Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - סקודה סופרב L&K 4X4 - מומר מומנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עד סוף 2015 נמסרו בסך הכל 16 יחידות מדגם ה-280 L&K. הם גם לא מסרו 1000 יחידות מהסופרב החדשה, הרבה פחות (רבע בערך).

זה מה שאמרתי - למכור הם מכרו בטירוף.

מסירות - זה החלק החלש בתמונה.

וציינתי פה - מי שהזמין בהשקה - והיה אמור לקבל בפברואר - הולך לקבל ביולי (דגמים מסוימים - במיוחד גרסאות הL&K)

גם את שלי הייתי אמור לקבל באיחור של חצי שנה

אבל , אני מקוה שהפתרון שהוסכם ביני לבין מנכל סקודה , יתממש לו בימים הקרובים

לצערי, אני לא יודע אם אני יכול לפרט, אבל אפרט אחרי שאקבל את שלי (מקוה בימים הקרובים)

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

זה מה שמעצבן אצל היבואן הזה: מה שבמקומות אחרים נותנים לך, פה אתה צריך להילחם עבורו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם אני לוקח רדיוס 15 ק"מ מהבית שלי אני מקבל את:

בית אורן

נשר

העליה לדאלית אל-כרמל

כביש 6953 (עין השופט - כביש 66)

כביש הגישה לגלעד

כביש הגישה לעופר

דרך לא מוכרת ונחמדה מכביש 672 לכיוון מחנה 80

אתה בר מזל.

במרכז אין לי איפה לסוע אלא אם כן אני נוסע שעה מהבית.

זה בניגוד לכשחייתי בלונדון, עשר דקות מהבית שלי והיו לי כבישים נהדרים.

אבל זו כבר הבחירה שלי... [emoji4]

פורסם

לא בר מזל, פשוט לא אחד שבטוח שהארץ תחומה בין גלילות לקיבוץ גלויות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לדעתי היבואן הזה לא מספיק חזק כמו יבואנים במדינות אחרות ולכן היצרן מפריש לו קצת רכבים.

זה חלק מהסיפור.

הסיפור השלם - ליצרן יש בעיות עם ספקי משנה

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

למה שהיבואן לא יהיה חזק?

נראה שיש לו כאן הצלחה מרשימה מאוד בשנים האחרונות, ובפרט במותגים החלשים יותר - סיאט וסקודה.

פורסם
תמיד הייתה להם מכונית קצה שמשון מה לא תפסה. בזמנו הייתה סופרב 3.6 עם 4x4. גם מפוצצת לעייפה, אבל עדיין לא מצדיקה את המחיר שלה. אולי הפעם זה יילך להם.

זה ממש לא יקר למכונה כזאת. נשמע כמו שילוב של הטוב מ(כמעט) כל העולמות. ולגבי הכתב, אם אתה לא עוסק בכתיבה מקצועית אז אתה פספוס של עולם העיתונות. כתיבה זורמת כזאת מזמן לא קראתי. עונג.

פורסם

הסתכלתי במחירון שלה עכשיו.

אני חשבתי שדגמי ה2.0 כוללים את ה220 כ״ס וה280 (L&K), אבל אני רואה שיש גם דגם 200 כ״ס (Exclusive), שמתומחר בכ3000 ש״ח מתחת ל220.

בשביל הדגם המיותר הזה?

פורסם

"הסקודה, עם בקרות פעילות לחלוטין מאפשרת לצאת להיגויי יתר עדינים ונשלטים, שלבו את זה עם ההנעה הכפולה ונוצרת פה צורת נהיגה שונה בה אתה לכאורה נכנס לסיבוב מהר מידי (לכאורה, כי זה מהר מידי בשבילך, לא בשבילה), נותן מכת גז אגרסיבית, הזנב בורח החוצה, עזיבונת קלה, היא מתיישרת, מה שמאפשר לך לתת מכת גז עוד יותר אגרסיבית ולצאת מהסיבוב במהירויות דמיוניות וכל זה, עם בקרות עובדות".

אני רק שאלה...בהנעה כפולה, מאזנים היגוי יתר דווקא עם עזיבת דוושה ולא עם דוושה (והגה)?

פורסם
אני רק שאלה...בהנעה כפולה, מאזנים היגוי יתר דווקא עם עזיבת דוושה ולא עם דוושה (והגה)?

אפשר.

תלוי במהירות (צריכה להיות איטית).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

האם אפשר לצאת ככה מההחלקה (בעיקר כזו שנובעת מעודף כוח) בזמן? בהרבה מקרים כן.

האם זו (לעזוב את דוושת הדלק) הטכניקה היעילה להיחלצות הכי מהירה? לא. אלא אם כן אתה בעליה...

לא שמישהו ממליץ "לעמוד" על דוושת הדלק במצב כזה כמובן. צריך רק מספיק כדי לייצב את הרכב, לרוב במהירות קבועה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...