Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצרף פה סרטון שצילמתי.

ההפסקות של הסיבובים מתרחשות כאשר אני מסובב את ההגה.

קיבלתי פה כבר חוות דעת ממאור 30 , שזו הרצועה אשמה.

אשמח לקבל חוות דעת נוספות.

תודה ויום טוב.

https://vimeo.com/163130114

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

מה שמעניין - מדוע יש ירידה כ"כ חדה של סל"ד המנוע כשזה קורה?

אם הרצועה הייתה מחליקה, הסל"ד אמור להישאר פחות או יותר אותו דבר.

היינו שומעים את הרעש של ההחלקה על רקע רעש מנוע רגיל.

פה נראה שהמנוע ממש מאט ורעש עבודה שלו נחלש.

פורסם

אני לא מכונאי ולכן רק מעלה השערה:

יכול להיות שהמשאבה נהיית "קשה" יותר כשאתה מסובב את ההגה ולכן רק אז הרצועה מחליקה.

הייתי מתחיל בלהחליף רצועה ואם זה עדיין קורה, כנראה גם משאבת הגה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מסכים עם בוקי, נראה שיש התנגדות מאוד קשה של המשאבה ולא דווקא הרצועה שלא מחוזקת מספיק.. נשמע כאילו נוצר עומס כבד על המנוע ולכן הסלד יורד כאשר המשאבה מתנגדת, מה שלא נראה לי היה קורה אם זו הייתה הרצועה שלא מתוחה מספיק.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

בעבר גם לי רצועה החליקה וראו על הגלגלת בסיבוב ההגה. מאור30 מתח לי אותה כמה פעמים וזה עבר. היו רעשי צרצור והגה נתקע במהירות חנייה. היום צריך להחליף את הרצועה גם ככה ככה שגם אני הייתי מתחיל לבדוק מתיחה קודם כל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

זה נראה כמו משאבה החגורה עובדת יפה במשך זמן מסויים, אתה אומר שזה רק בעת סיבוב הגה?

בדקת שמו הגה ? והאם הוא מלא...

יש מצב שזה לא הוחלף ממזמן זה יכול ליצור בעיה שהורסת אטמי משאבה. תנסה לבדוק כמה דברים בסיסיים שציינתי קודם כול אחר כך נראה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אני אמשיך לעקוב....לקחת למוסך כרגע לא בא לי מכיוון שהפיתרון שלהם תהייה החלפת משאבה ישר.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

מכיר את התופעה הזו הייטב ברכבים אחרים שפולי המשאבה נעצר לשברירי שנייה ורעש ההחלקה של הרצועה צורם באוזן במיוחד שמופעל לחץ על המשאבה בסיבוב ההגה ואם תקח את ההגה עד הסוף לאחד הצדדים אתה בכלל תשמע צרחות מפחידות מהרצועה...כל זה נובע ב 99 אחוז מהמיקרים מרצועה שאינה מתוחה וזהו! אין לך מה להמשיך לעקוב כי אתה פשוט הורס את הרצועה. כנס למוסך או למישהו שמבין עניין שיעבור על הרצועות.

דרך אגב - ייתכן ולא הרצועה הזו של המשאבה היא זו שלא מתוחה אלא רצועת אביזרים מקבילה לה שנעה על פולי משותף לאותה רצועה של משאבת ההגה ולכן זה לעיתים מבלבל ונותן את התחושה שהרצועה של המשאבה היא זו שבעייתית. שיעברו על כל הרצועות בקיצור!

פורסם

איך אתה מסביר את התופעה של ירידת סל"ד המנוע עד כמעט כיבוי?

רצועה מחליקה - מנוע ממשיך להסתובב לו בכיף. אבל בסרטון שומעים שהמנגנה שלו משתנה, הוא רועד וכמעט כבה. ואחרי שמפסיקים לשחק עם ההגה חוזר לסל"ד סרק רגיל.

• תוכן חדש...