Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן דוד שלי ביצע טיפול 15000 במוסך (כרגע לא אנקוב בשמו).

שמו לו שמן בתקן vw504 5w30 ופילטר שמן סיני (מצורפות תמונות) כמובן שמהר מאוד החלפתי לפילטר מקורי (בעלות 120 שח)

השאלה עד כמה חמור להשתמש בפילטר כזה והאם השמן מתאים בכלל לרכב (מנוע cbzb)Screenshot_2016-02-24-19-36-09-2.jpgScreenshot_2016-02-24-19-36-09.jpg

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם (נערך)

כתוב עליו made in china

מה לגבי השמן?

עריכה אחרונה על ידי dimblaster

פורסם

הרבה מאוד מהמוצרים האיכותיים היום מיוצרים בסין, מה שמשנה זה התקן ייצור ולא איפה זה מיוצר בפועל.

מבחינת השמן, מה שהבאת זה הצמיגות שלו, יש לך מושג של איזה חברה?

פורסם

פות"ש, איזה טלפון סלולרי יש לך? (רמז - לא משנה) - מיוצר בסין.

הבגדים שאתה לובש, גם.

הנעליים שאתה נועל, גם.

השעון שאתה עונד, גם.

אם אלך רחוק אפשר אפילו לומר שרוב הסיכויים שגם הפילטר המקורי שרכשת מקורו בסין.. אפילו מאותו המפעל אך בעל שם שונה!

ארץ הייצור אינה רלוונטית מבחינת איכות המוצר, אלא התקן/בקרת איכות/והפיקוח של החברה המייצרת.

פורסם

יצאת פיתה

הפילטר של החברה הזאת הוא איכותי (במידה ומדובר הפילטר מקורי של החברה הזאת ולא חיקוי).

מציע לך להתנצל בפומבי ולפרסם המלצה על המוסך שעובד עם חלקים איכותיים.

פורסם

אז הפילטר הזה שייך לחברה אוסטרית, זה פילטר oem, שזה אומר יצרן של חלק מקורי! זה אחד מהיצרנים שמספקים מסננים לקונצרן פולקסווגן.

חבל שלא שאלת קודם!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם (נערך)

קודם כל לא פרסמתי את שם המוסך, אבל המוסך גם מילא חצי ליטר שמן מעל המקסימום, אני מחזיק 3 וואגיות במשפחה ומשתמש אך ורק בחלפים מקוריים, לא נראה לי שפילטר oem יעלה 30 שח במוסך למרות שלא הכרתי את החברה הזאת ולך תדע, 120 שח זה לא סוף העולם...

תודה לכל העונים

עריכה אחרונה על ידי dimblaster

פורסם

מחירו של הפילטר בחו"ל הינו 8 פאונד לפני משלוח כ44 ש"ח.

http://www.opieoils.co.uk/pv-139807-mahle-oil-filter-oc5933-oc-5933-genuine-part-single.aspx

יכול להיות שהמוסך קיבל הנחה על המוצר ולכן יכל לתמחר יחסית זול.

לגבי חצי ליטר זה לא משהו חדש,הם לא אוהבים להשאיר ללקוח את מה שנשאר במיכל השמן וכככה גם אפשר לקחת יותר כסף בחשבונית.

פורסם

וכתוב על כל וואגית באותיות גדולות בתא המנוע - מילוי יתר של שמן יגרום נזק לממיר הקטלטי, ואני מכיר לא מעט מקרים שהלך ממיר ממילוי יתר של שמן - מבחינתי רשלנות!!!

שאבתי עם מזרק וקטטר כ550 cc של שמן מיותר וכרגע זה על המקסימום (נבדק בבוקר על רכב קר)

פורסם

כתוב על כל וואגית באותיות גדולות בתא המנוע - מילוי יתר של שמן יגרום נזק לממיר הקטלטי, ואני מכיר לא מעט מקרים שהלך ממיר ממילוי יתר של שמן - מבחינתי רשלנות!!!

שאבתי עם מזרק וקטטר כ550 cc של שמן מיותר וכרגע זה על המקסימום (נבדק בבוקר על רכב קר)

• תוכן חדש...