Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזור חיפה מהנה לנהיגה כשהכבישים פנויים.

קיימים כבישים טובים ויש את נס אורן ו-7212 במרחק נסיעה קצר משם.

דבר אחד חסר לי שיש יותר במרכז ובצפון הרחוק וזה מגרש ריק שאפשר להתאמן בו על נהיגה שאי אפשר להתאמן עליה בכביש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לך תנהג בהדר ובעיר התחתית ותגיד לי כמה כיף זה, במיוחד עם הפוקוס המוקשחת שלך.

אתה תופתע [emoji48]

איזור חיפה מהנה לנהיגה כשהכבישים פנויים.

קיימים כבישים טובים ויש את נס אורן ו-7212 במרחק נסיעה קצר משם.

דבר אחד חסר לי שיש יותר במרכז ובצפון הרחוק וזה מגרש ריק שאפשר להתאמן בו על נהיגה שאי אפשר להתאמן עליה בכביש.

אתה בטוח שאתה רוצה ללכת למגרש ריק להתאמן?

-------

לנושא השרשור, כמות הכבישים המעניינים, קטעי כביש מעניינים או סתם פניות אהובות בחיפה והסביבה גבוהה מאוד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מגרש ריק לא חסר...החניון של מרכז הקונגרסים.

האם אני מפספס בדיחה על עובדי אלביט?

מכיר כמה מקרוב מאד, כולם אדיבים על הכביש.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

אז אתה מכיר את כל השלושה

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
צביפר - במת"מ יש אלביט.

:roflmao::roflmao::roflmao:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בקריית ים אחלה מגרש חצץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מבחינת מיומנות, אנשים מחיפה והצפון בכלליות הם יותר מיומנים כי מתעסקים הרבה יותר עם שינוי גובה ועם סיבובים.

מבחינת נחמדות, אני מעדיף לנהוג 10 ק"מ בפקק בחיפה מאשר 5 ק"מ בתנועה זורמת באיילון.

וזה למרות שיש אלביט במת"מ.

פורסם

צביפר - במת"מ יש אלביט.

נכון, אבל מעבר לתדמית הנהיגה שלהם בפורום, לא ראיתי משהו חריג בנהיגה שלהם לפחות כמה שנים האחרונות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בחיפה יש איזורים שונים והנהגים שם בהתאם. באיזור ההי טק יש יותר נהגים תרבותיים ויש איזורים שהנהיגה בהם היא לא מהחויות הנעימות ביותר. במרכז הנהגים לרוב יותר תרבותיים מצפון: מאותתים, אן אתה מאותת נותנים לך להשתלב ועוד.

וואו, כמה שאתה טועה! אני עובד באיזור הזה בחיפה. אמרתי את זה קודם ואני אגיד שוב, ככל שלאדם יש משרה בכירה יותר בהייטק, הוא נהג גרוע יותר. אם הוא עובד באלביט, הוא נהג גרוע מאוד ולא אכפתי בכלל ואפילו מסוכן. (כמובן שאין להכליל, אך הרוב הוא המכריע)

פורסם
יש בקריית ים אחלה מגרש חצץ.

הרבה מאוד סיורי משטרה באיזור. המקום נפסל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
וואו, כמה שאתה טועה! אני עובד באיזור הזה בחיפה. אמרתי את זה קודם ואני אגיד שוב, ככל שלאדם יש משרה בכירה יותר בהייטק, הוא נהג גרוע יותר. אם הוא עובד באלביט, הוא נהג גרוע מאוד ולא אכפתי בכלל ואפילו מסוכן. (כמובן שאין להכליל, אך הרוב הוא המכריע)

גם לי יוצא לנסוע האיזור הזה לא מעט, אבל לא שמתי לב לשום תופעה חריגה בנהיגה של הייטקיסטים מהאיזור, כולל רכבים עם מדבקות של אלביט. להיפך, במקומות כאלה הנהגים יותר סבלניים, נוהגים רגוע יותר. אבל אם יוצאים מאיזור הזה קצת, בכביש 4 קטסארופה - אנשים משתלבים איך שבא להם (מהישובים מסביב) תוך אי מתן זכות קדימה, בחיפה נסיעה בנתיב השמאלי זה לא מילה גסה, אנשים חונים בכל חור איך שרוצים, חוסמים נתיבים (ליד שווארמה חזאן זה באופן קבוע), אנשים לא יודעים נהוג בעליות וירידות (הרוב מבשלים את הברקסים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

אני גר בחיפה ונוסע לא מעט באיזור. לא מסכים אתך בכלל, להיפך אני חושב שבחיפה נוהגים בצורה הרבה יותר תרבותית מאשר כל הפריפריה שלה

מה יש לך נגד אלביט?

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...