Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארון חשמל בחדר שינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בחיפושינו אחר יחידת דיור, מצאתי יחידה חמודה וחדשה, שהיא חלק מבית פרטי.

ממש אהבנו אותה, מלבד העובדה שיש ארון חשמל בחדר השינה, מעל הראש.

בארון יש מפסקים ואת המונה הראשי של כל הבית. בעל הבית, שבמקרה גם מהנדס חשמל, הרגיע ואמר שאין מה לדאוג וטלפון סלולרי יותר מסוכן מזה.

האם זה נכון?

אפשר לישון בקרבת ארון חשמל כזה ללא דאגות?

פורסם

אני באופן אישי לא הייתי לוקח יחידה כזאת ,

אתה יכול להזמין בודק קרינה מוסמך מטעמך כתנאי לחתימת החוזה.

(אצלי הדיירים הזמינו בודק קרינה וישנים בשקט)

פורסם

מסביב לארון חשמל בדרך כלל יש שדה אלקטרומגנטי חזק (תלוי איך זה בנוי ואיזה זרם עובר שם). אם אתם רוצים לגור שם, צריך למדוד את זה ולפי העוצמה במילי גאוס, אפשר לדעת כמה זמן אפשר לשהות באותו מקום. אם זה מתקרב ל2 מילי גאוס, הייתי מתרחק כמו מאש (אם זה עד 0.5 אז זה עוד חצי נחמה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אצלי עשה את הבדיקה בחור נחמד מאוד בשם אלי אבן טוב , נתן הסבר מפורט עם דו"ח של התוצאות אבל יש הרבה חברות בתחום ,

לדייר שלי אני חושב שחברת אנפה ביצעה את הבדיקה, הייתי נוכח בבדיקה ועשה רושם מקצועי . לגבי מחיר אני לא זוכר .

פורסם

לא הייתי שם ארון חשמל מבחירה מעל הראש, זה ברור. במרחק כמה מטרים לא הייתי מתרגש.

לרוב בשעות השינה צריכת החשמל נמוכה מאד, הזרם נמוך ולכן השדה המושרה יהיה נמוך. מה גם שמדובר ב-50 הרץ. שים לב שבדיקה שתעשה צריכה להתבצע בהפעלת עומסים שונים. מאחר ולפי דבריך זה ממש מעל הראש הייתי בודק או נמנע.

איך לך אפשרות להצמיד את המיטה לקיר הנגדי?

פורסם

זו בעיה קטנה, אלא אם כן השכנים שלך אטיופים...

וכידוע קרינה ואטיופים לא הולך ביחד.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מעבר לנושא המטריד של הקרינה אותי היה מטריד גם חוסר הפרטיות. מה קורה אם קופץ פיוז באמצע הלילה? בעל הדירה מעיר אותך? נכנס לבד? ומה אם אתה לא בבית? הוא מחכה שתחזור? נכנס עצמאית?

מניסיון ארוך שנים עם יחידות דיור , גם כאלה שהסתדרתי עם הבעלים וגם עם כאלה שלא, עדיף הפרדה מוחלטת ופרטיות.

אסף

פורסם
בעל הבית, שבמקרה גם מהנדס חשמל, הרגיע ואמר שאין מה לדאוג וטלפון סלולרי יותר מסוכן מזה.

התשובה של מהנדס החשמל מגוחכת, הוא היה מוכן לישון עם פלאפון פועל ליד הראש 7-8 שעות כל לילה? אני לא.

ונכון שמדובר בקרינה בתדר נמוך, עדיין, מאוד לא רצוי.

פורסם

לא קל למצוא את היחידה האידיאלית.. תמיד צריך להתפשר על משהו.

בסופו של דבר הוחלט לדלג על היחידה הזאת.

תודה על עזרתכם!

פורסם

עשית בשכל שהתרחקת מהיחידה,

ארונות חשמל יש בהם קרינה, נכון אפשר להוריד אותה עם מיגון מתאים אבל לא מיועד לחדר שינה ששם אתה נמצא כמה שעות!

קובי

:-)

פורסם

ארונות חשמל יש בהם קרינה

בארון חשמל אין שום דבר.

מסביב למוליך נושא זרם ישנה השראה של שדה אלקטרומגנטי..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...