Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאתה משיג במחיר סביר.

אפשר גם נטענות, אם כי יצריכו לא מעט תשומת לב כיון שהקיבולת שלהן קטנה משמעותית מזו של אלקליין.

אמנם עברתי מזמן את הגיל, אבל לא זכור לי שצעצועים חשמליים מחזיקים הרבה עניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפוך.

הקיבולת של נטענות איכותיות לרוב גדולה משל אלקליין- זה פשוט שקצב הפריקה העצמית שלהן בטמפרטורת חדר גבוה בהרבה.

פורסם

האמת היא שלא בדקתי. אבל קשה לי להאמין שיש הפרשים של 100% בקיבולת שמצדיקה מחיר כפול.

כשאתה מוצא מציאה קנה סטוק, רק שים לב לתאריך התפוגה (בד"כ בין 5-10 שנים לסוללות אלקליין מקובלות).

ד"א - סוללות כפתור אני מזמין באיביי. חסכון של 80%, וכיון שאורך החיים ארוך אין לי בעיה לקנות בעשיריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תקנה את הכי זול-סביר.

רוב הצעצועים לא מחזיקים הרבה זמן - ואלו שכן, הילדים מאבדים בהם עניין תוך תקופה קצרה יחסית (זה לא הצעצועים שלך שמחזיקים שנים ואתה מתעניין בהם כל הזמן... אצל ילדים קטנים זה עובר להם מהר...).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לגבי נטענות:

המתח שלהן כשהן טעונות נמוך ממתח אלקליין (1.2 מול 1.5 וולט), ולכן הן לא יפעלו טוב בחלק מהמשחקים.

משחקים פשוטים, שבהם הסוללות מפעילות צלילים או לדים למיניהן יחזיקו עם סוללת אלקליין לזמן ארוך - לפעמים אורך חיי הבטריה ארוך מאורך חיי המשחקים). בצעצועים בהם יש מנועים, הבטריות יגמרו מהר.

בחשבון עלות / תועלת, האלקליין הזולות (כמו פוג'יקום, יונדאי, וכו') משתלמות הרבה יותר מדורסל/אנרג'ייזר וכו'. גם אם למתגים אורך חיים ארוך בכמה אחוזים או אפילו עשרות אחוזים, מחירם כפול ויותר.

בשופרסל דיל מוכרים לעיתים 12 יח ב-15 ש"ח. בחנויות סטוקים יש לפעמים 4 יונדאי אלקליין ב-5 ש"ח. אני מצטייד בסטוקים.

:turn-l:
פורסם (נערך)

אם יש משהו יותר מרגיז(או מרגיז באותה המידה)

זה לפתוח צעצוע חדש מהאריזה. הכל מוברג ומהודק עם חוטי ברזל ורק אחרי שפתחת את הנבלה אתה מגלה בנוסף שצריך גם סוללות לזבל הזה.

טפי על יצרני הצעצועים הארורים

רק היום ניגשה אלי הילדה וביקשה שאחליף לה סוללות במיקרופון. החלפתי, למה זה לא עובד? בסה"כ אצלנו שנה ובקושי נעשה בו שימוש.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

הכי טוב בלי.

לצעצועים המעצבנים אל תקנה סוללות בכלל, חכה שהן ימותו ותיהנה מהשקט.

קנה רק לצעצועים מוצלחים, כגון כאלה שבאמת נשמעים כמו כלי נגינה, או לחלופין,

באמת עוזרים להרגיע את הינוקא, כגון מובייל.

לא מצאתי שום הבדל בין אנרג׳ייזר לדורסל.

כן קיים הבדל משמעותי בין המותגים למדבקות הסיניות למיניהן, שמור מרחק.

בטווח הארוך - אין כל כך מה לעשות עם צעצועים שמקבלים במתנה (אנחנו לא קנינו כלום, יש לנו הרים של צעצועים),

אבל אם אתה מתעקש לקנות - חפש משהו מכאני עד כמה שניתן.

שום דבר לא משתווה לשקט המופתי והי-צ-ר-נ-י של צמד פעוטות שבונים מגדלים ב-megablocks.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם יש צעצוע נצחי, זה לגו. אני מסתכל על חתיכות לגו מלפני 30 (כן, שלושים!) שנה, והם נראות חדשות. הצבע אחיד ולא דהוי, הפינות עדיין חדות, אין עיוותים, פשוט מדהים. יצרני מכוניות צריכים ליצר אצלם את הדשבורד.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לצעצועים של הילד אני רוכש סוללות של איקאה. יש תמיד שם מבצע של 10 סוללות ב-10 ש"ח בכל מיני גדלים.

סוללות לא רעות ביחס למחירם.

אם אני צריך משהו קצת יותר רציני אז אני רוכש סוללות של דורסל באיביי ממוכר באנגליה בחצי המחיר מכאן.

פורסם

אז אני כנראה היחידי שנסחף והעדיף פעם אחת לשים כמה עשרות שקלים על סוללות איכותיות של סניו (Sanyo eneloop pro).

יש מחיר טוב באמזון של 30$ ל 8 סוללות, וביחד עם AA to size C מתאם לסוללות השמנות, זה נותן לי מענה גם למובייל וצעצועים עם הסוללות המעצבנות.

פורסם

אני בדיוק עושה מבחן סוללות בפנסי לד של האופניים - אנרגייזר VS מותג סיני של 12 סוללות ב-10 ש"ח.

הסיני מחזיק הרבה פחות באותו פרק זמן שהוא עובד מול מותג מוכר.

אני פשוט מחפש מבצעים קונה בהתאם.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
לצעצועים של הילד אני רוכש סוללות של איקאה. יש תמיד שם מבצע של 10 סוללות ב-10 ש"ח בכל מיני גדלים.

סוללות לא רעות ביחס למחירם.

אם אני צריך משהו קצת יותר רציני אז אני רוכש סוללות של דורסל באיביי ממוכר באנגליה בחצי המחיר מכאן.

לינק?

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...