Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - סקודה סופרב L&K 4X4 - מומר מומנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההערה שלך היא "אנטישמיות" מובהקת כלפי סקודה.

S5 בנס הרים היית מתמוגג מנחת.

C63? נס הרים זה האזור הטבעי שלה!

BMW M535, תענוג בנס הרים!!!

רק סקודה לא מוצא חן בעיניך.

אפשר להבין למה ואיך בכלל קבעת אם זו הסביבה הטבעית שלה מבלי שנהגת ברכב.

עניינית, הרכב חזק מאוד, מכוייל ספורטיבי לא בשביל הפרוספקט היפה שלו אלא בגלל שזה הייעוד שלו.

בטח אם איזה מגזין גרמני היה לוקח את הסופרב לאיזה מעבר אלפים היית מתמוגג מהכתבה.

להרי כולנו יודעים שהתנהגות ספורטיבית באה על חשבון נוחות, לא? אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אני לא מומחה גדול אבל למיטב הבנתי מיתלים אדפטיביים לא יכולים להפוך אוטו לנוח וגם ספורטיבי כאחד.

אז זהוא, שאתה לא מומחה אבל זה לא עוצר אותך מלכתוב דברים לא נכונים בבטחון רב.

בולמים אדפטיביים בהחלט יכולים לתת לך את הטוב שבשני העולמות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ההערה שלך היא "אנטישמיות" מובהקת כלפי סקודה.

S5 בנס הרים היית מתמוגג מנחת.

C63? נס הרים זה האזור הטבעי שלה!

BMW M535, תענוג בנס הרים!!!

רק סקודה לא מוצא חן בעיניך.

אפשר להבין למה ואיך בכלל קבעת אם זו הסביבה הטבעית שלה מבלי שנהגת ברכב.

עניינית, הרכב חזק מאוד, מכוייל ספורטיבי לא בשביל הפרוספקט היפה שלו אלא בגלל שזה הייעוד שלו.

בטח אם איזה מגזין גרמני היה לוקח את הסופרב לאיזה מעבר אלפים היית מתמוגג מהכתבה.

אז זהוא, שאתה לא מומחה אבל זה לא עוצר אותך מלכתוב דברים לא נכונים בבטחון רב.

התגובה הזאת היא בשבילי? קראתי פעמיים ולא הצלחתי להבין אם זה בשבילי או לא.

פורסם

אז אני מבין שכן :lol:

איפה ראית שרשמתי משהו על סקודה ספציפית? דיברתי על הסגמנט. איך "אנטישמי"? המקום הראשון שהייתי בו בחיפושי אחרי רכב חדש זה בסקודה מול קניון רמת גן. ויתרתי כי זמני ההמתנה לא אנושיים. אם אני יכול ב 100,000 ש"ח פחות לקבל את מה שאני מקבל באינפיניטי או לקסוס אז שמות וסמלים לא מעניינים אותי.

סלח לי אבל הלכת טיפה רחוק.

לגבי מתלים אדפטיביים, אכן אני לא מומחה. גם לא מתימר להיות. נסעתי בסופ"ש הקודם על ה Q50 HYBRID שאמורים להיות לה מתלים אדפטיביים ולא הרגשתי כמעט שינוי בין ספורט לרגיל. גם ראיתי בביקורת על E63 שגם לה מיתלים אדפטיביים והבוחן אמר שגם במצב הרך ביותר היא לא מגיעה לרמה של הדגמים הרגילים.

פורסם

כן, כתבתי לך, אבל לא צריך לקחת את הדברים כ"כ בכבדות, זה לא שאני חושב שאתה באמת אנטישמי :lol: קרא לזה דעה קדומה או סטראוטיפ.

בכל מקרה, בניגוד לדעתך (שלא ברור לי על מה היא מסתמכת) הסופרב היא בהחלט כן רכב ספורטיבי, היא לא רכב ספורט, היא לא הוט האטצ אבל היא בהחלט כן רכב ספורטיבי לכל דבר ועניין ולא רק זאת, היא גם תביך הרבה מאוד רכבים שנתפשים בעניך כ"הרבה יותר ספורטיביים" בכבישים טכניים כמו נס הרים/ בית אורן וכו.

פורסם

בהחלט.

בב.מ.וו סדרה 3 ואפילו יותר ב5 למשל, זה משמעותי ביותר.

פורסם

קצת קצת ממני.

היא נעימה - מאד מאד- במצב קומפורט - להבדיל ממכונית נסיעת המבחן בה לחץ האויר היה 35PSI כי ככה בא לנהג שלהם לשים.

אצלי על 33PSI ובמצב קומפורט - פשוט תענוג, סלון "רך" , וסביבה נעימה מאד.

מתנדנד לעיתים רחוקות מאד - על כביש גלי, נגיעה והעברה למצב נורמל, והעסק מתייצב.

בשיוט הגיר במצב הרגיל שלו, נותן לאוטו להרגיש "חלש"..ולשמחתי מרגיע אותי.

