Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - סקודה סופרב L&K 4X4 - מומר מומנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנת אותי ניקו.

כשכתבתי שזה עניין של ערך מוסף התכוונתי שהסופרב מנצחת בנוק אאוט פה.

הוויכוח שלי הוא, שמה שאין לה זו שלדה שמסוגלת לגרום לי לחיוך כמו סדרה 3, וזה לא משנה גם אם היא גירסה בסיסית כמו 318i (ויצא לי לנהוג בה).

הבנתי.

אני חייב לציין שאני מסכים אתך שאפשר להעריך שלדה טובה גם עם מעט פחות כוח, אבל חולק עליך שאין איך ליהנות מהסופרב בארץ. למי שנוסע הרבה בבין עירוני זה בהחלט רכב מבורך. למי שנוסע הרבה בכבישים דו-סטריים חד נתיביים זה מבורך ובטיחותי. גם לגבי טיולי נהיגה, לא חסרים כבישים טובים, יפים ולא המוניים. לא רק נסהריםרינג ולא רק בית אורן. רק צריך לדעת לחפש.

אחרי כל זה אוסיף ואומר שגם אם אתה עושה משהו 10% מהזמן, אז למה לא לעשות את זה כמו שצריך?

אני משחק במחשב אולי פעם בשבוע למשך לא יותר משעתיים-שלוש, ועדיין רכשתי מחשב טוב. אם אני כבר משחק, עדיף לעשות את זה כמו שצריך ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שזה בערך מה שרוב האנשים עושים 90% מהזמן אלא אם כן אתה גר בנס הרים...

אם אני לוקח רדיוס 15 ק"מ מהבית שלי אני מקבל את:

בית אורן

נשר

העליה לדאלית אל-כרמל

כביש 6953 (עין השופט - כביש 66)

כביש הגישה לגלעד

כביש הגישה לעופר

דרך לא מוכרת ונחמדה מכביש 672 לכיוון מחנה 80

אפילו קטע קצרצר עירוני ונחמד - כביש עוקף טכניון

וזה בלי להרחיק יותר מדי. 35 ק"מ נסיעה כבר מביאים אותי לדרך נוף גלבוע.

ברור שלא כולם ולא כל יום - אבל בהחלט יש מה ואיפה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רק להוסיף, שאני גם חושב שאנחנו חיים במדינת ישראל. מקום שתכל״ס לרוב רובנו אין באמת מקומות להנות מרכב עם מנוע כמו של הסופרב למשל, חוץ מאלא בינינו שבוחרים לנהוג כמו חוליגנים, ואני מקווה שאין פה כאלה.

כשחייתי באנגליה 320i לא היתה מספקת אותי (320d דווקא כן) אבל פה אני חי איתה מצוין.

בישראל, בניגוד למה שאנחנו אוהבים לספר לעצמנו, יש כבישים מצוינים ומגוונים מבחינת תוואי נהיגה ואיכות אספלט. ממש לא צריך להיות חוליגן כדי ליהנות.

פורסם

אתה ממשיך לטעון לגבי הניהוג שלה הפוך ממה שמיטב עיתונות הרכב האירופאית טוענת...

...שמח שזה מצחיק אותך אבל אותי מצחיק שאתה לא מסוגל להעריך את השלדה שלה.

תגיד, ברצינות, טרחת לקרוא את השרשור ואת הביקורת?

אני הצלחתי למצוא 4 פעמים שונות שבהן אני מציין מפורשות שהשלדה של ה 3 עדיפה בהרבה!

לא רק זאת, לא תמצא ולו איזכור אחד שבו אני אומר ששילדת הסופרב עדיפה על ה 3.

מה שאני בסה"כ אומר הוא שבהשוואה למה שאתה מסוגל לקנות בב.מ.וו במחיר של הסקודה, השילדה נשארת לבד במשחק ללא כל תמיכה לא מהאיבזור ובטח לא מהמנוע העיף. שילדה וסמל על הגריל, זה הכל!

אומר שוב, ב 260K ש"ח סופרב 280 עדיפה כמכונית כוללת על האופציה באותו מחיר מבוואריה.

עכשיו זה ברור?

אמנם נהגתי יומיים בגרסת הדיזל החזקה (ונהנתי ממנה) אבל אולי הבנזין 280 שונה מאוד אז בהחלט אקח אחת לנסיעת מבחן.

זה בערך כמו לקבוע נחרצות עובדות לגבי STI עפי נסיונך עם 1600DL אוטומטית.

