Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

סקודה פאביה 1.6 90HP TDI גיר ידני. דגם מנוע: CAY. הרכב גמע 195,000 km.

המוסך איבחן בעיה בגיר, לא היה ניתן לשלב הילוך, מוט ההילוכים נותר תקוע. המוסך העביר את הגיר לשיפוץ, הם דורשים סכום של 2500 שקלים בעבור השיפוץ.

כמה שאלות:

-האם הגיוני שהגיר מתפגר לאחר 195,000km?

-קיבלתי הצעות באיזור ה-3k לגיר מיבוא. מה עדיף? גיר לאחר שיפוץ או גיר מפירוק?

-מה אורך החיים של גיר משופץ?

-האם עלות השיפוץ סבירה? נשמע לי דיי מוגזם.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

נשמע מוזר שגיר ידני מתפגר כ"כ מהר.. אבל הכל תלוי באופי ובסוג הנסיעה ,גיר שעבד בעיקר בנסיעות עירוניות קשות עם עליות וכו' יילך יותר מהר.. אני אישית החזקתי ברכב דיזל של וואג עם גיר ידני שעבר את חצי מליון קילומטור ללא בעיות

לגבי השיפוץ מאד תלוי מי משפץ וכמה מקצועי ויישר הוא! חשוב להחליף את כל המיסבים והגלגלי שיניים הבלויים ,ולא להסתפק בתיקון מקומי בלבד

בהצלחה

פורסם

הרכב עם קלאץ' מקורי וגמע 195,000 ק"מ. לא נשמע סביר שקלאץ' יחזיק כל כך הרבה קילומטרים בנסיעות עירוניות קשות. אנחנו לא יודעים איך נסעו עליו, הרכב אצלנו 4 חודשים. ידוע לי שבתקופות מסויימות עבדו על הרכב שני נהגים.

לאבא שלי בעבר הייתה פאביה (מהדור הקודם) שהגיר שלה גם כן התפגר לאחר 150k קילומטרים, אך הפעם למזלו הרכב היה עדיין באחריות. לצערינו האחריות על הרכב נגמרה בדיוק לפני חודשיים.

איך אני יכול לדעת שהמשפץ אכן מבצע שיפוץ מקיף?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• תוכן חדש...