Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לבדוק את האפשרות לרכוש גולף חדשה.

מניסיונכם - האם הם יסכימו לקנות ממני את האופל? כלומר רכב שהוא לא פולקסווגן.

להבנתי הם עובדים עם אוטו-דיל ואוטו-דיל מוכרים כל מיני סוגים של מכוניות.

אשמח לתשובתכם.

בתודה מראש,

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה.

לא, דווקא מדובר על אסטרה שנת 2012 במצב טוב.

האם טרייד-אין שכזה נהוג גם בחברות אחרות?

לדוגמא אסטרה תמורת טויוטה או הונדה או כל מותג אחר.

פורסם

אכן, לא חושב שתהיה בעיה לבצע טרייד-אין, כנראה שתקבל הצעות שנות.

מציע לך לבדוק לפני.

בהצלחה :)

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

טרייד אין זה דבר שקיים הרבה זמן ואתה יכול למצוא כמו באוטודיל מגוון בקרסו לא רק של רנו ניסאן , בטרייד מוביל וכו' כל מיני מכוניות. לכל יבואן יש את הטרייד אין שלו/שאיתו הוא עובד ואין שום סיבה שתהיה הגבלה לפי יצרן.

פורסם

נהוג, אבל ישחטו אותך במחיר.

אם הרכב שלך במצב טוב, תמכור לבד. בנוסף, כאשר מגיעים עם מזומנים ולא עם רכב בשביל טרייד, אפשר לקבל תנאים יותר טובים בקניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אתה יכול גם לעשות את הדבר הבא - להגיע עם האופל שלך לסוכנות פולקסוואגן, להזמין רכב חדש ( לתת מקדמה של אלפים בודדים) ולקבל הצעה לטרייד. כאשר תדע מה מציעים לך בטרייד, תתחיל למכור לבד במחיר גבוה יותר - ההצעה של טרייד אין מבחינתך ריצפה.

קשה לי להאמין שלא תצליח למכור לבד במחיר טוב יותר, ואל תיקח ללב אם תקבל הצעה מעליבה לטרייד אין.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ביננו אני שונא את האסטרה הנוכחית.

הגיר שלה נוראי!! אין סיכוי שאני חוזר לאסטרה...

אני אפתח על זה דיון בנפרד - אבל אני ממש מחפש המלצה על רכב עם גיר אוטומטי איכותי. לכן חשבתי על הגולף..אבל עם כל הביקורות שקראתי - אלוהים ישמור.

פורסם

הגיר בגולף מעולה כאשר עובד תקין. ייתכן שבדגמים החדשים מרבית הבעיות כבר אחרינו. אני כבר עם 18000 ק"מ עם הגולף ומאוד נהנה.

פורסם

הגיר באסטרה ברלינה החדשה דווקא אחלה. לא נתקלתי בשגעונות על פני 50K ק"מ . ניחוש שלי שהוא גם ישרוד יותר מהגיר של הגולף.

פורסם

גם הגולף החדשה וגם האסטרה החדשה רכבים מעולים!

ממליץ נסיעת מבחן על שתיהן.

אל תתרגש מכל שרשור ותגובות שאתה רואה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...