נגיעה קלה בידית למצב S, ואתה מתחיל להבין שיש לך עוד...עוד הרבה ...וזה עוד במצב קומפורט (מתלים/מצערת/הגה)

סה"כ - 3 ימים. 300 ק"מ..ונראה שהולך להיות הרבה כיף.

רק כל האלקטרוניקה הזו....מעצבנת לגמרי.

טו מאטצ' אינפורמיישן.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
כן, כתבתי לך, אבל לא צריך לקחת את הדברים כ"כ בכבדות, זה לא שאני חושב שאתה באמת אנטישמי :lol: קרא לזה דעה קדומה או סטראוטיפ.

בכל מקרה, בניגוד לדעתך (שלא ברור לי על מה היא מסתמכת) הסופרב היא בהחלט כן רכב ספורטיבי, היא לא רכב ספורט, היא לא הוט האטצ אבל היא בהחלט כן רכב ספורטיבי לכל דבר ועניין ולא רק זאת, היא גם תביך הרבה מאוד רכבים שנתפשים בעניך כ"הרבה יותר ספורטיביים" בכבישים טכניים כמו נס הרים/ בית אורן וכו.

ממש לא התייחסתי למילה אנטישמי. כתבת את המילה בבירור במרכאות. פשוט לא הבנתי למה אתה חושב שאני תוקף את סקודה ספציפית.

שוב, לא נהגתי עליה אז מן הסתם לא מסתמך על כלום. מה שכן, בזמן כתיבת מילים אלו אני נוהג על ה Q70 ההיברידית שאמורה להיות לא פחות אם לא יותר ספורטיבית (בכל זאת הנעה אחורית) בטח בהתחשב במסקנות של רז ודניאל ואין מה לעשות, זה עדיין רכב גדול ומפנק.

בכל מקרה אנחנו לא מתווכחים אלא מתדיינים וזה בסדר גמור. לא חייבים להסכים.

פורסם
אתה כתבת שבסגמנט הזה כולן מרגישות לך אותו הדבר אז למה לנסות בכוח? חוץ מזה, בוא נחשוב רגע על רוב הקוראים של הביקורות בסגמנט. כמה באחוזים לדעתך מעניין אותם איך הרכב נוסע בכביש מפותל?

מה אני, עיתונאי?!

בחנתי את הרכב?!

יש לי קוראים?!

(מה, יש לי קוראים???)

כתבתי את נקודת המבט שלי.

לא שומדבר אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה אני, עיתונאי?!

בחנתי את הרכב?!

יש לי קוראים?!

(מה, יש לי קוראים???)

כתבתי את נקודת המבט שלי.

לא שומדבר אחר.

הכל בסדר. אין לי שום בעיה עם זה שכתבת את זה. כל אחד וההתרשמות שלו. רק אח"כ נפתח דיון על האם הסגמנט הזה יכול להיות גם ספורטיבי או לא.

פורסם
אני חושב לעבור סגמנט (אפתח שירשור מתישהו) ובסופ"ש הנוכחי התחלתי בהתעניינות.

הסקרנות הכריעה אותי. לא פתחת בנתיים שרשור. מעניין מדוע אתה חושב על מעבר כזה קיצוני?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הסקרנות הכריעה אותי. לא פתחת בנתיים שרשור. מעניין מדוע אתה חושב על מעבר כזה קיצוני?

יכולת לשאול בפרטי כי זה לא קשור לשירשור.

התשובה היא כזאת, התקציב שלי לרכב חדש היא שווה או קטנה מהתקציב לרכב הקודם. בהתחשב בזה שלא אוכל להתקדם לרכב חזק יותר, אלא, או באותו סדר גודל או חלש יותר (אני יודע שיש רכבים זולים יותר שיותר מהנים לנהיגה מהרכב שלי אבל זה בא על חשבון התפשרות בכוח) ובהתחשב בכך שהתלהבתי בטירוף מיכולת שיכוך המהמורות של E200 חלופית שקיבלתי לפני שנה, החלטתי לשנות לסגמנט הרלוונטי.

אני יודע שזו סיבה ילדותית ותישמע מטופשת לחלקיכם אבל זאת הסיבה האמיתית.

פורסם

דווקא לא ילדותי. התבגרות.

הרבה כאן מקדשים את המשך המשחק בצעצועים, אבל...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה המעבר מגיל הבלות לפנסיה בקרב חובבי הגה. בגיל 35-40 אתה חולם על השאגות, המנוע, הכוח והספורט. אחרי זה כבר הזדקנת ואתה רק רוצה נוחות, אבזור ועקיפות ביניים.

הכל תקין 8)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אולי רק נדקדק, אתה עדיין רוצה את כל השאגות האלה, רק לא בדיילי דרייבר שלך.

לרוב, זה גם הגיל שהמצב הכלכלי מתחיל לאפשר לך להחזיק איזה שיעמומון מוטורי ליום יום ואיזה 325/ 205GTI/ גולף GTI/ קמארו/קורבט אספנות (או כל מה שמלהיב אתכם) בצד לסופשים.

• תוכן חדש...