Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - סקודה סופרב L&K 4X4 - מומר מומנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי משהו דפוק והפוך. התחלתי זקן (הייתה לי 244 די בהתחלה) והיום בא לי סופר 7.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה המעבר מגיל הבלות לפנסיה בקרב חובבי הגה. בגיל 35-40 אתה חולם על השאגות, המנוע, הכוח והספורט. אחרי זה כבר הזדקנת ואתה רק רוצה נוחות, אבזור ועקיפות ביניים.

הכל תקין 8)

אני דווקא מעל 40 ועדיין בחרתי בשאגה. וכל פעם מחדש היא מעלה לי חיוך על הפנים. והטורק סטיר הנוח לפרקים בלחיצות חזקות, גם מזכיר לי שצריך להחזיק את ההגה, מוסיף אדרנלין, ומרחיב את החיוך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מהיכרות קלה איתך, אני מניח שההתניידות שלך כל יום מהבית לעבודה היא ענין של 10 דקות בתנועה עירונית.

בתנאים שלי שכוללים נסיעה לעבודה וחזרה, חצי שעה מידי יום (כל כיוון) בתנועה מהירה שבה האגזוז "שואג", לא בטוח שהייתי מקבל באהבה את רעש האגזוז של הג'ולייטה חרף היותו מגניב לחלוטין.

האמת שפרפר על הצנרת נשמע כפתרון מושלם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מהיכרות קלה איתך, אני מניח שההתניידות שלך כל יום מהבית לעבודה היא ענין של 10 דקות בתנועה עירונית.

בתנאים שלי שכוללים נסיעה לעבודה וחזרה, חצי שעה מידי יום (כל כיוון) בתנועה מהירה שבה האגזוז "שואג", לא בטוח שהייתי מקבל באהבה את רעש האגזוז של הג'ולייטה חרף היותו מגניב לחלוטין.

האמת שפרפר על הצנרת נשמע כפתרון מושלם.

פעם בשבוע נסיעה לחיפה דרך בית אורן, וכל המאזן משתנה. מה גם, שדווקא בעיר, כשזה מגיע בהפתעה בלחיצה קטנה, זה כיף גדול. עבורי.

בבינעירוני האגזוז דווקא לא מרעיש אלא בלחיצות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...