Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור נהג או בתור נוסע?

בתור נוסע יש טיולי שטח שאפשר להצטרף אליהם, עם השתתפות בהוצאות.

יש גם חברות שמוציאות טיולי שטח, שוב כמתלווה לא כנהג.

פורסם
בתור נהג או בתור נוסע?

בתור נוסע יש טיולי שטח שאפשר להצטרף אליהם, עם השתתפות בהוצאות.

יש גם חברות שמוציאות טיולי שטח, שוב כמתלווה לא כנהג.

בתור נוסע.. אתה יכול לכוון אותי לאן..?

פורסם
מכיון שאני לא בטוח שמותר לפרסם פה, שלחתי לך בפרטי שני אנשים שאני מכיר.

אם יש עוד ללא תשלום יהיה נחמד.. :-) מוכן להשתתף בהוצאות כמובן..

פורסם

יש מדריכי קבוצות שלוקחים כאלו ללא ג'יפ ברכב שלהם בתשלום.

תגגל:

עופר אוגש

יואב קווה

נועם בנדל

יחיאל דניאלי

עדי ויזל

ג'וי בירן

ויש כמובן עוד...

פורסם

עניין התקציב בתחום השטח הוא משמעותי מאוד, שכן הוא משפיע גם על הנוחות הבסיסית (דבר שאפשר להתגבר עליו כשצעירים) אבל בעיקר על עניין האמינות.

יש הבדל בין להיתקע עם רנו קליאו ישנה בכביש חיפה ת"א בגלל משאבת דלק, לבין להיתקע באמצע נחל ערוד עם סמוראי ישן בגלל אותה משאבת דלק. השטח מעצים את הסיכונים והסכנות במכפלה.

עדיין, אפשר לקנות רכב שטח ישן וליהנות ממנו גם בתקציב של עד 15,000 שקלים (יונדאי גאלופר, סאנגיונג קוראנדו, סוזוקי סמוראי, סוזוקי ויטארה ישנה, דיהטסו פרוזה ועוד).

לעניין הטנדרים הישנים - הם פתרון מצויין וזול, רק שלמצוא אחד כזה ראוי למאכל זה לא פשוט.

טרקטורון ישן - זה לא ממש סביר לנסוע על אחד כזה מת"א למצפה רמון. זה עלול להיות גם מסוכן בגלל התנועה. אני מנחש שאחרי נסיעה אחת לא תהיה עוד אחת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא דיברתי על נסיעה מתל אביב למצפה רמון, אבל אני גר בחדרה ובכיף מגיע לאזור חיפה בנסיעה דרך השטח וגם לאזור תל אביב\הרצליה.

אם רוצים להגיע למצפה רמון או כל מרחק אחר שהוא קצת לא הגיוני בשביל נסיעה עם הטרקטורון - מתקינים וו גרירה וקונים או משכירים עגלה כשצריך.

זה עדיין הרבה יותר זול מלקנות ג'יפ מכל סוג שהוא.

• תוכן חדש...