Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אומרים? http://www.ebay.com/itm/191226678790?rmvSB=true

מעולם לא השתמשתי בפלסטלינה ולכן לא מכיר סוגים/ מותגים וכו'.

בימים הקרובים חשבתי לקפוץ לאוטוסטור לקנייה משלימה של מברשות/ חומר לג'נטים

איזה נוזל סיכוך מומלץ לפלסטלינה?

במידה והפלסטלינה שיש בלינק ששמתי לא טובה, יכולים להמליץ על משהו אחר?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ממה שאני זוכר בפורום זה די התחלק ל2,יש כאלה שאמרו שהיא מתפוררת ויש כאלה שדווקא היו מרוצים,אני מציע תזמין לא טובה מקסימום הלכו 12 שקל,אבל היא טובה,חסכת לא מעט,לגבי נוזל סיכוך אם יש לך ONR זה אפשר איתו,אם אין יש לך הזדמנות טובה לקנות באוטו סטור,מעבר לזה הוא יכול כחומר סיכוך,הוא גם משמש סבון ללא צורך בצינור,אחלה מוצר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי אנסה להזמין. שמעתי לא מעט על הONR. תהרוג אותי אבל עד היום לא הבנתי מה היתרון שלו (עכשיו הצגת את היתרון הראשון שראיתי. שהוא יכול לשמש כנוזל סיכוך לפלסטלינה)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הוא משמש גם לסיכוך,גם סבון לניקוי יבש,כלומר במידה ואין לך צינור מים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נוזל רב תכליתי לכל דבר אפשרי כמעט, ניקוי פנים הרכב, חוץ הרכב / משמש כסבון וכנוזל סיכוך לפלסטלינה, ניתן גם לשימוש כקוויק דיטיילר בריכוז גבוה. בקיצור זה מוצר חובה לדעתי, אני משתמש בו כבר שנה וחצי.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש היום אצל הסינים כבר כפפות פלסטלינה באזור ה10$, ממליץ מאוד, הפלסטלינה הרגילה יכולה להיות מאוד מייאשת במידה ולא יודעים מה עושים, אני אישית משתמש ברגילה לעתים נדירות, הכפפה זה נוחות מטורפת.

פורסם

אז אם יש לי צינור נגיש הONR מיותר? כי נוזל הלובריקציה היעודי זול יותר. התחום הזה זה בור ללא תחתית.

שבוע הבא אעשה שטיפה נוספת עם החומר לג'נטים ואולי גם פלסטלינה.

אם כבר אתם פה, מה היתרון של אוטם צבע?

פורסם

אם אם אין לך אבק כמו שהיה אחרי סופת חול,אתה לא צריך צינור בשימוש עם ONR.

הONR מספיק להמון ולכן מאוד משתלם.

אוטם לעומת ווקס או אוטם לעומת ללא שום הגנה?

פורסם

לפי איך שזה נשמע, ONR בלי צינור מביא יותר נזק מתועלת, והופך את הצבע למשטח סווירלים אחד גדול.

אני טועה?

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

אוטם לעומת ווקס.

כרגע השיגרה שלי היא שטיפה כוללת (שיטת 2 הדליים + יישום ווקס של קארפלאן לאחר הייבוש) אחת לחודש בערך.

האם אוטם יתן לי ערך מוסף שהווקס לא נותן?

ואיך אתם מנקים את השמשות? לא משנה מה עשיתי הן לא יצאו שקופות לחלוטין ובתאורה ישירה היו הבזקים והשתקפויות עד שהפעלתי את הוישרים.

משהו נוסף:

איך אני יכול להעלים סווירלים ללא פוליש? ראיתי בתיאור המוצר של גלייזים למיניהם שהם עושים את העבודה. מישהו יכול להמליץ?

הרכב לבן

פורסם (נערך)

כמו שMZN אמר אפשר להשיג כפפה, אני אישית הזמנתי פלסטלינה של 3M ב15 שקל, קצת קשה אבל עושה את העבודה.

לגבי ONR וסווירלים תלוי איפה אתה עושה את העבודה, כמובן לא מומלץ בשטח לא מקורה שיכול להכנס לך משב רוח עם חול[בעצם יצא יותר נזק מתועלת]...וזה לא לONR רק אלא לכל חומר סיכוך

לגבי אוטם הוא יתן לך עוד שיכבת הגנה בדרך כלל יותר עמידה מוואקס מעצם זה שהוא סינטטי[גם תלוי באיזה אוטם מדובר]

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם
לפי איך שזה נשמע, ONR בלי צינור מביא יותר נזק מתועלת, והופך את הצבע למשטח סווירלים אחד גדול.

אני טועה?

אני הייתי משתמש על רכב שחור עם ONR בשיטת 2 דליים ולא ראיתי התווספות של סוירלים ברמה כזאת שהייתי מפסיק.

אוטם לעומת ווקס.

כרגע השיגרה שלי היא שטיפה כוללת (שיטת 2 הדליים + יישום ווקס של קארפלאן לאחר הייבוש) אחת לחודש בערך.

האם אוטם יתן לי ערך מוסף שהווקס לא נותן?

הקרפלן היה הווקס הראשון שלי,תוצאות טובות אבל לא מחזיק הרבה זמן,עברתי לאוטם ולא ראיתי הבדל בתוצאה,מה שכן האוטם שלי לפחות לא גורם בניגוד לקרפלן לפלסטיק לא צבוע לקבל גוון לבן כאילו דהה מהשמש,גם יותר נוח לעבוד עם אוטם,מורחים על כול הרכב מחכים חצי שעה ומנגבים,בקרפלן צריך לעבוד לפי משטחים,אחרת הווקס מתייבש וקשה יותר להוריד אותו.

ואיך אתם מנקים את השמשות? לא משנה מה עשיתי הן לא יצאו שקופות לחלוטין ובתאורה ישירה היו הבזקים והשתקפויות עד שהפעלתי את הוישרים.

אני מנקה חומר לחלונות ביתי,אחרי הניקוי,מעביר עם מטלית מיקרופייבר יבשה על מנת שלא יהיו סימנים.

משהו נוסף:

איך אני יכול להעלים סווירלים ללא פוליש? ראיתי בתיאור המוצר של גלייזים למיניהם שהם עושים את העבודה. מישהו יכול להמליץ?

הרכב לבן

אם יש סווירלים עדיף לבצע פוליש לתוצאה טובה.

פורסם

אני טועה?

סווירלים אתה לא יכול למנוע בעקרון, אבל הוא משמש כנוזל סיכוך.

מה שאני עושה בו לפני שטיפה הוא לקחת מרסס של ליטר וחצי, למלא בו 60 מ"ל על ליטר וחצי מים, לרסס על כל הרכב ואז לתת לזה דקה בערך לעשות את שלו, אתה כבר תראה לכלוך יורד.

לאחר מכן הכי טוב זה לעבור עם צינור מים / גרניק ולהוריד את כל החומר, ואז לעשות שטיפה רגילה.

זה עוזר מאוד לשטיפה קלה.

Opel Adam S 2017

פורסם

הפלסטלינה הזאת חביבה ומשמשת אותי בעיקר לג'אנטים.

כיום אני עובד עם מטלית פלסטלינה, מגבת קטנה שצד אחד הוא סוג של גומי שזה הפלסטלינה, מעבר איתה על כל הרכב לוקח כ 10 ד"ק לעומת כשעה-שעה וחצי עם גוש פלסטלינה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...