Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעות הערב המוקדמות בחיפה עברתי באיזור ככר ספר, ומתחת לבית הקפה "תות" בכניסה לרח' יותם עמדה לה ב.מ.וו 750iL חדשה ונוצצת, על המדרכה תוך שהיא חוסמת את כל המעבר להולכי רגל (שלא לדבר על עגלות ילדים וכו').

מספר הרכב CC 91.251.54 - ניסיתי להבין לפי הצבעים לאיזו מדינה שייך רכב השגרירות / קונסוליה אבל אינני בטוח (אולי פולין?). דיווחתי מיד למשטרה - המשטרה כמובן לא יצאה מגדרה במיוחד כשמדובר ברכב דיפלומטי אבל הם כן התקשרו אלי 20 דקות אח"כ ושאלו אם הרכב עדיין שם. אני כבר לא הייתי שם.

אני לא מוכן לעבור על זה בשתיקה, נמאס לי ממזמן כבר מאנשים בעלי ממון / מעמד עם רכבי יוקרה שמרשים לעצמם לחנות איפה שהם רוצים תוך כדי שהם מפריעים לכולם. אני נאלצתי לרדת לכביש ולסכן את עצמי בתנועה בגלל הרכב הנ"ל, וכך עוד רבים אחרים.

כאשר אאתר את הקונסוליה, אני מתכוון ליצור עמם קשר (גם למדינה עצמה בחו"ל).

רצ"ב תמונה של הרכב המכובד. יש עוד כמה.

750iL.jpg

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקרה גם יצא לי לראות את הנהג של הרכב הנ''ל בזמן נסיעה ואני יכול להגיד לך שלא רק שהוא חונה כמו בן**נה הוא גם נוהג ככה ....

פורסם

אכן נראה כמו דגל מונאקו. גוגל טוען כי קונסול הכבוד שלהם בישראל הינו אילן בק.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

אין למונקו נציגות אחרת בארץ חוץ מקונסול כבוד, לכן אין טעם לשלוח את התלונה לבעל הרכב למרות שעל פי החוק הוא אינו חסין מעבירות תנועה.

כתוב ישירות למשרד החוץ של מונקו. מעניין אם תקבל תגובה.

הנה הכתובת:

http://en.gouv.mc/Government-Institutions/The-Government/Ministry-of-Foreign-Affairs-and-Cooperation

הגברת הזו עוסקת בשגרירויות וקונסולים

http://en.gouv.mc/Government-Institutions/The-Government/Ministry-of-Foreign-Affairs-and-Cooperation/Department-of-Diplomatic-and-Consular-Relations

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

תודה רבה, יטופל

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

וזה מעניין את מי?

אם זה רכב דיפלומט הוא בטח שייך לקבוצה שלו בפייסבוק- "חניתי כמו ז ואני אוהב את זה"

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה מעניין אותי ועוד כמה אמהות עם עגלת תינוק שנאלצו לרדת לכביש בתנועה כבדה ולסכן את חייהם כי האדון צריך לחנות על המדרכה.

פורסם

לא מעניין אותם שיימינג הם יותר בקטע של רימינג.

ובתאכלס, אם אני עובר עם העגלה של הילדה אני פשוט מצמיד אותה לרכב.

נשרט טוב, לא נשרט- יישרט פעם הבאה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...