Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. לאחרונה התחילה לי בעיה בגיר. אם אני מעביר מהר משני לשלישי או משלישי לרביעי, הידית רפויה כזאת עוברת ללא התנגדות. וזה לפעמים נכנס להילוך ולפעמים זה ניוטרל. ברגע שזה קורה אני שם הילוך חמישי או ראשון ואחר כך מנסה לשלב שוב לרביעי או שלישי והכול מסתדר.

האם מישהו נתקל בתופעה? חלק אומרים לי שהבעיה או בידית או בכבלים?

האם זה יכול להיות שיש בעיה בגיר עצמו?

תודה לעוזרים.

פורסם (נערך)

יש 2 כיוונים שאני חושב עליהם.

1 חופש ב"תפוח" פלסטיק שבבורר הילוכים, הוא אכול/שבור, ולכן יש חופש בידית ובלבול בהעברת הילוכים.

2 תחפש בחיפוש מדריך שעשיתי כיוון גיר ועדות הילוכים איביזה 2003, זה לא אותו דבר כמו אצצלך אבל עיקרון דומה.

עריכה אחרונה על ידי ron_man

רון

 

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

קודם כל תודה על העזרה עשיתי כיון כמו במדריך שלך ולא הסתדר עדיין שאני מעביר לאט הילוכים הכול נכנס כמו שצריך רק שאני מעביר מהר אני מרגיש את הידית כאילו על ריק ולגביי התפוח פלסטיק בבורר הילוכים לא הבנתי מה זה?

פורסם

יכול להיות שאתה לא לוחץ מספיק על הקלאץ בנסיעה אגרסיבית.

או שהקלאץ שלך כבר לא מפריד טוב ושאתה מעביר מהר הילוך הוא מכניס לך אותו חלק.

רון

 

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

מה הקשר לקלאץ אם הוא לא היה מפריד טוב לא היו נכנסים הילוכים בכלל לא?

וזה קורה רק בשני לשלישי ושלישי לרביעי

×
×
  • תוכן חדש...