Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא? זה תלוי ביחס ההעברה בתיבת ההילוכים שלך וזה יכול להיות תקין בחלק מהרכבים.

רוצה לדעת האם זה נורמטיבי ברכב שלך? ציין דגם, שנה, מנוע וסוג התיבה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נורמלי לחלוטין, רעש חזק של המנוע כבר תלוי באיכות בידוד המנוע מתא הנוסעים, ומשתנה מרכב לרכב.

פורסם

סביר להניח שתקין, כמו שכבר אמרו תלוי ביחסי ההעברה של התיבה ובכמות ההילוכים. אם תגיד מה סוג הרכב יהיה יותר קל לענות לך על השאלה. הרכב חדש אצלך, או שיש לך את הרכב כבר זמן מה וזה לא היה ככה בעבר?

פורסם

אז זה הגיוני ותקין. לרכב יש יחסי העברה קצרים יחסית, אין מה לעשות בנושא. גם בגיר האוטומטי (4 הילוכים) וגם בגיר הידני (5 הילוכים) בפיג'ו 206 הסל"ד נמצא באזור הזה.

מבחינת רעש, לא נראה שמדובר בבעיה. זה משהו שפשוט צריך להתרגל אליו. אני מניח שלא מדובר ברעש חריג, אלא בסתם רעש של מנוע "עסוק" תקן אותי אם אני טועה. אין לך סיבה לדאוג.

פורסם
אז זה הגיוני ותקין. לרכב יש יחסי העברה קצרים יחסית, אין מה לעשות בנושא. גם בגיר האוטומטי (4 הילוכים) וגם בגיר הידני (5 הילוכים) בפיג'ו 206 הסל"ד נמצא באזור הזה.

מבחינת רעש, לא נראה שמדובר בבעיה. זה משהו שפשוט צריך להתרגל אליו. אני מניח שלא מדובר ברעש חריג, אלא בסתם רעש של מנוע "עסוק" תקן אותי אם אני טועה. אין לך סיבה לדאוג.

אתה לא טועה זה רעש של מנוע הוא לא כזה חזק אבל שומעים כמו בכל מנוע, ואם זה תקין אז הרגעת אותי תודה רבה לכולם

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

מניסיון בעלות של 206xs (כ"ס 110), ב100 קמ"ש הסל"ד עומד בדיוק על 3000. הכל תקין, תהנה.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

מכיר את זה טוב, פיאט 500 עם מנוע 1.4 אותו הדבר בדיוק כי הגאונים בפיאט החליטו שצריך 5 הילוכים ולא 6 כמו בידנית.

הסל"ד אצלי על 100 קמ"ש עומד על 2900 בערך.

Opel Adam S 2017

פורסם

רבותי,

במכונית עם גיר ידני שום תקלה מכל סוג שהוא לא יכולה בשום אופן להשפיע על יחס סל"ד/מהירות.

איך שהאוטו יצא מהמפעל, ככה זה ישאר תמיד למעט 3 מצבים שכן משפיעים:

1. ההחליפו צמיגים למידה שונה מהמקורית שלא מאושרת להתקנה. יהיה גם זיוף בספידומטר.

2. החליפו גיר לגיר של דגם אחר.

3. ביר, החליפו גלגלי שיניים של הילוך אחרון לסט בעל מספר שיניים שונה.

אם אף אחד מהדברים הנ"ל לא נעשה, הסל"ד תקין. הוא לא יכול להשתנות בשום דרך אחרת.

פורסם

לי יש פיג׳ו 206+ משנת 2011 ונדמה לי שזה הסלד במהירות הנ״ל.

אני אבדוק ביום ראשון אם זה באמת כך.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...