Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין כמה חומרים כרגע לרכב שיוזמנו מcyc

כרגע עדין לא הבנתי את הבדל בין סילנט לבין גלייז, קראתי שהblacklight של cg מעלים חלקית סוורלים וחימצון בצבע ורשום שהוא סילנט בכמה מקומות ובכמה אחרים שהוא גלייז , אני רוצה לדעת איזה חומר יוכל לענות לי על הצורך להעלים סוורלים ולתת ברק לצבע ושגם יהיה עמיד מבחינת זמן?

כרגע חשבתי עליו בתור פיתרון אבל הבעיה שלו שהוא רק לרכבים כהים .

ולגבי פדים אני מתלבט בין hex logic לבין lake country אבל לא הבנתי מה הסדרה העדיפה שלהם והעם יש צורך בפד מיקרופייבר לחיתוך גבוה ופשוט יותר השימוש שלהם יהיה בעיקר :

1 פוליש גס /קאומפאונד

2 פוליש עדין/פיניש

3. מריחת אוטם / ווקס

תודה לעוזרים החומרים שאני משתמש איתם הם :

Meg 101 ו205 , menzerna fg400 ו sf4000

מכונה das 6 pro פלטה 5 אינץ

פורסם

לגבי הגלייז, לדעתי האישית SRP של AUTOGLYM עדיף, יש עליו המון הסברים בפורום, והיה אפשרות לקנות אותו בארץ (אולי עדיין יש).

לגלבי הפדים, שניהם מעולים, לייק קאנטרי יקרים יותר, לא ?

החומרים שלך מצוינים, אתה רוצה גם את האוטם \ווקס ליישם עם המכונה?

בעקרון אתה צריך 2 פדים, אחד לגס ואחד לפיניש, לכל סדרה יש את הצבעים שלה שעוזרים להבדיל, אני עוד מעט אסתכל ואשלח לך קישור איזה אתה צריך.

פורסם

תודה רבה אחי על התגובה המחיר של הפדים זהה..

אפשר הסבר על srp זה סוג של פוליש לא? והכל יעשה עם המכונה בגלל זה אני מעדיף להוסיף עוד פד ..

לגבי להלייק קאנטרי יש סדרות hydro , css , komprosr משהו כזה אין לי מושג מה עדיף ועם יש צורך בפג במיקרופייבר

פורסם

אין טעם לקנות גלייזים כשיש לך פוליש ביד, זה מיותר.

אם יש לך כבר מכונה + פולישרים שונים (כפי שכתבת אני מבין שיש) תוותר על הגלייזים, הם ממלאים באופן זמני סווירלים ולא ב 100%.

אם בכל זאת החלטת ללכת על גלייז אז תוותר על ה BLACKLIGHT כי מעבר לסתם להמרח על הפח ולהתבזבז הוא לא עושה כמעט שום דבר (אולי קצת עומק לצבע כהה, זהו).

ה SRP עדיף ממנו מכל בחינה אפשרית - הוא פולישר ברמת חיתוך הכי נמוכה שקיימת אם אני לא טועה (1 בסולם 1-10 או אפילו פחות), הוא יותר מנקה וממלא את הסווירלים כפי שכתבתי למעלה, התוצאות יפות באמת כי הוא מחייה את הצבע ונותן ברק טוב אפילו ביישום ידני, במכונת DA התוצאה תהיה הכי טובה.

אבל לדעתי אם יש לך פולישר וציוד מתאים ואתה מתכוון לעשות פוליש אתה תקבל כך את התוצאה הטובה ביותר, המינוס היחידי שיהיה לך הוא גילוח עדין של הלכה.

Opel Adam S 2017

פורסם

שני סוגי המוצרים באים לעשות את אותה המטרה שהיא להסתיר סווירלים, אחד מהם זה לפלש ולהוריד שכבה מהלכה והשני זה "למלא" ולא להוריד שכבה מהלכה.

אני אישית אוהב את ה SRP רק קח בחשבון שהיישום שלו דומה עם מכונה כמו ליישום פוליש, התוצאות טובות (חבל שאין לי תמונות מלפני אחריי).

לדעתי במצב קל של הרכב תוכל לעבוד עם ה SRP, בכל אופן תראה תוצאות גם ברכב עם המון סווירלים וגם ברכב עם מעט.

הבחירה היא בתאכלס, שלך (או של הלקוח במידה ואתה עובד בזה).

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...