Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

על פי המלצה של חבריי פורום

לפני כשבועיים ביצעתי חלונות כהים לכל הרכב אצל אלון סאן סט רעננה.

המקום נראה נקי מאוד וכך החומרים הטובים שהוא משתמש

ובנוסף עבדתי על פי התנאים שלו רכב שטוף ונקי, ולהגיע בזמנו הפנוי ולא ללחוץ.

נקבע יום(ראשון) הרכב הושאר וכעבור 3 שעות אלון מתקשר הרכב מוכן, החלונות היום עם בועות ורטיבות אלון הבטיח אל דאגה 3-5 ימים הכל יעלם. יום שישי שטיפת רכב בנוהל ולהפתעתי אני מגלה שבכל חלון יש בועה או יותר האחוריים מזעזעים ולא נדבר על החיתוך במסגרת של החלון האחורי והקדמיים.

שיחה לאלון בטח תדבר איתי ביום ראשון אני עמוס, כל פעם שיחה אליו אני יהיה ב 13:00-16:00 אודיע לך שאגיע

הבחור לא התקשר ולא הודיע , אגב תמיד היה תירוץ שהוא מלא וברחתי מראשו.

עד שקבעתי אתו לבוקר שישי בנתניה, ראה את הרכב ותשובתו הייתה אתקן את האחוריים איפה שהמצב חמור כי הכל בסדר ולא חייב להיום מושלם בשאר החלונות, רוצה אוריד לך את כולם ואחזיר את הכסף בניקוי של 400 ₪, עלות החומר וניקוי החלונות משאריות.

כמובן אני נשארתי בהלם שבעל עסק יענה לי ככה שזה לא חייב להיות מושלם והתחיל לבצע השוואות של צבעי רכב אליו.

באמת שאני לא אוהב לכתוב על אנשים חוות דעת לפני שאני מנסה ליישר איתם את ההדורים אבל הוא חוצפן ברמות

חשוב לציין השתמשתי בחומר הטוב ביותר שלו 3M, אבל העבודה שלא כנראה לא הכי טובה.

ועוד הוא מנסה להשוואות את עצמו לסאן פילם שטעות שלא עשיתי אצלו למרות המס' רכבים שביצעתי אצלו לפני והכל היה מושלם.

אחריי כל הוצאת הקיטור

עזרתכם בהתנהלות אתו

תודה

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תוכל לצלם תמונות של החלונות ולהעלות לכאן?

אני דווקא ביצעתי אצלו את החלון האחורי לפני חודשיים וקיבלתי אחלה שירות ועבודה טובה למרות כל המדבקות וקשקושים שהיו דבוקים מבפנים למעלה מעשור.

עם זאת, מצאתי כמה פאקים קטנים לצערי אבל ממש לא בסדר גודל שאתה מתאר.

בלי להעליב אותך או משהו, יכול להיות שאתה מגזים או מנפח את הסיטואציה?

סך הכל זה לא מקום שכל ילד בן 20 חושב שהוא אומן ציפוי ופותח עסק. מקום רציני.

פורסם
תוכל לצלם תמונות של החלונות ולהעלות לכאן?

עם זאת, מצאתי כמה פאקים קטנים לצערי אבל ממש לא בסדר גודל שאתה מתאר.

אושריקו אם מצאת פאקים יכול להיות שהבחור לא יודע לעבוד ואולי פעם יוצא לו טוב ופעם לא .

ואיך אפשר להגיד משפט כזה כאותה הנשימה

"

אתקן את האחוריים איפה שהמצב חמור כי הכל בסדר ולא חייב להיום מושלם בשאר החלונות, רוצה אוריד לך את כולם ואחזיר את הכסף בניקוי של 400 ₪, עלות החומר וניקוי החלונות משאריות."

עכשיו יכול להיות שהוא באמת עמוס וזה בסדר , אבל למה לענות לבחור בצורה כזו ?

יוגב כמה שילמת על החלונות ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

העבודה הייתה מעולה, החלון נראה פגז סך הכל.

הבעיה שאצלי העבודה הייתה בעיקר על להוריד זבל שדבוק עשור מבפנים.

הוא משתמש בחומרים טובים והוא מתקין מורשה.

