Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנטיס 2003..אין לי מושג מה זה יכול להיות..מצטברים מיים בשני הדפנות של הפאגז לפעמים גם בתוך הגלגל הרזרבי..יש מצב שאמור להיות שם ניקוז כולשהו והוא נסתם? או שמדובר בחדירת מיים מבחוץ? או שזה בגלל הפרשי קור בחוץ לעומת חום מבפנים?!

מצ"ב תמונות

20160212_163925.jpg

20160212_163901.jpg

פורסם

קרה לי בעבר בלאנטיס הישנה שלי.

חורף 2013, שהייתה סופת שלגים בירושלים וירד גשם מטורף. מוצש אני הולך לאוטו, פותח את הבגאז ורואה הכל רטוב. מרים את השטיח - ואין גלגל רזרבי...יש בריכה. הכל היה מים, ומרב שזה התמלא זה גלש לתא נוסעים דרך המושב האחורי וכל הריפוד בריצפת הרכב היה ספוג מים. איזה סיפור. טוב - לנקז את המים מהגלגל רזרבי יש פקק מתחת לגלג. הוצאתי ויצאו טונה של מים. ואז שלה הייבוש. מלא סודה לשתיה, טלק, פן ומה לא. למזלי היה שבוע שמשי אח"כ וזה התייבש אחרי שבוע.

מקור הנזילה יכול להיות כמה דברים, מה שאני עשיתי זה לקפל את המושבים האחוריים, לסגור את תא המטען ולהזדחל אליו עם פנס מתוך תא הנוסעים, לבקש ממישהו מבחוץ להשפריץ עם צינור לאורך הגומיות, הפנסים וככה לראות מהיכן הנזילה. אצלי זה היה איטום שכבר התייבש בין ריתוכים, מרחתי סיליקון וזה הסתדר.

פורסם

אין סאנרוף..הנזילה היא בתא מטען באיזור של הפתח אוורור בצדדים..בכלל למה משמש הפתח אוורור שנראה כמו גריל?

פורסם (נערך)

הוא משמש לסירקולציית אוויר בתא הנוסעים.

יש שם שסתום חד כיווני שמאפשר יציאת אוויר בלבד.

אני חושב שתנסה את שיטת הבדיקה שהזכירו פה כי חבל שהמים יעלו עובש ויסריחו.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

יעלו עובש ויסריחו זאת בעיה הכי קטנה.

באוטו שלי משיהו בתקופת הבעלים הקודמים הרכיב פנסים אחוריים בלי האטם שלהם.

בכל גשם המים היו נכנסים, מצטברים להם בשקט מתחת לשטיח של תא המטען. לא רואים כלום מבחוץ.

עד שיום אחד במקרה גיליתי מים מטפטפים מתחת לתא מטען. הרמתי את השטיח וגיליתי שכל הרצפה חלודה...נוצרו מספר חורים שהיה צריך לסגור עם תלאים בריתוך.

• תוכן חדש...