Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים,

בחיפושי אחר רביעיית צמיגים חדשים לרכבי התלבטתי לא מעט בין ה-R1R וה-RSRR. קראתי חו"ד בחו"ל על שניהם (יש לציין שהיו לי R1R ולכן העדיפות היא כלפיהם)

נתקלתי בלא מעט עסקים שאומרים שהמלאי של R1R אזל ולא צפוי כרגע מלאי חדש, לעומת RSRR שצפוי מלאי חדש בקרוב. האם זה נכון ש-R1R כבר לא יגיעו לארץ?

האם ישנם מתחרים נוספים לצמיגים הללו (ביחס עלות/תועלת סביר)?

תודה מראש.

פורסם

הנקוק Z222 (נקרא גם Ventus RS3) ויוקוהמה AD08/AD08R.

אלו הצמיגים שעולים לי בראש כרגע בקטגוריות מקבילות.

לא יודע מי מהם זמין.

פורסם

אל תשבור את הראש יותר מדיי - קנה מה שיש.

עם כל אחד מהם אתה תהנה בכל מקרה.

בלי צמיגים - לא תהנה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אגב את הבירור לגבי צפי מלאי של הטויו וההנקוק אפשר לעשות מול נציג טיירקלאב בפורום שהם היבואנים הרשמיים של המותגים.

פורסם

אם הRSRR זמין והוא נכנס לך בתקציב, תלך עליו (שלא תאלץ להמתין, צמיג מעולה). לגבי ההנקוק תבדוק אם קיים במלאי, ואם יש צמיגים "טריים".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
היוקוהמה ado8 צמיג גרוע פח לא לגעת . לגבי ado8r לא היה לי הבנתי שהוא משופר וטוב יותר .

???

מניסיון אני חולק על הקביעה הזו. צמיג בעל אחיזה מצויינת ולא פחות חשוב - הדרגתי ותקשורתי (מה שאי אפשר להגיד על ה-R1R אגב... לדעתי לפחות). יש לציין שהוא צריך להגיע ל"טמפ" עבודה כדי לתת את מרכולתו. גם אורך החיים לא רע בסה"כ.

פורסם (נערך)

בוקר אור, תודה לכולכם.

ה-R1R הוא אכן צמיג און-אוף וממה שהבנתי מחו"ד מחו"ל הוא נחשב מעט יותר "הארדקוד" ביחס ל-RSR. הסתדרתי איתו די טוב. ה-RSRR החדש יותר מתקשר עם הנהג וצריך להגיע לטמפ' עבודה ע"מ להפיק ממנו את המירב (מה גם שיש צפי למלאי חדש).

יש לציין שאחיזה ביבש חשובה לי, פחות אחיזה ברטוב. אורך החיים של הצמיג פחות חשוב.

אשמח לחו"ד ממי שהתנסה על ה-Z222 וה-AD08 או AD08R.

עריכה אחרונה על ידי asiharel
פורסם

להגיד על צמיג שהוא און-אוף זו אמירה קצת קשה.

לכל צמיג יש אזור שטוח למדי באזור מגבלת האחיזה הצדית.

sideslip.gif

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אצלי מותקן ה RS3 או Z222 איך שכל יקרא לו...

צמיגים אוחזים ברמות מטורפות והמחיר שלו מצחיק לעומת המתחרים באיזור ה 550 לצמיג.

אורך חיים לא ארוך לפי מה שהבנתי בפורום אבל זה לא כזה מפריע לי..

מה שכן. לא נראה לי שיש במידה 16"... תבדוק עם ספקי צמיגים בארץ..:mm_yeah:

פורסם
להגיד על צמיג שהוא און-אוף זו אמירה קצת קשה.

לכל צמיג יש אזור שטוח למדי באזור מגבלת האחיזה הצדית.

[ATTACH=CONFIG]454843[/ATTACH]

ואת זה סיפר לך הגרף, או שיצא לך לנהוג?

בפועל - לצמיגים שונים יש רמות שונות של תקשורת, לא יודע איך זה מתבטא בגרף (ועל איזה גרף), אבל יש הבדלים. באופן אישי אני מעדיף פחות אחיזה אבסולוטית ולדעת טוב יותר כמה אחיזה יש ושהאובדן והחזרה יהיו הדרגתיים יותר. האדוון AD08 וה-PSS מאוד דומים מהבחינה הזו לדעתי, שניהם מצויינים כאשר היתרון של ה-PSS הוא באורך החיים שלו לדעתי. האחיזה של האדוון מצויינת לאחר שהוא מתחמם.

• תוכן חדש...