Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברנו 5 ימים אינטנסיביים 06:00 עד 22:00 בספירת מלאי של החנות.

האם זה חובה?

ההפסד הכלכלי מכך שהחנות הייתה סגורה הוא אדיר!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

חובה.

על אחזקת מלאי משלמים.

בנוסף, אחרי הספיקה ניתן לדעת מה מצב החו"ג/מוצרים בצורה מדוייקת, ובהתאם עשות איפוזים/להקים מלאים.

אני לא יודע מה אתם מוכרים אבל לרוב צריך להשבית את העסק יום אחד ע"מ שלא יהיו תזוזות במלאי.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

מחכה מעל שבוע למכונת כביסה ולא יכול לקבל עד ראשון בגלל ספירת מלאי..

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תקנות מס הכנסה דורשות ספירת מלאי פיזית פעם בשנה בתום השנה , אפשר לספור גם 10 ימים לפני או אחרי, תוך התאמת הספירה ליום ה 31/12.

בחברה בע"מ בא גם נציג מטעם משרד רואה החשבון כדי לבדוק תקינות הספירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תקנות מס הכנסה דורשות ספירת מלאי פיזית פעם בשנה בתום השנה , אפשר לספור גם 10 ימים לפני או אחרי, תוך התאמת הספירה ליום ה 31/12.

בחברה בע"מ בא גם נציג מטעם משרד רואה החשבון כדי לבדוק תקינות הספירה.

ישה,

האם לבעל העסק ישתלם לשקר?

ואיזה שקר עדיף?

יש 7 ברגים ונרשום 17?

או

יש 17 ברגים ונרשום 7?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מלאי גבוה יותר בסוף השנה פירושו רווח גבוה יותר באותה שנה , אבל...

משמעו רווח נמוך יותר בשנה הבאה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איפה שאני עובד יש גם מלאי שנמצאים על מדפים גבוהים (כאלה שרק מלגזת היגש יכולה להזיז אותם).

לא תאמין כמה הפתעות נמצאו בספירת מלאי שביצענו, כולל מוצרים ש"נאבדו" במחסן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חמישה ימים? כל יום משש עד עשר בלילה? מה אתם מוכרים שם וכמה אנשים עושים ספירת מלאי? בזמנו ניהלתי מחסן לוגיסטי של בורגראנץ והיינו עושים ספירה כל רבעון כולל ביקורת של רואה חשבון. היו לי מעל 1000 סוגי מוצרים בשלושה מחסנים שנמצאים בשלושה מיקומים. יומיים עבודה כולל ספירות חוזרות, אני ועוד שני עובדים. באמת שאני לא מבין בית עסק שסוגר שעריו לחמישה ימים, כנראה אתם צריכים ייעוץ חיצוני לניהול מלאי וסידורו.

פורסם

יש כאלו שגם עושים ספירת מלאי וגם משאירים את החנות פתוחה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לבחור ששאל אם בכל העולם זה ככה באוסטרליה לדוגמא עושים ספירת מלאי לפני סוף השנה הפיננסית , end of financial year June 30

פורסם

מה אתם מוכרים וכמה ערך מלאי יש לך?

אני מנהל סניף ברשת שמתעסקת באלקטרוניקה. לקח לי ול-3 עובדים 12 שעות לספור 1.5 מ. ש"ח ערך מלאי.

פורסם (נערך)

יש לנו כ20 אלף מוצרים מוצרי מזון, וכ80 עובדים במחסן,במחלקת מוצרי החלב חובה לבדקות את תאריך תפוגה יומית (גם בsap וגם ויזואלי), במיוחד שזה לא כמו בסופר שמותר לך למכור עד הרגע האחרון (מבחינת תאריך תפוגה), היו לנו מספיק פאשלות שלקוחות קיבלו מוצרים עם תאריך תפוגה קצר מדי.

עריכה אחרונה על ידי renaultfreek
  • תוכן חדש...