Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 208 1.6 טורבו דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בסוכנות פיגו. הסוכן הציע לי 208 טורבו דיזל והציג נתונים משכנעים כולל אבזור נדיב מאד. אני ועוד כמה אנשים שאמרתי להם דיזל מאד נרתעים מהמנוע, אבל זאת לא החלטה מושכלת. לכן אני פונה אליכם למי שמבין. איזה חסרונות יש במנוע דיזל ומדוע לאור החיסכון הניכר בדלק לא מציעים יותר דגמים עם מנוע דיזל?

פורסם (נערך)

בארץ יש מיסוי גבוה על רכבים עם מנוע דיזל,באירופה קרוב ל50% מכל הרכבים הנמכרים הם עם מנוע דיזל,גם ברכבי יוקרה!.

בארץ אנשים קשובים מאד לכל מיני סטיגמות טיפשיות שאין להן שום קשר למציאות,ככה שאם אתה מעוניין לקבל את המידע שלך,תפנה לאנשי מקצוע שבאמת מבינים בתחום,ולא לכל מיני מומחים בחצי גרוש.

למנועי דיזל יש יתרונות רבים על מנועי בנזין,כמו:זמינות הכוח של המנוע,עמידות המנוע לבלאי,צריכת דלק נמוכה,זיהום גזי פליטה נמוך,ועוד.

החסרונות הם:רעשים קצת יותר חזקים-טבעיים מהמנוע,בעיקר שהמנוע קר,ועלויות אחזקה גבוהות בכ 10% ממנוע בנזין.

לדעתי השילוב של ה208 עם מנוע דיזל מודרני ומתקדם הוא שילוב מנצח,ואם אנשים היו מנסים,ולא מקשיבים לקשקשת,הם היו רק מרוויחים,ממליץ על נסיעת מבחן.

עריכה אחרונה על ידי mikush1
פורסם

אין חסרונות, זה הדגם הטוב ביותר מכל הליין של 208 (טוב, לא כולל GTI...).

שים לב באיזה מנוע בוחרים כל מי שחשובים להם אמינות, עמידות לארך זמן וחסיכון - נהגי מוניות, מורי נהיגה, וכמעט כל כלי הרכב המסחריים.

פורסם

ומה לגבי אופי נסועה? האם מי שאינו נוסע 50,000 ק"מ בשנה אלא 8,000 ק"מ בשנה ובעיקרן נסיעות קצרות, האם גם אז דיזל עדיף?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מבחינה כלכלית אני לא יודע כי צריך לחשב גם מחיר מכירה ליד שניה שהוא נעלם גדול.

אבל אם נתעלם מזה, אז לדעתי כן כי זו פשוט מכונה טכנולוגית יותר יעילה, עם יותר כוח וגמישות, נעימה יותר לשימוש.

פורסם

לדיזל יש 100 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

להלן נתונים טכניים של הפיג'ו 208 1.6 טורבו דיזל

נפח מנוע - 1560 סמ"ק

סוג מנוע - טורבו דיזל הזרקה ישירה

כ"ס/סל"ד - 3750/100

מומנט/סל"ד - 1750/25

תיבת הילכים - ידנית 5 הילכים.

דרגת זיהום אויר - 4

בלמים קדמיים - דיסקים מאווררים

בלמים אחרוריים - דיסקים.

הגה - תגבור חשמלי.

מבחני ריסוק חדשים - ציון 5 מתוך 5.