Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשנתיים שאני גר בחיפה ממה שאני רואה ומבין, המחזה שמוצג בתמונה ממש לא חריג. יש אזורים מסוימים בכרמל עם פאבים/בתי קפה שמושכים המון אוכלוסיה מבוססת שפשוט מרשה לעצמה לעשות ככל העולה על רוחה מבחינת חניה.

ליד הבית שלי יש פאב כזה שכמעט בכל ערב שתבוא תראה רכבי יוקרה חונים חונים בחניות כפולות, חוסמים נתיבים, חונים על המדרכות, והכל כדי לחנות כמה שיותר קרוב בכדי שיושבי המקום יוכלו לראות עם איזה רכב אתה מגיע, חס וחלילה לנסוע עוד 100 מטר ולמצוא חניה כמו בנאדם.

הרכבים עצמם מדהימים: במוו מכל הסוגים, מרצדסים, אודי SQ5, אלפא 4C, פרארי 458 ועוד', הבעיה שהבעלים שלהם בד"כ ח*רות.

בהזדמנות אצלם (אולי אפילו היום אם יזדמן).

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לפני קצת יותר משעה, ברחוב ממוצע בשכונה ממוצעת בחיפה (כשהרחוב לא עמוס ולא חסר מקומות חניה פנויים) שלושה רכבים חסמו את המדרכה לגמרי: סוזוקי sx4, הונדה אקורד ויונדאי i35. אבל אף אחד לא הוציא את הטלפון ועצר כדי לצלם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני תמיד קורא לפקחים / משטרה במקרים כאלה וזה לא בגלל האוטו אם כך חשבת MURZILKA

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
אכן נראה כמו דגל מונאקו. גוגל טוען כי קונסול הכבוד שלהם בישראל הינו אילן בק.

בדיוק רציתי לומר שאין סיכוי שזה נציג רשמי של המדינה וככל הנראה מישהו ישראלי שקנה או בדרך אחר פילס את דרכו להיות קונסול כבוד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

C.C זה קונסול כבוד, שלרוב מקבל את התפקיד כהוקרה על פועלו ביחסים עם אותה מדינה , או "קונה" את זה בכסף טוב.

C.D זה דיפלומטים מקצועיים

לקונסול כבוד אין שום פריבילגיות מבחינת חוקי התעבורה, והטיפול בהם הוא כאחד האדם, פרט למקרה בו העבירה מבוצעת תוך כדי מילוי תפקידו, ואז יש הגבלות כלשהן אבל אין לו חסינות !!

לא הייתי נוקט באלימות ( שפשוף הרכב ).

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אכן נראה כמו דגל מונאקו. גוגל טוען כי קונסול הכבוד שלהם בישראל הינו אילן בק.

גוגל אף מוסיף לטעון כי אילן בק מתגורר בחיפה ואף כיהן כיו"ר מכבי חיפה בכדורסל.

פורסם
אני תמיד קורא לפקחים / משטרה במקרים כאלה וזה לא בגלל האוטו אם כך חשבת MURZILKA

אז למה רק על הבחור הנ"ל גם פתחת שרשור בפורום?

אני לא מוכן לעבור על זה בשתיקה, נמאס לי ממזמן כבר מאנשים בעלי ממון / מעמד עם רכבי יוקרה שמרשים לעצמם לחנות איפה שהם רוצים תוך כדי שהם מפריעים לכולם. אני נאלצתי לרדת לכביש ולסכן את עצמי בתנועה בגלל הרכב הנ"ל, וכך עוד רבים אחרים.

(ההדגשה אינה במקור)

כתבת בעצמך שנמאס לך מאנשים עם רכבים יקרים ולא מאנשים עם סתם רכבים שמחנים אפילו יותר גרוע.

