Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - סקודה סופרב L&K 4X4 - מומר מומנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- "יניב, יש לי חדשות טובות ורעות"

- "קודם טובות"

- "יש לי 4X4 בשבילך"

- "ומה הרעות?"

- "זה לא הדיסקברי 4"

- "דאסטר :-P"

- "לא, דאסטר"

- "אודי S8"?

- "וואוו, ממש קרוב, סופרב 2.0 ליטר, 4X4"

- "זי דורבו"?

-"ביטח דורבו! 280 סוסים, 5.8 למאה ומאובזרת יותר מכלה תימנית בחינה..."

אז ככה פחות או יותר (בהשמטת הגסויות הרגילות) התנהלה השיחה שבה בישרתי לבאגירה על בת הלוויה שלו לשלושה ימים, את מה שיש לו להגיד לכם תוכלו לקרוא כאן

8.jpg11.jpg22.png33.jpgOPEN.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"תודה גרוטאה, תודה, תודה שהצלת אותי מהסיבוב הזה..." יצא לי לשמוע את זה כמה פעמים מהאישה בתוך הVRS :twisted:

תודה רבה על הכתבה, נהנתי לקרוא! אני ממש שוקל לקנות אותה במקום הVRS בקרוב, כשהמשפחה תתרחב.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

תמיד הייתה להם מכונית קצה שמשון מה לא תפסה. בזמנו הייתה סופרב 3.6 עם 4x4. גם מפוצצת לעייפה, אבל עדיין לא מצדיקה את המחיר שלה. אולי הפעם זה יילך להם.

פורסם

זוכר פסיכומטרי?

אז הסופרב 280 ל 3.6 הקודמת היא כמו הלאון קופרה 280 ללאון קופרה הקודמת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסופרב 280 היא מכונית מצוינת. ההפתעה הגדולה שלה, לדעתי, היא דווקא היכולת הדינאמית וההנאה מנהיגה - לזה לא ציפיתי בכלל, וקיבלתי. היא הרגישה מהנה יותר משותפתה לפלטפורמה ולמנוע - הגולף R, למשל, באותם הכבישים. כמו כן - גם אם היא הייתה איטית יותר, אז לא בהרבה - היכולת שלה מאד גבוהה. כשמוסיפים לזה את העובדה שהיא מאובזרת עד הקצה, מרווחת מאד ומתומחרת מאד אטרקטיבי - מקבלים חבילה מאד מעניינת.

טעות אחת בכתבה - הכסף של הסופרב קונה 320 ולא 316.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם

גם אני נהגתי עליה ובהחלט התגובה הראשונה היא הפתעה. פשוט לא מצפים מרכב כזה שנתפש עד היום כאוניה גמלונית, שיהיה גם מהנה לנהיגה.

אז יש כיף, יש צליל (לא רק סינתטי), יש ערימות איבזור והשקעה בפרטים קטנים, יש עיצוב טוב מאוד, יש איכות בניה והרכבה גבוהות, יש מרווח פשוט עצום מאחורה.

אני גם מאוד אהבתי.

אולי בתור יד שניה...

מעניין לנסות גם את גרסאות הביניים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
נשמע דיל קרוקודיל. הם ממשיכים להוביל את הvfm בקטגורית המנהלים. מצד שני אני מתקשה לראות את הרוכש הפוטנציאלי של הרכב הזה מתגרזן בנס הרים כך שרוב המבחן לא רלוונטי עבורו.

תראה, מי שקונה דווקא את הדגם הזה לא יכול להיות אדיש למנוע ולביצועים. לא קונים אותו חרף זה אלא בגלל זה. אולי לוא דווקא התגרזנויות בנס הרים, אבל הרוכש הפוטנציאלי די ברור שיצא ליימי נהיגה, שאם לא, יקנה את אחד הדגמים הפחות חזקים והזולים יותר. מי שיקנה את הרכב רק בגלל האיבזור ולא בגלל הביצועים יש לי רק דבר אחד להגיד לו, אני קונה ממך את האוטו כשירצה למכור[emoji7]

פורסם

מה משעמם? האוטו הזה מסתכל בלבן של העיניים למכוניות שעולות פי חמש. תשווה לאינטריור של a6. נראה מאוד דומה.

