Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - סקודה סופרב L&K 4X4 - מומר מומנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפה, עכשיו נשאר שיביאו לכאן את מונדאו ST, ולחכות כמה שנים כדי שהערך שלה יירד מספיק כדי שאוכל לקנות אחת.

לא מספיק לך מונדיאו טיטניום עם 240 כ"ס.

מקסימום תמצא מישהו שיקפוץ לאיילון - יביא את הפיוז'ן 2.7 אקובוסט ותחכה כמה שנים שהוא ימכור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נהגתי קצת על האוטו, אז אני אוסיף קצת מהפרספקטיבה שלי.

קודם כל, אני לא מת על מכוניות סאלון/פאר וכו'.

הן משעממות אותי עד הרדמות.

הן כולן שקטות, נוחות, מאובזרות, מגומרות לעילא ואומרים שיש להם גם הרבה מקום מאחור (ממקורות זרים, אני אף פעם לא שם), וגם אפשר גם לאחסן כבודה של משפחה חרדית ממוצעת בבגאז' (כולל אספקת מנות חמות כשרות לשבועיים).

אתה מתיישב, לא שומעים מנוע.

מתחיל לזוז, לא שומעים כביש.

גם לא מרגישים.

לאט, לאט הנמנמנת משתלטת ועוברים לרדיו או לשיחה עם הנוסע (במקרה הזה באגירה, שהוא איש שיחה מרתק, כי הוא כל הזמן טועה ואפשר לשים אותו במקום).

הסקודה לא שונה ממכוניות אחרות מבחינה זו, ומבחינתי, בגלל שכל בתי הקברות לריגושים הללו זהים מבחינת האפקט, זה שהיא זולה ומואבזרת עד רמת השטויות (בגאז' שנפתח בגלל חיישן תנועה שמחפש את הנעל, ומוצא בניסיון עשירי, מגביר קליטה לסלולרי וכו'), הופך אותה לקנייה כדאית. אבל אישית, כשאתה ישן אתה ישן, מה זה משנה כמה המיטה ההיא קצת יותר מוצלחת מאחרת וכו'.

אז כן, יש בתא הנוסעים שגרתיות לא קורצת וקצת שימוש בחומרים שהם לא מי-יודע-כמה (יחסית).

לא קריטי עבורי.

אבל לסקודה יש שני אלמנטים שכן עושים קצת עניין. אולי שלושה.

קודם כל, אפשר לשחק עם המתלים. לאנליסט כמוני זה משהו לשחק איתו. לא היה לי זמן, אז לא ניסיתי, אבל הרעיון של מכונית שהיא גם נוחה, כשרוצים, וגם קשיחה, כשרוצים לשחק, הוא מעניין.

דבר שני, יש את המנוע. הרכב די חזק ומהיר. הוא אומנם לא ספורטיבי בעליל, אבל לסוע מהר זה תמיד כיף ולהאיץ מהר עוד יותר, אלא אם התבגרת (אני עוד לא). לא, זה לא נותן חוויה של ליאון קופרה, אבל זה משהו בכל השקט הזה שבקבינה.

ולבסוף, יש הנעה מרובעת. זה כמו המתלים האקטיביים, משהו לשחק איתו. זה לא שהרכב מכוייל ספורטיבי, אבל זה מורגש וזה עובד, וזה גורם לרכב להתנהג אחרת מרכבי הנעה קדמית, וזה הופך אותו ליותר מעניין לנהיגה, למי שרוצה.

אז אני לא ממש מכיר מכוניות בסיגמנט, ולעצמי בכסף הזה הייתי קונה מיאטה ושמי שלא נכנס שייקח אוטובוס או מגאן קאפ (מאמי, בזחילה יותר מהירה למושב האחורי, בבקשה) ואפילו לאון קופרה יותר מעניינת אותי ממכוניות כאלו, אבל אני חייב להודות, הסקודה סולידית ולא משעממת.

לא, היא לא יורשת מודרנית לתמא טורבו, מכונית שנראתה כמו משהו מכובד ונסעה כמו ה-MILF המיוחמת של האונו טורבו הפרועה. הסופרב היא עדיין מכונית מיושבת (למרות ההנעה והיכולת לנענע אותה בכיכרות), אבל בכביש נכון יש לה גם מה לתת, ובצירוף העובדה שהיא נורא סולידית למראה ולא מושכת אש כמו מותגי הפרימיום (יתרון ענק לטעמי), יש לה צידוק.

