Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי וחג שמח לכולם :)

מכרתי את הרכב שלי לאחרונה וכרגע אני מתלבט בין שלושת האופציות האלה.

סיאט לאון 2014/15

סקודה ספייסבק 2015

הונדה סיוויק הצ'בק 2013/14

אני בן 25 , גובה 1.93 (לכן ההמרחב לגובה ולרוחב חשוב).

חשוב לי צריכת דלק מצד אחד ומצד שני מאוד חשוב לי הנוחות וכמה שיותר יוקרה ופאר (בקרת שיוט, גג פנורמי ופיצ'רים דומים).

מה יותר אמין בין כל המכוניות ? , מישהו שהיה לו?

אשמח לעזרה , אני כבר השבוע הייתי רוצה להתחדש :)

פורסם

מה חשוב לך יותר, צריכת דלק, נוחות, איבזור (הדברים שציינת נחשבים די סטנדרטיים, רחוק מ"יוקרה ופאר") או אמינות?

הסיוויק תהיה הכי נוחה וקרוב לוודאי גם הכי אמינה. ובכלל, אם אתה יכול למתוח את התקציב לסיוויק 2015, עדיף. באותה שנה היא עברה מתיחת פנים ששדרגה אותה לא מעט.

הלאון או הראפיד עם מנוע 1.2 יהיו חסכוניות במידה דומה ויותר מהסיוויק.

לגבי איבזור, הראפיד ספייסבק 1.4 הכי מאובזרת (גג פנורמי ענקי, בקרת שיוט, מערכת מולטימדיה, ג'אנטים גדולים) אבל גם הכי פשוט יוקרתית והכי פשוטה מבחינת איכות חומרים ו"איכות נסיעה".

בלאון גם יש את הדברים האלו, אבל גג השמש קטן יותר (אבל נפתח, בניגוד לזה של הראפיד) והג'אנטים קטנים יותר (16 מול 17 בראפיד).

הסיוויק מאובזרת "פסדר". בדגם החדש (אמצע 2015 ואחר כך) יש מולטימדיה בחלק מהגרסאות ובקרת שיוט בכולם נדמה לי, אבל אין גג פנורמי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מבחינת הרכב הונדה סיוויק הצ'בק היא לא הייתה נוחה לי כ"כ מבחינת הנהיגה , כאשר מסתכלים במראה הקדמית יש איזשהו פס שחור על הבאגז שמסתיר את הרכבים מאחור ואני נאלץ להשתמש בעיקר במראות הצדדיות שזה פחות נוח עבורי לפחות.

הסיאט יותר מפתה מבחינת האבזור אבל אני נורא מפחד שזה רק נראה ככה כלפי חוץ.

הדבר הראשון בחישבות זה ה-הבקרת שיוט , אני נוסע הרבה בכבישים בין עירוני.

והדבר השני זו הצריכת דלק והנוחות.

פורסם

אני גם גבוה. איך נכנסת בסיויק האצ'בק? הברכיים והמרווח בעייתי?

ניסית גולף? בקטע הזה של מרחב היא סבבה והיא אפילו יותר 'יוקרתית'

פורסם
אני גם גבוה. איך נכנסת בסיויק האצ'בק? הברכיים והמרווח בעייתי?

ניסית גולף? בקטע הזה של מרחב היא סבבה והיא אפילו יותר 'יוקרתית'

בהונדה סיוויק הצ'בק קצת כאב לי הגב אחרי נסיעה של 15 דק.

• תוכן חדש...