Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צירפתי טופס בדיקה לסקודה ייטי , עם 47000 ק'מ , עלתה לכביש באוגוסט.

ישנם כמה דברים שמטרידים אותי בבדיקה בגלל שהרכב רק שנתיים על הכביש , כמו רעש מערכת שסתומים, נזילה ממשאבת מים, מצמד מפריד גבוה, רעש מתיבת הילוכים...

האם זה סביר לרכב בשנתון הזה?

תודה רבה.

IMG_20151128_211114.jpg

פורסם

מצמד מפריד גבוה - זה הזכיר לי איך רכשתי רכב עם 95 אלף קילומטרים, עם אותה הערה בבדיקה. המצמד ש "הפריד גבוה" הוחלף אחרי כמה שנים טובות ב 180 אלף קילומטרים.

אין לרכב הזה תאונות . תבדוק את עניין הנזילה ממשאבת מים. זה הדבר היחיד שלא נראה כמו כסת"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהנחה ועניין משאבת המים פתיר, ללכת על האוטו?

לא להתייחס לרעש מתיבת הילוכים?

מבחינת מחיר הוא קצת מתחת למחירון.

פורסם

אם הרכב טופל במורשה

למרות שעברה האחריות יחליפו לך משאבה ללא עלות

בעיה שחוזרת על עצמה בהרבה מדגמי וואג

אתה מוזמן לבדוק את העניין במוסך מורשה

פורסם

לדעתי, כן ללכת על הרכב.

המחירון לא אומר לי כלום - תראה בלוח יד 2 כמה מבקשים על רכב זהה ועם אותם הנתונים.

אגב, הרכב יד ראשונה בבעלות פרטית ועם קבלות מהטיפולים במוסך סקודה?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב מאוד, מקווה בשבילך שלמוכר יש מספיק סבלנות.

גם כדאי לבדוק לגבי צלחות שחוקות, למרות שאני ממש לא בטוח שהן שחוקות ( הבדיקה במכון ללא פרוק הגלגלים) .

הדגם הזה, עם גיר ידני, לדעתי אחלה רכב.

פורסם

שאלה אחרונה, שמתי לב שהצמיגים קצת "אכולים" במרכז בכל מיני מקומות, גם אחוריים וגם קדמיים שהחליף לפני 3 חודשים, הבוחן אמר שהם תקינים, האם הם באמת תקינים?

זה נגרם מנסיעה בדרך לא סלולה?

פורסם

זה נגרם מלחץ אוויר לא תקין, כנראה. בדוק גם אותם במוסך (כלומר בקש חוו"ד) או אצל צמיגאי.

בגדול, אף שתמיד יש כסת"ח, כאן יש הערות ספציפיות לגבי מערכות הבלימה, המים, השסתומים והגיר. שאל את המוסך המורשה מה דעתו.

אגב, מקווה שהמחיר מאוד אטרקטיבי, אחרת לא יודע למה לרכוש סקודה בת שנתיים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין אפשרות לקבוע האם הצמיגים תקינים או לא בלי לראות את הצמיגים.

אבל צמיגים בני 3 חודשים אמורים להיות תקינים, גם הבוחן קבע שהם תקינים.

פורסם

גם אני חושב שרב ההערות הן כסת״ח - לא ראיתי טופס בדיקה אחד, ולא משנה איזה יצרן או דגם, שלא הופיעה בו ההערה על ״רעש שסתומים״, עוד עדות לכך שאין שום יתרון לבדיקה לפני קנייה במכון, חוץ אולי מבדיקה של תאונות.

הבלמים בסקודות מחזיקים הרבה יחסית (חבר פורום עם ייטי דיזל החליף רפידות פעם ראשונה ב90K ק״מ, את הרומסטר שהייתה לי מכרתי עם קרוב ל-60K ק״מ ולרפידות היה עוד הרבה ״בשר״).

הייתי ניגש לבדיקה במוסך שמכיר את הדגם לבדיקה האם אכן משאבת המים נוזלת.

כמו שנאמר, למכונית לא היו תאונות ואם היא טופלה לפי הספר אז בהחלט מדובר בקנייה טובה. הייטי מכונית מוצלחת מאד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...