Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ב220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מצד אחד רוצה לא להתבלט ומצד שני רוצה ליאון שמאד מבוקשת בקרב גנבי הרכב ובייחוד בירושלים.

עצתי לך היא:

לך על צרפתייה ספורטיבית (מגאן rs cup, פיג'ו 208 gti ,

או 308 gti)

הבני דודים שלנו לא מכירים אותם והם לא מבוקשות בקרב גנבי הרכב.

עם הליאון כל יום יהיה אולי היום האחרון איתה

סלח לי ובאמת שבלי כוונה לפגוע חלילה, אבל התגובה שלך מגוחכת.

נתחיל מזה שאין רכב שלא נגנב וזאת עובדה.

לגבי לא להתבלט, אני נוסע על קופרה חדשה חודש וחצי.

תאמין לי שהרכב סולידי.

ואם חלילה יגנבו אתה יודע, יש דבר שנקרא ביטוח.

אני פשוט לא רואה שיקול לרכישה אם רכב מבוקש בקרב גנבים או לא.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

סבבה שאתה לא רואה, זה כי אתה פחות מתחבר(/מבין?) לשיקולים סטטיסטיים כנראה.

רכב שמושך עיניים מושך גם חולירות שמשחיטים אותו לכיף, רכבים שאהובים על אוכלוסיות "בעייתיות" יותר פגיעים למקרים של "השלמות חלפים", וכו'.

אני עכשיו הייתי בצומת דרכים אשר כלל את ה208GTI, ומבחינתי אחד היתרונות החזקים ביותר של הרכב הוא שלרוב האנשים הוא נראה כמו סתם סופר מיני חביבה, מה גם שהוא נדיר יחסית (ולכן לא יעודד את עניין השלמות החלפים הנ"ל).

מן הסתם זה לא השיקול היחיד, ובסופו של דבר היא אכן הפסידה למתמודדת אחרת, אבל לומר שזה לא קיים (או להתעלם מהקיום) זו פשוט התעלמות מהמציאות. עכשיו שלא תבין לא נכון, להתעלם מהמציאות זה סבבה והכל, אבל בחייאת אל תקרא לדעות של אנשים אחרים 'מגוחכות' בזמן שהן נשענות על נתונים נכונים ומדידים לחלוטין...

kala, הרכב שלך אדיר, באמת. אבל להמלצה שלך אין שום קשר לפות"ש. תקרא את הדברים שלו, זה ברור שהוא מחפש הרבה יותר סטייל מאשר נהיגה נטו, ועם כל הצער שבדבר הפג'ו ממש לא מיועדת עבור הצרכים שלו. אני חושב שהפג'ו היא אחת הרכישות הכי משתלמות שיש עבור רכב חדש, אבל לא מציע אותה לפות"ש גם לא בצחוק - כי אין שום התאמה בינה לבין הדברים שעולים מהכתיבה וההתנסחות שלו.

פות"ש, קופרה נשמעת תפורה עליך, תהנה תתחדש ותפרגן בתמונות!

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
סלח לי ובאמת שבלי כוונה לפגוע חלילה, אבל התגובה שלך מגוחכת.

נתחיל מזה שאין רכב שלא נגנב וזאת עובדה.

לגבי לא להתבלט, אני נוסע על קופרה חדשה חודש וחצי.

תאמין לי שהרכב סולידי.

ואם חלילה יגנבו אתה יודע, יש דבר שנקרא ביטוח.

אני פשוט לא רואה שיקול לרכישה אם רכב מבוקש בקרב גנבים או לא.

שיגנבו לך 3 רכבים וינסו עוד פעמיים נוספות שנכשלו אז תוכל לדבר על גניבות רכב

נכון יש ביטוח אבל אם הרכב בן שנתיים ומעלה נראה אותך קונה את אותו רכב עם אותו שנתון אחרי ששמרת על שלך בשבע עיניים.