בגירה האוטו הזה הוא ספינת אוטובאנים משובחת, אין ספק, אבל מי שמחפש רכב נהיגה עם המנוע הזה לא יקנה סופרב, הוא יקנה את אחת הקומפקטיות של המשפחה.

פורסם

כן, זה שעטנז קצת מוזר, אני מסכים איתך, אבל אמרתי כבר, אני רוצה את הנייד של הטרמאח שיקנה אותה בגלל האיבזור.

ולמרות הכל, אני עדיין מקווה שמי שרוצה מגהץ אוטוסטרדות ייקח A6, בסקודה הזו יש יכולת כ"כ הרבה יותר גדולה מאשר ב A6.

אבל שוב, נכנס נושא האיבזור, בשביל A6 עם איבזור כמו הסקודה, תצתרך להוסיף עוד 100K ש"ח.

אבל אני חייב לצין את מה שרומן העיר, הרכב הזה הוא לא פשרה, הוא הרבה יותר דימני ומהנה לנהיגה מ GTI או S3 או (סליחה מראש) ג'ולייטה או אם נלך למתחרות ה"אמיתיות", הרבה יותר מהאופל אינסיניה או מהפורד מונדאו כך שמי שרוצה רכב ספורטיבי אבל הוט האטש קטן או "פשוט" מידי עבורו, הסופרב נותנת מענה מעולה.

יאללה, שיקנה מי שיקנה.

אני מפרגנת!

עיצוב הפנים ממש משעמם ולא יוקרתי בעליל.

חבל

לא יודע אם אתה שופט עפי תמונות או שאשכרה ישבת ברכב אבל האינטריור של הרכב ברמה של השילוש הגרמני ואני ממש לא מדבר על דגמי בסיס שלהם.

טעות אחת בכתבה - הכסף של הסופרב קונה 320 ולא 316.

ברמת מחירונים (להתמקח אפשר גם פה וגם פה), אני לא רואה איך ה 320 נכנסת לתקציב.

http://www.bmw.co.il/il/he/newvehicles/3series/sedan/2015/showroom/price_list.html#

פורסם (נערך)

שופט לגמרי לפי תמונות.

אבל ישבתי בסדרה 5 ובאאודי 6, וכן במרצדס C קלאס (וכן, אני יודע שהוא לא באותה קטגוריה, אך נראה לי שהאינטריור המדהים שלו - בעיניי - די דומה לזה של ה-E החדשה).

לטעמי האינטריור של שלושתן נראה הרבה יותר טוב, איכותי ויוקרתי מזה של הסופרב - שאותו ראיתי רק בתמונות כאמור.

אבל אכן האינטריור של אאודי נחות משל שתי האחרות לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי mogo
פורסם

הוא הרבה יותר דימני ומהנה לנהיגה מ GTI או S3 או (סליחה מראש) ג'ולייטה או אם נלך למתחרות ה"אמיתיות", הרבה יותר מהאופל אינסיניה או מהפורד מונדאו כך שמי שרוצה רכב ספורטיבי אבל הוט האטש קטן או "פשוט" מידי עבורו, הסופרב נותנת מענה מעולה.

פיסקה מאוד מעניינת. בדגש על "הרבה יותר".

אין ספק שמבחינת תמורה מדובר פה במשהו מעניין. דוגמא שממחישה כמה מכוניות ספורטיביות ובכלל יקרות כאן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אחלה כתיבה, נהנתי מאד לקרוא, תודה רבה על הסיקור!

אגב, לא שזה מעניין את הרוכש הפוטנציאלי, אך לא נכתבה מילה על צריכת הדלק.

מעניין אותי עד כמה בזבזנית (או עד כמה לא) הסופרב הזו?

• תוכן חדש...