Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ב220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כמה מילים

הנושא התעורר השבוע אחרי שלובינסקי קיימה לפני כמה ימים מסיבת עיתונאים ובין היתר המנכ"ל החדש של לובינסקי הצהיר שבכוונתו להגדיל משמעותית את המכירות.

אחת הדרכים שהם יכולים להצליח הוא כאמור בפלח ההוט האצ' המדשדש בגלל רמת מחירים גבוהה מידי.

הרווח שלהם למרות הצמצום המסיבי במרווחים צפוי בהמשך למה שכתבתי קודם לכן יגיע גם מלקוחות חוזרים וממשדרגים וכן כמובן מהמוסכים המרכזיים שלהם וחלקי החילוף הטיפולים וכו'.

חשוב לזכור שבארץ המותג הצרפתי עדיין לא נהנה מאמינות כמו היפניות ולכן עליהם לעבוד יותר קשה בשיווק ובמכירות.

לובינסקי יכולה לתמחר את ה 308 GTI גם כמו המתחרות שלה אך במקרה כזה היא תמכור במספרים נמוכים כי המגאן חדה יותר, הגולף עם מוניטין בארץ טוב יותר את הקופרה מכירים יותר, ההונדה שתגיע חזקה יותר לאלפא יש את האלפיסטים וכו'.

בשורה התחתונה:

רוצים למכור כמויות נכבדות תתנו יותר בפחות כסף. פשוט.

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאלפא יש גם את הלא-אלפיסטים, אבל לא ניכנס לזה, אני מסכים שהתלתן יקרה מידי. כל הסגמנט הזה צריך להימחר ב20 פחות, לפחות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לאלפא יש גם את הלא-אלפיסטים, אבל לא ניכנס לזה, אני מסכים שהתלתן יקרה מידי. כל הסגמנט הזה צריך להימחר ב20 פחות, לפחות.

בדיוק.

צריך לזכור שה 308 GTI מגיעה רק בגיר ידני.

ברמת המחירים בארץ גיר ידני זול יותר מול הגירים האוטומטים (dsg וכו') בכעשרת אלפים ש"ח.

אני סבור שמכל הטעמים שציינתי לתמחר את ה 308 GTI ב 175 א' ש"ח זה אפשרי ובתנאי שמנכ"ל לובינסקי יבין את הפוטנציאל בפלח ההוט האצ'

פורסם

כל הסגמנט הזה צריך להימכר בפחות??

וסגמנטים אחרים לא צריכים להימכר בפחות???

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אני סבור שמכל הטעמים שציינתי לתמחר את ה 308 GTI ב 175 א' ש"ח זה אפשרי ובתנאי שמנכ"ל לובינסקי יבין את הפוטנציאל בפלח ההוט האצ'

למה לא 139? למה לא להפליץ מספר?

למה לא לתת בחינם לבר רפאלי?

כמה שטויות יש בשרשור אחד. פשוט לא יאומן.

פורסם
למה לא 139? למה לא להפליץ מספר?

למה לא לתת בחינם לבר רפאלי?

כמה שטויות יש בשרשור אחד. פשוט לא יאומן.

לא יאומן כמה שטויות יש בתגובה כל כך קצרה

פורסם
כל הסגמנט הזה צריך להימכר בפחות??

וסגמנטים אחרים לא צריכים להימכר בפחות???

ברור שכן

השרשור הזה עוסק ברכבי ספורט במאתיים אלף ש"ח (הוט האצ')

פורסם

ב 220.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

Kala ידידי, כמעט בכל שרשור שאתה פעיל בו, התגובות שלך אותו הן דבר -

זה יקר מדי... וזה צריך להמכר במחיר הזה... וההוא צריך להיות מתומחר ככה... ובלה, בלה, בלה... ויאדה, יאדה, יאדה...

אם אתה כל כך מוכשר בלייעץ - למה שלא תעבוד אצל אחד מיבואני הרכב ותרים להם את אחוז המכירות? חשבת על זה?

ואני ממש לא ציני, אני שואל בשיא הרצינות.

פורסם

לגבי המחיר - הוא בשקט יכול להיות 180 לפי השוואה שביצעתי בעבר לסגמנט אבל אולי דברים השתנו מאז. לגבי כמה יקנו - זו כבר שאלה, משום שלא כל מי שיש לו רכב ספורטיבי מייד יחליף, וידני לא יעודד את מי שקונה גרסאות פרימיום או חצי פרימיום לקחת אותה. אשמח לראותה כאן בכל מקרה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לגבי המחיר - הוא בשקט יכול להיות 180 לפי השוואה שביצעתי בעבר לסגמנט אבל אולי דברים השתנו מאז. לגבי כמה יקנו - זו כבר שאלה, משום שלא כל מי שיש לו רכב ספורטיבי מייד יחליף, וידני לא יעודד את מי שקונה גרסאות פרימיום או חצי פרימיום לקחת אותה. אשמח לראותה כאן בכל מקרה.

ברור שלא כל מי שיש לו רכב ספורטיבי מיד יחליף אבל שיגיע הרגע יחליף.