אם תקנה חדש תוסיף הרבה כסף. כמו כן הפרמיה הלכה ואם במקרה חידשת את המקיף לאחרונה המכה חזקה יותר ולא אזכיר את התוספות ששמת

לא שמעתי על צרפתייה ספורטיבית ממה שציינתי שנגנבה מול עשרות ששמעתי ומאות שבפועל בארץ ממשפחת הוואגיות (סיאט, סקודה, W והאודי) לרבות דגמי הספורט שלהם.

פורסם
סבבה שאתה לא רואה, זה כי אתה פחות מתחבר(/מבין?) לשיקולים סטטיסטיים כנראה.

רכב שמושך עיניים מושך גם חולירות שמשחיטים אותו לכיף, רכבים שאהובים על אוכלוסיות "בעייתיות" יותר פגיעים למקרים של "השלמות חלפים", וכו'.

אני עכשיו הייתי בצומת דרכים אשר כלל את ה208GTI, ומבחינתי אחד היתרונות החזקים ביותר של הרכב הוא שלרוב האנשים הוא נראה כמו סתם סופר מיני חביבה, מה גם שהוא נדיר יחסית (ולכן לא יעודד את עניין השלמות החלפים הנ"ל).

מן הסתם זה לא השיקול היחיד, ובסופו של דבר היא אכן הפסידה למתמודדת אחרת, אבל לומר שזה לא קיים (או להתעלם מהקיום) זו פשוט התעלמות מהמציאות. עכשיו שלא תבין לא נכון, להתעלם מהמציאות זה סבבה והכל, אבל בחייאת אל תקרא לדעות של אנשים אחרים 'מגוחכות' בזמן שהן נשענות על נתונים נכונים ומדידים לחלוטין...

kala, הרכב שלך אדיר, באמת. אבל להמלצה שלך אין שום קשר לפות"ש. תקרא את הדברים שלו, זה ברור שהוא מחפש הרבה יותר סטייל מאשר נהיגה נטו, ועם כל הצער שבדבר הפג'ו ממש לא מיועדת עבור הצרכים שלו. אני חושב שהפג'ו היא אחת הרכישות הכי משתלמות שיש עבור רכב חדש, אבל לא מציע אותה לפות"ש גם לא בצחוק - כי אין שום התאמה בינה לבין הדברים שעולים מהכתיבה וההתנסחות שלו.

פות"ש, קופרה נשמעת תפורה עליך, תהנה תתחדש ותפרגן בתמונות!

אני זוכר שפות"ש דיבר על צניעות בייחוד בירושלים.

בכל היתר הוא מבולבל ובצדק כי התקציב שלו מאפשר הרבה מכוניות טובות בין אם ספורטיביות או יוקרתיות (יחסית) מהירות.

שיקול של רכב שאינו מככב בקרב הגנבים הוא לי חשוב.

למי שיש יכולת כלכלית גבוהה אולי קצת פחות אבל מי שהתמודד עם גניבה יודע על מה אני מדבר גם אם הוא עשיר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש ותהנה.

איזה חבילה לקחת? ידני, 3 דלתות? (אהה, אין ידני בארץ, נכון?)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תתחדש.

תהנה.

אם שילם יותר מ 180 זה די מבאס, לא?

פורסם
אם שילם יותר מ 180 זה די מבאס, לא?

לא. למה כמה אתה שילמת?

וקניתי 5 דלתות, דינאמית, היחידה בארץ עד להגעת ה290

פורסם

אין לי קופרה...

Kala יסביר לך

פורסם
אין לי קופרה...

Kala יסביר לך

טוב אז ככה:

שוב תתחדש תהנה ותשמור על עצמך.

מתנהל פחות או יותר דיון על כך שאני חושב שרמת המחירים של פלח ההוט האצ' (כמו בשאר פלחי הרכבים) גבוה מידי ומנופח למרות המיסוי הכבד של המדינה. אם בשאר הפלחים הרלוונטים אליי (משפחתיות, סופר מיני) עוד אפשר לרכוש אותם הרי שהפלח המועדף עליי שהם רכבי ההוט האצ' מתומחרים גבוה מאד (כולם בסביבות 200-230 א' ש"ח).

אני סבור למשל שיבואן כגון לובינסקי שעומד בראשו כיום מנכל חדש שרוצה להגדיל את המכירות של המותג יכול לו ירצה לתמחר את הפיג'ו 308 GTI בסך של 175 א' ש"ח גם לגירסה החזקה של 270 כ"ס.