בקיצור, עוד אחד שרואה רק את אלה שהוא כנראה מקנא בהם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כל חסימת מדרכה היא לא לעניין. זה שכתבתי על הקונסול לא אומר שלא אכפת לי מהאחרים שעושים את זה. ולא אכפת לי שייסע גם בבנטלי. לפני שבוע הזמנתי משטרה לסוזוקי שחסמה את המדרכה ליד גן הילדים שלנו. אתה סתם שופט אותי אבל זכותך להיות דעתן. תשתדל רק לתת לי בקשה אחרונה לפני הכסא...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

לא שופט אותך, שם לך מראה.

מסכים איתך שכל חסימת מדרכה היא לא לעניין, וראוי שכל אדם שעושה דבר כזה ישלם מחיר, ועדיף שגם יהיה מחיר כבד.

מה שהפריע לי זה שלא ראיתי שרשור שיימינג שלך בפורום על אותה סוזוקי, אבל על הסדרה 7 הזאת, כן פתחת שרשור.

מה הפריע לך יותר, זה שהוא קונסול או שזה שיש לו סדרה 7?

Always go sideways

פורסם (נערך)

הנה, אתה רואה איזה צדקן מעצבן אני? גם את הסוזוקי צילמתי!

ואני כאן כי אני אוהב מכוניות כמו כולם. ולא אכפת לי במה הוא נוסע - אני כן חושב שאדם במעמד כזה צריך במיוחד לכבד ולהקפיד. וכן יש לפעמים שוני עם אנשים כאלה כי המעמד והממון נותן לחלקים SENSE OF ENTITLEMENT.

suzuki.jpg

עריכה אחרונה על ידי 116_Veloce

פורסם

אני מסכים עם פות"ש - יש הרבה שמוקים שחונים כמו אסופת זרגים. האם זה בסדר? כמובן שלא.

אבל, כאשר בא שמוק כזה וחונה כמו זרג עם רכב שמייצג מדינה - זה האמ-אמא של הלא בסדר. מילא היה עושה את זה עם רכב בעל לוחית רישוי רגילה, אז לפחות הוא היה עושה את הפאדיחה רק לעצמו. אבל כשהוא עושה את זה עם לוחית רישוי המצביעה על כך שהוא קונסול של כבוד - הוא מבייש קודם כל את המדינה שהעניקה לו את התואר, לאחר מכן את התואר, ורק לאחר כל אלה את עצמו.

וכן, לפחות בראייתי זה מצדיק לפתוח לו שרשור כמו זה. אין כאן עניין של צרות עין, קנאה או מה שזה לא יהיה, ולמיטב הבנתי ההתייחסות של פות"ש למקרה היתה זהה גם אם במקום סדרה 7 היתה שם סוזוקי אלטו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קודם כל, פות"ש היקר, אנא אל תיקח את זה אישי. התגובות שלי כאן בשרשור אמנם הם אליך, אבל מכוונות באופן כללי כנגד ההתנהגות שיש ללא מעט אנשים כאשר הם מבחינים באדם בעל ממון עושה משהו שלדעתם אינו בסדר.

למען הסר ספק, מה שהבחור עשה עם רכבו אכן לא בסדר וראוי לכל גינוי ועונש, והייתי מאוד שמח לשמוע שאנשים כאלה משלמים על מעשיהם במהרה ובכבדות, בלי קשר לכמה כסף יש להם או באיזה רכב הם נוסעים. דין סוזוקי סוויפט כדין סדרה 7 (במהרה בימינו אמן סלה ישתבח שמו לעד).

אחרי שאמרנו את זה, נמשיך בדיון.

פות"ש, אמנם את הסוזוקי צילמת, אבל עליה לא פתחת שרשור. למה? משהו במקרה הספציפי הזה הפריע לך יותר, עד כדי כך שזה גרם לך לפתוח שרשור במיוחד.