אוטו עם קטע שונה למי שרוצה את הנוחות שלו קצת אחרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
(במקרה הזה באגירה, שהוא איש שיחה מרתק, כי הוא כל הזמן טועה ואפשר לשים אותו במקום)...

אתה נשמע בול כמו חצרוני! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

.לעצמי בכסף הזה הייתי קונה מיאטה...

ממחיש מצויין עד כמה המיאטה מתומחרת בצורה מופרכת לחלוטין.

פורסם

אם בדבר שניה באוודית, זה לא RS, זה בהחלט כן S.

S ל"עניים" שיש להם רק 260K שח ולא 630K ש"ח לאני יודע... S5 ספורטבק.

פורסם

למה כל רכב תמיד צריך לקבל ביקורת על היכולת הספורטיביות שבו? מי שמחפש רכב ספורטיבי שיקנה רכב ספוטיבי. שם הוא מקבל את כל מה שהוא מחפש. יש לא מעט אנשים שמחפשים רכות ונעימות בתא הנוסעים. אין להם מושג בכלל מה זה נס הרים או בית אורן. בשבילם ההבדל בין הסקודה לכל רכב אחר בסגמנט הוא תהומי.

פורסם
למה כל רכב תמיד צריך לקבל ביקורת על היכולת הספורטיביות שבו?

קודם כל, זה לא שרשור כללי, זה שרשור על הסופרב, זו עם ה-280 כ"ס והנעה מרובעת.

מכאן שצריך לדון עליה בהקשר לכך שהיא הסופרב הכי חזקה, מהירה ואוחזת.

לא?!

פורסם

לא. היא לא רכב ספורטיבי. על זה אנחנו מסכימים? העלתי לפני כמה חודשים לחיצה של A45 עם ב.מ.וו 760. הבימרית קירקסה את המרצדס. עם מי היית נוסע לנס הרים?

יש לא מעט רכבי מנהלים\פאר שהם חזקים מאוד. חוזק ומהירות לא שווה ספורטיבי. הרי כולנו יודעים שהתנהגות ספורטיבית באה על חשבון נוחות, לא? אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אני לא מומחה גדול אבל למיטב הבנתי מיתלים אדפטיביים לא יכולים להפוך אוטו לנוח וגם ספורטיבי כאחד.

פורסם
לא. היא לא רכב ספורטיבי. על זה אנחנו מסכימים?

היא יותר ספורטיבית מסופרב חלשה יותר עם הנעה קדמית, על זה אנחנו מסכימים?

וזו סיבה אפשרית לקנות אותה ולא סופרב חלשה יותר עם הנעה קדמית, על זה אנחנו מסכימים?

וזו סיבה לקנות אותה ולא מתחרה חלשה יותר ממותגים נחשבים יותר.

או סופרב חלשה יותר.

ולמה שמתלים אדפטיביים לא ישפרו את היכולות הדינמיות של רכב לרמה שיהיה כיף יותר לנהוג אותו, כשמזדמן?

ובלי להקריב נוחות...

פורסם

אפשר לקחת את הסופרב לנס או בית אורן- ואפילו להנות בה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
היא יותר ספורטיבית מסופרב חלשה יותר עם הנעה קדמית, על זה אנחנו מסכימים?

וזו סיבה אפשרית לקנות אותה ולא סופרב חלשה יותר עם הנעה קדמית, על זה אנחנו מסכימים?

וזו סיבה לקנות אותה ולא מתחרה חלשה יותר ממותגים נחשבים יותר.

או סופרב חלשה יותר.

ולמה שמתלים אדפטיביים לא ישפרו את היכולות הדינמיות של רכב לרמה שיהיה כיף יותר לנהוג אותו, כשמזדמן?

ובלי להקריב נוחות...

אתה כתבת שבסגמנט הזה כולן מרגישות לך אותו הדבר אז למה לנסות בכוח? חוץ מזה, בוא נחשוב רגע על רוב הקוראים של הביקורות בסגמנט. כמה באחוזים לדעתך מעניין אותם איך הרכב נוסע בכביש מפותל?

• תוכן חדש...