תזמין לך סיבוב ותחזור עם תובנות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה על הסקירה.

נאמר כאן מס' פעמים שלרוב האנשים שיקנו את הרכב התגרזנות זה בכלל לא פקטור - ואני מסכים.

א-מה-מה למי שהתגרזנות פה ושם זה כן פקטור, אני לא מוצא שום דבר שנותן פייט כשמשקללים שימושיות ליום יום מול ביצועים כשמתחשק.

לכן הסקודה הזו גבוה מאוד ברשימה האישית שלי, מה גבוה מאוד - הכי גבוה. מדברת בדיוק בשפה שלי: שימושיות, סליפריות במעטפת נאה, מקסימום VFM. חבל שאין ידניות אבל בתכלס זה מובן לגמרי למה.

מרשים מאוד סקודה, מרשים מאוד.

אני סקרן לנהוג עליה ולהשוות מול התלתן מבחינת חוויה נטו בלי שאר הדברים מסביב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
תודה על הסקירה.

אני לא מוצא שום דבר שנותן פייט כשמשקללים שימושיות ליום יום מול ביצועים כשמתחשק.

הסופרב מרשימה מאוד אבל לפני שהייתי הולך עליה בעיניים עצומות הייתי עושה בנוסף נסיעת מבחן על s60 t5 r ועל הATS, לשלושתן כוח ומחיר דומה.
פורסם (נערך)

זו באמת השוואה מעניינת קסנון.לא נהגתי על ה60 אבל כן על המנוע זהה ב40 והוא מדהים. קדימה לארגן מבחן השוואתי.

לי הרכבים לא רלבנטיים משום שהם גדולים מידי לטעמי ולצרכיי, אם כי אני מבין למה בפריפריה יש להם יותר מקום ;-)

בהקשר זה, כל הזמן כותבים שהסופרב מרווחת מאחור. וואללה יופי. מי בדיוק צריך את המרווח הזה מעבר נניח למה שיש באוקטביה? הרי זה לא 7 מושבים.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

צריך את המרחב הזה מי שיש לו נהג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראשי ערים שרבים מהם בחרו בסופרב כרכב צמוד וגם שרים בעבר.

אני לא חושב שמישהו מהם זקוק ליותר מסופרב כזאת, במיוחד כשהגוף המממן הוא אזרחי המדינה.

פורסם

אני חושב לעבור סגמנט (אפתח שירשור מתישהו) ובסופ"ש הנוכחי התחלתי בהתעניינות. ביום חמישי הייתי בסקודה והתעניינתי בדגם הספציפי. פרט קטן שלא הזכירו פה או בביקורת שלטעמי הוא חשוב מאוד זה שזמן האספקה הוא בערך (אתם יושבים?) פברואר 2017!!! רציתי לומר לנציג המחירות שאני לא מתעניין בפרארי...

פורסם

זה מאוד מוזר. או שהביקוש מטורף או שמפסידים עליה ומחפשים דרך להוזיל עלויות או שיש איזה באג.

שנה המתנה זה לא משהו שמעודד מכירות. של סקודה, כן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גיסי קיבל השבוע את הרכב שהיה ״אמור״ לחכות לו חצי שנה. אולי אין מספיק הקצאה לישראל אז חיים מביטולים. הרכב במנוע 1.4 חביב, מאוד מרווח ושימושי. כסא לא משהו, רעשי כביש נוכחים. המנוע יעיל וזריז מאוד בעיר; פחות מתאים למהירויות גבוהות אבל משייט בחסכונות רבה מאוד ומפתיעה לטובה במהירויות חוקיות. עדיף על אחרים מאותו סגמנט כנראה, אבל לא יוקרה או משהו. הגולייטה שלי נכנסת לו בתא מטען לדעתי :-)

בשל עדיפותו על נניח בי4 ודומיה, הגיוני שהוא מבוקש יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זה בערך כמו לקבוע נחרצות עובדות לגבי STI עפי נסיונך עם 1600DL אוטומטית.

תזמין לך סיבוב ותחזור עם תובנות.

מקבל את מה שאמרת, אבל קצת מופרך להגיד שהמרחק בין הסופרב דיזל החזקה ודגם הבנזין החזק דומה למרחק בין 1600DL לSTI.

בכל אופן סיקרנת אותי מספיק כדי לקבוע נסיעת מבחן ולראות בעצמי.

• תוכן חדש...