דעתי היא, ואתה כמובן מוזמן לחלוק עליה, שפשוט עצבן אותך שמדובר באדם עשיר, וכמו כל בן אדם, גם אתה נתת לרגשות שלך להשפיע. שזה בסדר גמור, כי זה קורה לכל אחד בשלב כזה או אחר (וואי וואי, נכנסתי פה לפילוסופיה. איפה פלוקסטר שייתן את חוות דעתו על התיאוריה שלי?)

זה מזכיר לי את השרשור שנפתח פה לפני זמן מה על בחור שראה אלפא רומאו ג'ולייטה נוסעת בפראות והחליט לפתוח על זה שרשור. המון אנשים יצאו עליו שהוא פתח את השרשור רק כי היה מדובר באלפא רומאו (שכידוע הינה רכב שמעורר בפורום הזה המון אמוציות), אז לדעתי המקרה שבשרשור הנוכחי אינו שונה.

השרשור נפתח נטו בגלל שמדובר באדם שמחזיק ברכב יוקרה.

אם היה מדובר ברכב נחות יותר, לדוגמא הסוזוקי סוויפט אותה צילמת, לא היה נפתח שרשור, אלא מקסימום איזה תלונה לעירייה עם התמונה, ולראייה גם לא ראינו שרשור שלך עם אותו עבריין שמחזיק בסוויפט.

אבל כמו שכתבתי כבר, בגלל שמדובר באיש עשיר, יצאת מגדרך להראות לקהילתנו הקטנה כמה זה מפריע לך.

אלעד, כבר הסכמתי שלא משנה מי זה ובמה הוא נוסע, אדם כזה ראוי לעונש, והייתי שמח אם היה מדובר בעונש כבד.

אם הוא מבייש את המדינה אותה הוא מייצג, זאת בעיה של המדינה הזאת. פות"ש יכל פשוט לשלוח את זה למשרד החוץ, או לנסות לברר לבד לאיזה מדינה הדגל שייך ולדווח לנציגות הרלוונטית. אבל הוא החליט לפתוח על זה שרשור בפורום, ככל הנראה, כמו שכבר כתבתי, כדי להראות לכולם שהוא לא ייתן לאיש העשיר לחמוק מעונש (ושוב, פות"ש צודק במאת האחוזים והעבריין ראוי לעונש).

עובדה בשטח היא שעל הסוויפט שפות"ש צילם ואף צרף את התמונה לשרשור, לא נפתח שרשור מיוחד.

שים לב גם שהוא ציין בעצמו שנמאס מבעלי ממון, ולא מעבריינים שחוסמים מדרכות.

כתבתי ואכתוב שוב ושוב ושוב, אני רואה מעשה כזה באופן חמור מאוד, שונא לראות דברים כאלה, התסריטים שעוברים לי בראש לגבי מה הייתי עושה לאדם כזה לו הייתי חסין מעונש הם די מטורפים, והייתי הכי שמח בעולם לו אנשים כאלה (בין אם בעלי סדרה 7 או סוזוקי סוויפט) היו משלמים מחיר כבד מאוד.

Always go sideways

פורסם
C.C זה קונסול כבוד, שלרוב מקבל את התפקיד כהוקרה על פועלו ביחסים עם אותה מדינה , או "קונה" את זה בכסף טוב.

C.D זה דיפלומטים מקצועיים

לקונסול כבוד אין שום פריבילגיות מבחינת חוקי התעבורה, והטיפול בהם הוא כאחד האדם, פרט למקרה בו העבירה מבוצעת תוך כדי מילוי תפקידו, ואז יש הגבלות כלשהן אבל אין לו חסינות !!

לא הייתי נוקט באלימות ( שפשוף הרכב ).

Cc זה corpus consularis.

Cd זה corpus diplomaticus וזה ענין של דרג שלהם. יש גם cc "אמיתיים". את קונסולי הכבוד אםשר לזהות לםי מבנה המספר שהוא ישראלי לגמרי רק בצבע לבן. מסםרי מכוניות של דיםלומטים מסתיימים ב22 והתחיליות שלהם הם לםי הנציגות הספציפית.

• תוכן חדש...