Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - סקודה סופרב L&K 4X4 - מומר מומנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אני חייב לצין את מה שרומן העיר, הרכב הזה הוא לא פשרה, הוא הרבה יותר דימני ומהנה לנהיגה מ GTI או S3 או (סליחה מראש) ג'ולייטה או אם נלך למתחרות ה"אמיתיות", הרבה יותר מהאופל אינסיניה או מהפורד מונדאו כך שמי שרוצה רכב ספורטיבי אבל הוט האטש קטן או "פשוט" מידי עבורו, הסופרב נותנת מענה מעולה.

http://www.bmw.co.il/il/he/newvehicles/3series/sedan/2015/showroom/price_list.html#

לא רק שהוא יותר מהנה לנהיגה מS3 הוא ״הרבה״ יותר מהנה?

לא קונה את זה, וזה לא מתיישב בקנה אחד לא עם הנסיון שלי ולא עם עיתונות הרכב (הבריטית לפחות).

והיא גם לא יותר מהנה לנהיגה מהמונדיאו (לא יודע למה הכנסת את האינסיניה הפושרת לסיפור) שהיא אמת המידה בקטגוריה.

What Car נותנים לסופרב 5/5 ומאוד מתלהבים ממנה, ובכל זאת כותבים ספציפית

שיש מכוניות מהנות ממנה בקבוצה.

אוטוקאר (מגזין סופר מקצועי) שגם הוא מלא תשבוחות על הסופרב ושניקדו אותה ב4/5 (לא קל להשיג 5 כוכבים מהחבר׳ה האלא) כתבו כך, ואני מצוטט:

Make no mistake, though - while the Superb's front end isn't entirely without urgency, this is no Mondeo and certainly no 3 Series in the handling department

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בגירה - תתחיל לבקש טלפונים מהסוכנות, כי להערכתי אפילו לא מחצית מהרוכשים קונים את הרכב הזה להתגרזנויות. גם לא ככה מקדמים אותו (כן מפרסמים שיש ריפוד בהיר יותר!). במקום "תביא לי את הגולף הכי יקרה", פשוט יש "תביא לי את הסופרב הכי יקרה, כי אני לא רוצה לקנות מרצדס אבל כשישאלו אותי למה לא קניתי אוכל להקריא מהמפרט". מי שיתגרזן עם הרכב הזה אלה רק... בוחני הרכב (ונהגים של היבואן). אגב, לא ברור למה אתה משווה את הרכב ל- GTI או ג'ולייטה. סמגנט אחר ומנועים אחרים, וגם מחירים אחרים. ההשוואה ל- R ול- S3 היא במקומה, אבל לגבי המסקנות כנראה שהן אינדיבידואליות.

לפי הקטלוג, מדובר בגיר DSG6 שונה מהרגיל. הרגשת הבדל כלשהו?

ובהקשר אחר, יצאה לי הבוקר נסיעת מבחן קצרה ב- C63 AMG. ויש לי רק מילה אחת: WOW. זה עולה כפול, אבל WOW. שם - יש רעש אגזוז מלהיב, לא בקופרה... בקופרה הוא מתכתי וחורק. נראה לי מודבק.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תמיד הייתה להם מכונית קצה שמשון מה לא תפסה. בזמנו הייתה סופרב 3.6 עם 4x4. גם מפוצצת לעייפה, אבל עדיין לא מצדיקה את המחיר שלה. אולי הפעם זה יילך להם.

הגרסאות האלה לרוב נמכרות במספרים יפים בתקופת ההשקה, עם הזמן הגרסאות הבסיסיות יותר משפרות אבזור ואז הגרסה הבכירה נמכרת בטפטופים וצונחת במחירון כמשומשת ביחס לגרסאות הבסיסיות, עקב זמינות חלפים נמוכה ועלויות אחזקה יקרה כמשומשת.

ככה היה עם פיג'ו 407 וסיטרואן סי 5 בגרסאות ה-v6 ששווקו כאן, יונדאי סונטה v6 שגם שווקה בעבר ואפילו עם הפאסאט 2.0T (או הפאסאט v6 מפעם).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הם לא מפרסמים אותה - כי אין להם מלאי.

הם מכרו 970 באיזור ההשקה...(אוקטובר)

מסרו בינואר -פחות מ400.