המשפט הזה באמת מאכזב ובגלל זה רציתי לשמוע את הסיפור במלואו ובלי לפגוע ביוגב אולי הוא מסתיר עוד פרטים, מה גם שאני מעוניין לראות תמונות ולראות עד כמה המצב גרוע באמת.

פורסם

התמונות מדברות בעד עצמן...

מאכזב.

אתה קיבלת הצעה להחזר כספי?

לפי מה שהוא אמר לי יש חומרים מסויימים שעד תקופה די ארוכה לא אמורים להשאיר דבק(לא חומרים זבל סיני).

פורסם

ציינתי בפני שאין לי בעיה שיקלף את הכל וידביק מחדש למען עבודה טובה יותר.

אמר לי אם אני מקלף לא מדביק לך שוב פעם.

נתתי ים אפשרויות והזדמנויות.

יום ראשון אלך אליו

פורסם

תנסה לדבר איתו בצורה רגועה ורציונלית, באם לא יעזור אין כל כך מה לעשות, חוץ מלפרסם את המקרה.

כמו שאתה הגעת אליו דרך המלצות חיוביות, הפרסום שלך יגרום לכך שלא יגיעו אליו עקב המלצה שלילית.

פורסם

ממש המון בועות

אני אישית עשיתי במרכז הציפויים ויש ממש מעט בועות קטנטנות שלא נראות לעין אלא אם תתמקד, והוא ביום ראשון יתקן לי את זה.

פורסם (נערך)

גם אצלי זה ככה אלי במקום שאתה עשית, ניסינו לסדר את המשולש אבל הוא לא הצליח, יש לי בועות שם וקצת בחלון אבל המשולשים תמיד יוצאים זבל אצלי אצל כולם, לא יודע למה.

אצל אלון שמתי את החלון האחורי הגדול בציפוי של חניתה הכי כהה, יצא ממש יפה אבל יש קצת פאקים קטנים אבל היה מורכבות גדולה בחלון הזה, הוא לא היה נקי ולא נוקה מעולם וכמו שאמרתי היו בו מודבקים דברים שהיו על הרכב למעלה מעשור!ככה שבסך הכל יצא ממש אחלה. יש פה ושם פאקים אבל זה ממש במרחק של נשיקה אם מסתכלים.

אין לי ספק שברכב חדש אני אבחר פעמיים למי ללכת.

יש ליד מקום העבודה שלי אחד תותח מבוגר שנבחר להיות מתקין של הציפויים של LLUMAR!

10 שנות אחריות כמובן.

בעבר קיבלתי הצעה יקרה בשבילי אז לא הלכתי אבל יש לו פייסבוק ותמונות, אין לי ספק שאם היה לי את הכסף הייתי עושה אצלו עם LLUMAR החומר הכי טוב בישראל.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

תלכו למקומות נורמלים תקבלו עבודה מושלמת.

לא חסר מקומות ברמה גבוהה,לפי העבודה זו לא רמה גבוהה,וגם מרכז הציפויים לא,פשוט הם זולים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

המחיר שקיבלתי אצלו לא רחוק מסאן פילם

פשוט המרחק והקרבה לעבודה קנה אותי

זה מה שכתוב אצלו על הקיר בסדנא

"טעמה המר של איכות ירודה נותר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של מחיר נמוך"

ובנימה זאת

שבת שלום

פורסם (נערך)

יוגב, בכל מקרה אני מצטער לשמוע ועוד פעם אם אתה מחליט להוריד את הפילמים תעשה את זה כמה שיותר מהר כי אז זה יהיה די קל להוריד.

בנוסף , כל מקום מקצועי אמור להסכים להוריד ציפוי תמורת סכום כלשהו.

משהו כמו 100 שקל לכל החלונות לדעתי לגיטימי, זה כולל כמובן ניקוי כל הדבק והחזרת החלון לקדמותו אחד לאחד.

ותזכרו דבר אחד שכל אחד מפשל בחיים , לבחור יש מאות התקנות ולקוחות מרוצים בגלל זה אני גם מופתע מהמצב.

מה שכן הייתי פוחד עליו זה על החלון האחורי , שם הייתי מטפל כמה שיותר מהר ומקלף את זה בזהירות רבה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו

• תוכן חדש...