Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי להתייעץ איתכם, אני לפני רכישה של רכב והרבה לא מספיק שמור חיצונית לטעמי והייתי שוקל לעשות לו צבע איכותי וכללי.

הרכב הפוטנציאלי הוא סיאט איביזה ספורט 2013.

רציתי לשאול,

מהן ההשלכות של צביעת הרכב בצבע כללי במכירותו בעתיד?

האם קונים ירתעו מכך?

האם ירידת הערך בעקבות הצביעה תיהיה באמת 10% ממחירו בערך?

והם כדאי לבצע את הצבע ב"מוסך האומן"/"צ.ח.ר שירותי רכב" בצפון או שיש לכם המלצה אחרת?

ועוד שאלה לא קשורה כל כך, אם אני רשום כיד 3 פרטית על רכב שקניתי אותו ממשהו שהוא יד 2 פרטי, האם אצטרך לדווח ליד הרביעית (שתקנה ממני בעתיד) שמדובר ברכב שידו הראשונה הייתה ליסינג או שלא מחובתי לעשות כך? והאם מלבד בדיקה במשרד הרישוי על עברו של הרכב, ניתן לדעת זאת בעוד דרכים? מה נהוג בשוק במקרים כאלה?

תודה.

פורסם

צביעה איכותית עולה המון כסף, צביעה לא איכותית תראה זוועה אחרי שנתיים.

עדיף לצבוע רק את החלקים הספציפיים שלא נראים טוב, יצא יותר זול.

פורסם

רכב בן 3 שצריך צביעה כללית רק כי הצבע לא נשמר? מה הרכב עמד בחנייה בתנור?

צלם תמונות, אולי פוליש יפתור את הצרה של צביעת רכב.

פורסם

מדובר בחורים בצבע מפתיחת דלתות על הרכב, שריטות עמוקות עם מפתח/סכין שלא יורדות בפוליש (על שתי דלתות וכנף) וטמבון אחורי עם קילוף עגול בקוטר של 5-6 ס״מ.

פוליש נוסה על הרכב, מדובר בנזקים יותר כבדים.

פורסם
שלום,

רציתי לשאול,

ועוד שאלה לא קשורה כל כך, אם אני רשום כיד 3 פרטית על רכב שקניתי אותו ממשהו שהוא יד 2 פרטי, האם אצטרך לדווח ליד הרביעית (שתקנה ממני בעתיד) שמדובר ברכב שידו הראשונה הייתה ליסינג או שלא מחובתי לעשות כך? והאם מלבד בדיקה במשרד הרישוי על עברו של הרכב, ניתן לדעת זאת בעוד דרכים? מה נהוג בשוק במקרים כאלה?

תודה.

1. בוודאי שאתה צריך לדווח כי זה משפיע על המחירון ובמידה ולא תדווח- וזה יתגלה אח"כ, אתה חשוף לתביעה.

2. לא צריך בדיקה במשרד הרישוי. זה רשום ברישיון הרכב (מקוריות הרכב-החכרה/השכרה)

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
אפשר גם לעשות תיקונים מקומיים, יש כמה בעלי מקצוע שיכולים לתת לך מענה לדברים כאלה.

מניסיון שלי על האוטו הנוכחי, כל שריטה שיש אומרים לי צריך לצבוע את כל החלק...

אתה מכיר בעל מקצוע שיודע לעשות תיקונים מקומיים (עדיפות בצפון)?

פורסם

יש לך את

Restorfx israel תוועץ אתם,אולי יתנו לך פתרון טוב יותר לחידוש כללי ולא יפגע בתהליך המכירה

והורדת ערך בעייתית . חשוד רכב בן 3 שעשו לו צבע חדש כללי.

פורסם

אתן לך נקודת מבט אחרת.אם הרכב היה מוזנח כל כך קשה ותוך 3 שנים נראה ככה,אתה בטוח שאתה רוצה אותו? סביר להניח שגם היה מוזנח מכאנית לא פחות.חפש לך אקזמפלר אחר ושמור ותוריד כאב ראש

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...