Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נער בן 16,

אני מעוניין ללמוד שיפוריי רכב,אשמח מאוד עם תעזרו לי

אני מעוניין ללמוד שיפורים מכניים כגון:העלת הספק מנוע...:roll:

פורסם

לצערי, איבדתי את מספר הטלפון של המכללה לשיפורים.

ובמילים אחרות - אין דבר כזה ללמוד שיפורי רכב. לומדים מכונאות רכב, ואם הופכים למספיק מקצועיים אפשר להבין לבד איך לשפר רכב.

פורסם
לצערי, איבדתי את מספר הטלפון של המכללה לשיפורים.

ובמילים אחרות - אין דבר כזה ללמוד שיפורי רכב. לומדים מכונאות רכב, ואם הופכים למספיק מקצועיים אפשר להבין לבד איך לשפר רכב.

בזה אני מסכים איתך ב100%

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
על מה יש להסכים?
שאין דבר כזה ללמוד שיפורי רכב!

זה בא בדרך אם את מבין טוב בתחום המכונאות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני מוכן לעשות לך שיעורים פרטיים בשיפורי רכב.

80 ש"ח למפגשים של שעה, ולאחר מכן קורס למשפר המתקדם, זה עולה 350 ש"ח לקורס של יום, לפני מע"מ. השלב הבא הוא הוצאת רישיון משפר, זה עולה 250 ש"ח, כולל בחינה מעשית ותיאורתית. עם הרישיון אתה יכול לשפר רכבים ברישיון וגם לעשות חמוצים.

פנה אלי בפרטי.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון

האם יש אפשרות להצטרף רק לקטע של החמוצים?

מוכן גם להבחן עליו אם אתה מעניק תעודה.

רמז : יש לי מתכון סודי,ירושה מסבא,למלפפון כבוש עם קמשפט חם.

בשמחות

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...