המלאי הבא של גרסאות הקצה - יולי

אז אין טעם בפרסום

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

גם להטריל צריך לדעת איך, סקודה מסרו בינואר בלבד 405 סופרב, 6 מתוכן מדגם ה L&K.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה.

קצת עובדות.

הזמנתי ב10/10 בטרום ההשקה, את ה220 L&K

יחד איתי בתקופת ההשקה - הם מכרו כמעט 1000 יחידות - מתוכן 370 (!!) את הגירסה היקרה ביותר (280)

- המספרים - מאנשי סקודה באולם התצוגה.

את כל המכירות של ההשקה הם מסרו בנובמבר , ואת החלק השני בינואר.

גרסאות הקצה- בוששות מלהגיע - אין L&K למסירה - יתר על כן, אין יצור כלל שלהן במפעלים.

המסירות המיועדות לגרסאות הקצה- נדחות בחצי שנה.

גם שלי .

לדעתי - מלא ביטולים הולכים להיות להם, וכנראה גם כמה תביעות.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
Make no mistake, though - while the Superb's front end isn't entirely without urgency, this is no Mondeo and certainly no 3 Series in the handling department

קצת סיקרנת אותי ומצאתי התייחסויות דומות, כמו זו:

The Passat has a slightly more expensive-feeling cabin, though, while the BMW's is even more plush. The Ford Mondeo still can't be beaten when it comes to the ride and handling either; it's noticeably more comfortable and agile.

עדיין אני מניח שעם זמינות כוח כזו, קל יותר לשחק איתה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

במרצדס כשהאספקה מתעכבת קונים (!) ללקוח סנטה-פה עד האספקה. אולי צ'מפיון יתנו להם טיגואן :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה באגירה. אחלה סקירה. סקודה עשו קפיצת מדרגה עם כל הרכבים שלהם בשנים האחרונות וכיף לראות את זה. שאפו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
במרצדס כשהאספקה מתעכבת קונים (!) ללקוח סנטה-פה עד האספקה. אולי צ'מפיון יתנו להם טיגואן :-)

בצ׳מפיון אתה צריך לגלות לבד שהולך להיות עיכוב

של חצי שנה.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

כתיבה יפה מאוד.

אני מסכים עם כמה מהמגיבים כאן כי מועטים מאוד האנשים שקונים רכב כזה כדי "להתגרזן" איתו יותר מאשר לתת "קיק דאון" בנתיב השמאלי.

מצד שני זה בהחלט ערך מוסף.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
לא רק שהוא יותר מהנה לנהיגה מS3 הוא ״הרבה״ יותר מהנה?

לא קונה את זה, וזה לא מתיישב בקנה אחד לא עם הנסיון שלי ולא עם עיתונות הרכב (הבריטית לפחות).

אני לא פורש בפניך את "דברי אלוהים חיים" אלא את ההתרשמות הסובייקטיבית שלי.

אני לא בטוח שהסקודה יותר מהירה מה S3, גם לא אמרתי את זה.

בקשר להנאה מהנהיגה שחלק מהאנשים מעוניינים בה, אין שום צל של ספק (ואני אומר את זה בתור אחד שנוהג המון ב S3) שהסקודה ה-ר-ב-ה יותר מהנה מאשר ה S3 המאוד מהירה אבל מאוד "משעממת".

והיא גם לא יותר מהנה לנהיגה מהמונדיאו (לא יודע למה הכנסת את האינסיניה הפושרת לסיפור) שהיא אמת המידה בקטגוריה.

האינסיניה OPC היא ממש מתחרה ישירה ואין שום סיבה לא להשוות, רק שהיא לא ברמה של הסקודה.

בנוגע למונדאו, כאשר אנהג על החדשה, אוכל להשוות, נכון לכרגע אני יכול להשוות אותה אך ורק לאקובוסט 240 כ"ס כפי ששווקה בארץ והיא ממש לא באותה רמה, לא באיבזור, לא בביצועים ולא בכלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יחד איתי בתקופת ההשקה - הם מכרו כמעט 1000 יחידות - מתוכן 370 (!!) את הגירסה היקרה ביותר (280)

.

מספרים מעניינים.

אני מניח שהיחס של מכירות גרסת הL&K באירופה שונה מאוד, עם אחוזים בודדים שמוכנים לשלם עליה, בעיקר כשהמחירים שלה כבר נושקים לטריטוריה של סדרה 5.

• תוכן חדש...