ה308 GTI היא מאובזרת מאד ומאובזרת אפילו יותר מגירסת הפרימיום הרגילה של 308 שהוזילו אותה מ כ 150 א' ש"ח ל 134 א' ש"ח בלבד.

הרוכשים המיידיים יהיו בין היתר מי שמחפשים כיום רכב ספורטיבי או משפחתית חזקה /מהירה וישמעו על המחיר. למעשה הקנייה למשל של הליאון 1.8 תתיתר וכדומה.

יש הרבה שמחפשים ואף קונים את התיבה הידנית.

למי שמזלזל בדבריי או יש לו ספק וגם למי שלא אני ממליץ לקרוא באתר אוטו ב"חדשות רכב" את הכתבה המצויינת של אליה שנברגרס מיום 30.12.15 : :עלבונה של התיבה הידנית במאזדה".

פורסם

^^ כל מי שמזלזל דבריך יודע שלמנכ''ל החדש של לובינסקי קוראים אבי צור ומכירים את פועלו בצ'מפיון. אם כבר לתלות תקווה במישהו זה בסמנכ''ל מכירות החדש שבא מכלמוביל ואחראי על תמחור אגרסיבי בתמיכת יצרן בדיוק כפי שהוא עשה עם מיצובישי. הבעיה שהם עדיין לא רואים את הpetrol heads ממטר. ליסינג ומכרזים גדולים מסנוורים אותם. כך שהמחיר תלוי אך ורק בפיג'ו. דורי מנור לא ירד מאחוזי רווחיות. כל התיאוריות של למכור בעלות ולהרוויח משרות פשוט קשקוש אחד גדול.

פורסם
Kala ידידי, כמעט בכל שרשור שאתה פעיל בו, התגובות שלך אותו הן דבר -

זה יקר מדי... וזה צריך להמכר במחיר הזה... וההוא צריך להיות מתומחר ככה... ובלה, בלה, בלה... ויאדה, יאדה, יאדה...

אם אתה כל כך מוכשר בלייעץ - למה שלא תעבוד אצל אחד מיבואני הרכב ותרים להם את אחוז המכירות? חשבת על זה?

ואני ממש לא ציני, אני שואל בשיא הרצינות.

יש לי את העבודה שלי ברוך השם.

אני בהחלט הייתי יכול לעשות את המהפכה בפלח ההוט האצ' לו למשל לובינסקי או קרסו היו נותנים לי את המפתחות ופותחים אגף ספציפי של רכבי הספורט שלהם. כמובן שהייתי צריך לקבל את מלוא התמיכה כולל תמחור עם כל המשתמע מכך.

מאחר ואני מקבל מחלקכם (הקטן) תגובות שלא מתאימות לי וגם זה מספיק לי אני מסיים כאן את דבריי.

אחסוך מכם את ה"אותו דבר".

נתראה בשמחות.

פורסם
יש לי את העבודה שלי ברוך השם.

נתראה בשמחות.

שתרוויח המון ותוכל לקנות כל רכב מבלי שמחיר יהוו שיקול בשבילך.

פורסם

גם אני תומך בדעתם ושל

kala ו bar72,

וכן אני קצת מבין בתמחור אחזקה ותדמית..

אין לי ידע כרגע, בנושא הסכמי הקנייה מהיצרן - אבל תמיד כאשר מגיעים אליי מסמכי ההתקשרות בדרך לא דרך.. מתברר כי המחיר תמיד יותר זול, מההערכה הראשונית שהייתה.

בכלכלה יש גם את מחירי השוק הכלל עולמי להשוואה - הרכבים הללו לא יוצרו בלעדית עבור ישראל.

וכאשר בודקים באנגליה ובאמריקה מחירים של רכבים תואמים ומתח רווחים של המשווקים - מתברר

כי הם מרוויחים יפה.

כעת מחשבים את העלויות הנילוות לרכב, המסים בישראל + הובלה לפרטי,,

(ברור כי ההובלה בכמויות לחברה, יותר זולה)

מתברר כי בנוסף לרווח המקורי היפה שיש למשווקים בחו"ל.

ולמחירים המאוד תחרותיים שיש ליבואנים בארץ..

בדיקת מחירי הרכבים לאחר חישוב העלויות הנוספות בתחום העד 120.000 ש"ח .

מראה על מחירים די תואמים כאן ובחו"ל. (טלא-פלא)

ומנגד - מחירי הרכבים בגרסאות המיוחדות לאחר חישוב העלויות, במחירים מעל כ 170.000 ש"ח -

בד"כ מנופחים בעוד כ 20.000-30.000 ש"ח במצב הטוב.

( יש באחד הדיונים לפני כ 3-4 שנים חישוב עם נתונים לרכבי אלפא אאודי ו GTI .

ומחירי ההנחה של BMW )

אז אפשר להיות סנוב וכאשר שואלים אותי כמה עלה הרכב - התשובה, אם אתה שואל זה לא מתאים לך..

או להיות ריאלי ולהגיד ת'אמת, רציתי את הרכב הנ"ל ושילמתי סתם יותר כי לא הייתה לי ברירה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...