הח'ברה פה כועסים עליי שאני סתם זורק מספרים ללא ביסוס או חישוב היחס מהשוק הבריטי הגרמני או כל שוק אחר.

אני סבור שאי אפשר להשוות את היחס שבין מכונית כזו או אחרת בשוק כזה או אחר כי לכל שוק יש את הדינמיות שלו, המיסוי שלו הביקוש של הלקוחות ועוד משתנים רבים.

דלק מוטורס למשל שבעה ומוכרת מכוניות רבות ומותגים מוצלחים בשוק הישראלי ולכן היא לא התאמצה במכירת הפוקוס st ולכן "נכשלה" במכירותיו. צ'מפיון מוטורס שגם מוכרת בארץ מותגים רבים ומכוניות רבות "נהנית" ממוניטין של שנים במכירת הגולף GTI ומרשה לעצמה כיום למכור את הגולף עירומה ולא מתביישת לפתוח רשימת אבזור בתשלום מאחר ויש לה לקוחות במחיר שהיא מבקשת. האלטרנטיבה ברמת מחיר הזו מגיעה מהקופרה שהיא חזקה הרבה יותר אך לא נהנית מהיוקרתיות ואיכות החומרים של הגולף .

קיימת לי ביקורת גם על קרסו שמתמחרת את המגאן ספורט גבוה מידי ומסתפקת כתוצאה מכך במכירה של מכוניות בודדות כל שנה.

כך גם באלפא שמתמחרים את התלתן גבוה מידי אך כמו בגולף יש לה את הקהל שלה שקונה ברמת מחיר הקיימת כיום.

והנה אנו חוזרים שוב ללובינסקי שיש לה ביד מוצר מעולה בדמות הפיג'ו 308 GTI.

נכון היא עוד לא הגיעה לארץ ולא נהגתי עליה אבל אני בעלים של האחות הקטנה יותר והמעולה (208 GTI) שפשוט כל יום מעלה לי חיוך לפנים וגורמת לי כייף. היא מאובזרת מבפנים, יפה מבחוץ, מהירה מאד ובכבישי ירושלים היא פורחת.

ה308 GTI במבחנים שנמצאים ברשת מקבלת הרבה ביקורות טובות בייחוד בגירסה של ה 270 כ"ס עם הדיפרנציאל.

לוביסקי שמכרו בשנה וחצי האחרונות כ 60 מכוניות 208 GTI רוצים למכור יותר והם הגיעו למסקנה שהדרך היא להוזיל אותה מ 160 א' ש"ח ל 140 א' ש"ח. ה 208 GTI היא עם 3 דלתות ופחות אטרקטיבית למי שמחפש גם שימושיות טובה יותר בדמות 5 דלתות ותא מטען גדול יותר למרות שתא המטען שלי גדול מספיק והמרווח ליושבים מאחורה הוא מפתיע לטובה ומרווח וזה למעשה בין היתר השפיע עליי לרכישה אחרי שקיבלתי ממשפחתי פידבק שנוח להם ומרווח מאחורה.

לפי דעתי למנכל לובינסקי יש הזדמנות יוצאת דופן לעורר את פלח ההוט האצ' בצורה שתפתיע גם אותו בתמחור שאולי הוא לא ירוויח הרבה מכל מכירה אבל ירוויח גם ירוויח מאחר והוא ימכור לאנשים שיגיעו מפלחים שונים כגון פלח המשפחתיות, המנהלים , היוקרתיות, הספורט , הסופר מיני ועוד. כמו כן אני בטוח שיגיעו גם הקונים המושבעים של הגולף והאלפא.

הפיג'ו 308 GTI מאובזרת ותיתן תמורה טובה לכסף (VFM).

פלח ההוט האצ' בגלל רמת המחירים הנהוגה מזה שנים מדשדש אך עדיין מוכר כל שנה. הפוטנציאל שלו גדול הרבה יותר.

במחיר שציינתי הדבר אפשרי.

• תוכן חדש...