות גרנדיוזיות כמו שהיו למאסק בזמנו.

אני חושב שהבולט בהחלט תצליח ותמכור כל מה ש-GM תייצר (שזה לא הרבה כאמור). לדעתי גם הוולט החדשה היא מוצר מעולה ואין לה ממש מתחרים בליגה שלה (80ק"מ על חשמל בלבד) ועדיין היא לא מוכרת בכמויות.

פורסם

תוכניות זה נהדר, אבל את הטכנולוגיה החזון והיישום, זה הם. מאסק עשה מה שהוא טוב בו, הפך את זה לסקסי ולמכונת שיווק.

רק זורק את זה פה לאלה שרוצים לקרוא:

http://www.businessinsider.com/tesla-the-origin-story-2014-10

כן, ובגלל זה היה להם חשוב להוציא מתחרה רציני, וזה הדגם שציינתי בתחילת הנושא.

אני מרוצה מהמצב שח׳ברה מסיליקון וואלי עשו בית ספר ליצרניות רכב בסדרי גודל אדיר כזה, בסוף הרי, אנחנו נקנה בולט וכדומה, ותמיד נחשוב על הטסלה ההיא שהפכה את השוק אבל לא הצליחה להגיע לכול קונה, דילר, מדריך תיקונים, מוכר חלקי חילוף וכדומה.

פורסם

אני דווקא שמח שהגענו לעידן בו הטכנולוגיה היא לפעמים העיקר ולא כושר הייצור.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אסטו - בכמויות, כמה אנשים מסתובבים עם אייפון / אנדרואיד נחשב, וכמה עם מוצר סיני שלא נופל בהרבה מהם? במיוחד עבור מרבית המשתמשים שכולה נכנסים לפייסבוק ווואטסאפ ועושים תמונה פה ושם?

מיתוג ושיווק זה דבר אמיתי, וגם אם נוח לנו להיות המגניבים שטוענים שזה מיותר בעולם של היום - זה לא, וניתן לראות זאת מבחינה אמפירית ע"י נתוני מכירות.

טסלה זה מותג נחשק, שבי זה לא. בלי להכנס ל'למה' - העובדה הזו לבד אמורה לפתור לך את התהייה מדוע יש הבדלים בין הרכבים...

כמו שוגי, גם אני הייתי שוקל ברצינות (מאוד ברצינות) לרכוש טסלה אם הייתה כזו בארץ ברמת המחירים ההיא.

את השבי - לא, ממש לא.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אגב, אם GM היו מייצרים רכב חשמלי שנראה כמו שברולט קורבט או קמארו זה היה בהחלט מעניין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אל תטעה בנוגע למחיר בסיס, אף אחד לא קונה טסלה גרסאת בסיס ראה עובדה במודלים הקיימים, טסלה 3 עם תוספות ימריא למחיר 50-60 אלף דולר, במיוחד אם אתה רוצה אוטופיילוט וכדומה. בנוגע לרשת הטעינה, אין בזה כלום מיוחד חוץ ממיתוג, אבל שוב, 200 מייל טווח, במחקרים שבוצעו זה מעל ומעבר. לא לשכוח שזה אמור להיות רכב עירוני. שוב, לתת מקדמה ולהמתין לרכב שנה וחצי, זה מוגזם, במיוחד כשיש מתחרה ראוי, כל האנליסטים אומרים חד משמעית שמבחינת תשתית, אין לו אפשרות לחצי מיליון, זה היה הצהרה סקסית מצידו ותו לא, אולי בתוך חמש שנים מרגע תחילת הייצור. אם משווים לאייפון, אז היית נותן מקדמה וממתין שנה וחצי למכשיר? שאין לך מושג איך יהיה התוצר הסופי?
"לא לשכוח שזה אמור להיות רכב עירוני." לא מבין מאיפה הבאת את הנתון הזה...
פורסם

כן טוב, זה באמת בלתי מובן, למה בכוח לעשות את הרכבים החשמלים מכוערים, אני מסכים לגמרי שאם זה היה בעיצוב של קמארו זה היה מטורף, ואני מאמין שזה גם יקרה, הרי בסופו של יום הצרכן הממוצע יכול להרשות לעצמו קרוז ולא קמארו, אז יכול להיות שהם מכוונים כרגע לצרכן הממוצע.

זה שאמרתי שזה אמור להיות רכב עירוני נובע מתוך העובדה שקבוצת הצרכנים המובילה יהיו אנשים מתוך גושי הערים המרכזיות(ניו יורק וכדומה).

ולא כי אסור או אין אפשרות שאנשים מחוץ לערים המרכזיות ירכשו אותו.

פורסם

דווקא נראה מאוד נחמד האוטו הזה וקצת מוקדם להספיד אותו לדעתי. אם המחיר יהיה טוב וגם היכולות, אין סיבה שלא יימכר, אפילו שהוא נראה כמו ב.מ.וו I3 שהאינקויזיציה לקחה אותו לסשן קצר במיטות המתיחה שבחדרי העינויים אצלה. ואגב כך, עושה רושם שהטרנד הזה של השחרת הקורה האחורית בשביל מראה ה"גג הצף", מתחיל לעבוד, אסטרה ויונדאי I20 כבר אימצו.

פורסם

האוטו מכוער זה למה מלהבים מהטסלה

לא ברור לי איך עם מתחרה כמו טסלה, בשברולט מעיזים להעסיק מעצב כלכך לא מוכשר ועוד לאשר את העיצוב הסופי. זה כאילו את החברה מנהלים אנשים שפשוט לא אכפת להם.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לשברולט יש גם את הספארק EV. טווח של בערך 150 קמ אבל מנוע חשמלי עם 140כ"ס והמון מומנט.

יכול להיות מהנה בתור רכב פרברי עם פלפל. מעניין למה לא חשבו לייבא אותו.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

כל ההתלהבות מהטסלה זה שהם יצרו רכב עם טווח ארוך יותר - מה שהיה המחסום של רכב חשמלי.

תמיד טכנולוגיות מתחילות ברכבי יוקרה ועכשיו לאט לאט זולגים למכוניות עממיות (רוב החשמליות העממיות התחילי להגיע לטווח של 300 ק"מ לעומת 160).

לגבי ההשוואה של טסלה לאייפון - גם במקרה של האייפון, אפל פרצו עם החידוש - והיום כל החברות סלולר מוציאות גם סמארטפונים זולים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ההבדל היחיד שלשכפל מכונית יקח 6-8 שנים לעומת סמארטפון שלקח לסמסונג שנתיים להגיע לתחרות אמיתית מול אפל.

• תוכן חדש...