Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב...

לאחר חופשים מוגברים בציריות ורעידות החלפתי אתמול את שניהם בציריות סיניות כמובן עקב הפרשי המחירים.

בנסיעת המבחן הרכב נוסע חלק ללא רעידות וללא חופשים רק הבעיה עכשיו שבלחיצה עדינה על דוושת הבלם בנסיעה במהירות נמוכה ה ABS מתחיל לעבוד. בנסיעה רגילה ומהירה ולחיצה חזקה על הדוושה זה לא קורה והאוטו ייבלום כמו שצריך. האם מישהו ניתקל בתופעה שכזו לאחר החלפת ציריות? החלפתי לא מעט פעמים ברכבים ומעולם זה לא קרה. ההיגיון אומר שיש כניראה הבדל בין זרי השיניים שמולבשים על הציריות החדשות ביחס לישנות אך לפי השוואה שלי שלהם מול הציריות הקודמות ניראה דומה אחד לאחד. כמובן שלא נגעתי בחיישנים והם נקיים לחלוטין.

אשמח לשמוע חוות דעתכם בעניין אם להחזיר את הציריות לחנות.

תודה..

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם כל החוטים מחוברים? הצמות חשמל? יכול מאוד להיות שהתנתק במהלך הרכבה.

אגב באקנסטים הנ"ל במידה ויש פער משמעותי בלחצי אוויר בין הסרנים נדלקת מנורת ABS בלוח השעונים.

פורסם

אם היה היתי נוגע בחיישן כל שהוא במהלך ההרכב אני מניח שמנורת האייביאס הייתה נידלקת או שהתופעה הייתה קורית לי בכל מהירות אך פה אין מנורה שנידלקת וזה קורה רק במהירות עדינה שהנגיעה בדוושה ממש חלשה. נגיד בגלישה בפקק למשל. עכשיו הממנורה ספציפית דולקת כי ניתקתי את הפיוז של האייביאס..אני לא אקח סיכון שהאייביאס יפתיע בזמן הלא נחוץ!

פורסם (נערך)

הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה,באותו הרכב.

של איזו חברה הציריות שרכשת?

האם שמרת את הציריות הישנות? אם כן אתה יכול לנסות להחליף את הכתרים.

לפעמים ההבדל בכתרים כ"כ מינורי שלא שמים לב אך אצלי זו הייתה הבעיה.

החלפתי את הציריות ונפתרה הבעיה.

במהירות נמוכה אתה מנסה לבלום והרכב לא עוצר, נסיעה ראשונה אחרי ההחלפה כמעט ונכנסתי בקיר.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה רבה חברים...אכן כמו שהנחתי הציריות הסיניות האלה וכניראה הזר שיניים שלהם שונה מהמקור. אריק..זו בדיוק ההרגשה. גובני...אכן ציריות סיניות אבל מה לעשות שבמדביק רוצים לשיפוץ של צירייה אחת 550 שח בלי בושה בפנים!

פורסם

שידרשו כמה שהם רוצים רק אחר כך לא יבכו שהם פושטים רגל.

זוג ציריות חדשות עולות סביבות ה700 ש"ח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
זכותם לבקש כל מחיר שעולה על דעתם.

אף אחד לא מכריח אותך לרכוש.

אתה מוזמן לשפץ בעצמך.

ניסיתי לשפץ בעצמי ציריה למגאן שלי,

מסתבר שיש חלקים לציריה שלא ניתן לרכוש בארץ הקודש אלא דרך המשפצים..

מי אמר קרטל ולא קיבל?!

יום טוב גם לך

פורסם
זכותם לבקש כל מחיר שעולה על דעתם.

אף אחד לא מכריח אותך לרכוש.

אתה מוזמן לשפץ בעצמך.

שלא יעשו טובות כי פראיירים רק מיתחלפים.

קניתי את 2 הציריות ב 650 שח.

פורסם

אבל הציריות האלו ב 300 ש"ח כנראה לא שמישות, אז מה עשיונו בזה?

עכשיו צריך לפרק, ללכת לחנות, להחזיר, לקחת משהו אחר, להרכיב...

אפילו אם אתה עושה את זה לבד, יש לזה עלות של הזמן שלך, עצבים וכו'.

המחיר הנמוך לא שווה כלום אם המוצר לא עושה את התפקיד שלו כבר מההתחלה.

פורסם

מה זה לא שמישות, כנראה הביאו לו את הדגם הלא נכון, אני אחרכך החלפתי שוב את הציריות והיה בסדר.

אם אני זוכר נכון זה כתר עם 44 שיניים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ניסיתי לשפץ בעצמי ציריה למגאן שלי,

מסתבר שיש חלקים לציריה שלא ניתן לרכוש בארץ הקודש אלא דרך המשפצים..

מי אמר קרטל ולא קיבל?!

אף חנות חלפים לא תחזיק חלקים שאף אחד לא יקנה, זו הסיבה היחידה.

אין לזה שום קשר לקרטל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...