Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק דייהטסו סיריון 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינעירונית - הבן אדם ציין שרוב הנסיעות שלו עירוניות והרריות. תקראו מה שהבן אדם כתב, לפחות, לפני שאתם מכניסים אותו לסרטים

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני 8 שנים גם לי היתה סיריון 2006. בנסיעה עירונית בלבד עם עליות וירידות (גם חיפאי), עשתה בערך 1:12. הסר דאגה מליבך, הכל תקין.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ח'ברה דיברתי על נסיעה עירונית הרוב שכמעט כול יום עולה את פרויד.. שנסעתי לת"א הולך חזור כמה פעמיים הגעתיי גם ל500+ למיכל.

פורסם

לי זה נשמע צריכה הגיונית לסריון, נסיעות עירוניות בלבד בתנאי דרך הרריים, אי אפשר להשוות צריכה לצריכה, כל אחד זורק פה מספר, אבל הארגומנטים שונים.

יש רכבים שצורכים צריכה כזו בבינעירוני או משולב חצי חצי בתנאים מישוריים, אז בשביל רק עירוני והררי, זו צריכה יפה מאד.

אגב, עוד נתון שחסר לי זה מה אורך נסיעה ממוצעת, ככל שהנסיעות קצרות יותר הממוצע צריכה נשחק, מכיוון שהחלק היחסי של נסיעה במנוע שטרם הגיע לטמפ' עבודה גדול יותר, וכך יעילותו נמוכה יותר בבמוצע.

פורסם

הנסיעה בד"כ לעבוד 18-20ק"מ(צד אחד רק הולך חזור יוצא 40ק"מ)

אגב אני מתחיל נסיעה אך ורק אחרי 5 דק' שהמנוע פועל.

פורסם

לדעתי, אתה יכול להתחיל נסיעה שניות אחרי ההנעה בימים חמים בימים קרים יותר חצי דקה זה מספיק, לאפשר לרכב לבנות לחץ שמן, כך אני נוהג.

דיון מעניין מהאוב שמצאתי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?10292-%D7%94%D7%A0%D7%A2%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A7%D7%A8-%D7%9C%D7%AA%D7%AA-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%9E%D7%9D-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%90%D7%95-%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A

תארתי לעצמי שזו הנסועה שלך, מכיוון שהבחור אמא שלו עושה עם אותו רכב בנסיעה עירונית 1:9.5 כנראה נוסעת נסיעות קצרות מאד, וזה הסיבה לפער.

פורסם
הנסיעה בד"כ לעבוד 18-20ק"מ(צד אחד רק הולך חזור יוצא 40ק"מ)

אגב אני מתחיל נסיעה אך ורק אחרי 5 דק' שהמנוע פועל.

מיותר בעליל, גורם לצריכת דלק מוגברת ופיוח מיותר של המנוע.

מניעים נוסעים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תארתי לעצמי שזו הנסועה שלך, מכיוון שהבחור אמא שלו עושה עם אותו רכב בנסיעה עירונית 1:9.5 כנראה נוסעת נסיעות קצרות מאד, וזה הסיבה לפער.

אכן מדובר בנסיעות קצרות בתוך העיר, עפולה לצורך העניין (עיר קטנה עם הרבה האטות ועצירות).

מדובר בצריכת דלק 1:9.5 שנמדדה בקיץ עם מזגן, יכול להיות שמדדתי גם 1:12 לאחרונה אם זיכרוני אינו מטעה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כשאתם תעמדו בפקק בשיפוע הכי תלול בישראל, או סתם תעלו עליות פסיכיות סתם כדי להגיע הביתה, אני אשמח לשמוע על ה-1:18 של הסיריון.

מי שנוסע בחיפה ברכב אוטומטי, יודע ש-1:12 זו תוצאה סבירה בהחלט.

בזמנו כשגרתי בקריות הייתי משיג 1:15 בתוך העיר עם הפיאט פנדה. מעבר לחיפה הוריד את התוצאה ל-1:13 במיידי.

פורסם

בהחלט. חיפה היא עיר מאד קשה מבחינת צריכת דלק - המון עליות ותנועה עמוסה בשעות הגעה וחזרה מעבודה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מיותר בעליל, גורם לצריכת דלק מוגברת ופיוח מיותר של המנוע.

מניעים נוסעים.

באמת??

הייתי בטוח שצריך לחכות שהנורה צריכה לכבות, חידשת לי!

כן עליות כול יום לטכניון..

פורסם

נורה של הנוזל קירור.. נראה לי יש סימן של טמפרטורה עם האות C בצבע ירוק בבוקר שקר לוקח לה 4 דק'(מבלי נסיעה)

• תוכן חדש...