Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ב220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השירות לך ולרכב שלך לא קשור למס׳ הרישוי.

היבואן (ולא היצרן) מקבר סדרות של מספרי רישוי והוא שם את רובם באופן אקראי. אפשר לבקש, לא תמיד אפשר לקבל.

האם כעסת על המדינה שנתנה לך מס׳ ת.ז לא קליט? כעסת על צה״ל שלא נתן לך מ.א יפה?

קנית אוטו חדש, תהנה ממנו ואל תתעסק בשטויות.

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי מה שידוע לי מספר יפה בצ׳מפיון מוטורס זה רק באאודי וגם ברכבים יותר יקרים מ200k... מה חשבת רכב ב200k עוד המון אנשים קונים.. אתה לא יכול לבוא בדרישות מוגזמות.

גם בסיאט לא נראה לי בכלל יש הרבה מספרים יפים אם בכלל, כי זה לא מותג יוקרה.

יש קופרה עם שלשה, לכן זה מעצבן אותי השקרים האלה, גם חבר שלי השבוע הזמין A8 קיבל שלשה, עכשיו לא שאני משווה, אבל אומרים לי, "אין שלשות בצ'מפיון" נו באמת... לפחות אל תצעקו בכזה קול רם כמה אתם חושבים שהלקוח מטומטם

פורסם

ראיתי בארץ כ 5 פרארי עד היום, לאף אחת מהם לא היה מספר יפה... בקיצור תהנה מהרכב זה יותר משולי העניין הזה

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
זה לא המספר, זה הגישה המזלזלת. זה הכל. אם היו אומרים לי מלכתחילה אולי הייתי מגיב אחרת.

אני יכול להבין את התחושה אך אני מניח שזה לא משהו אישי,

בסופו של דבר ישנה מגבלה עד כמה סוכן מכירות יכול להשפיע על הדבר הזה.

שורה תחתונה, אתה נוהג הביתה מהסוכנות בקופרה חדשה,

שתה כוס מים, תחייך ותחשוב שיש צרות גדולות יותר בחיים...

:wink:

פורסם

SportsCar

icon_wink.gif, על-זה נאמר כיש לך כלי-כלי, מי מסתכל על המספר.

ל

dahuky

, נסה לדבר עם מנהל המותג / מנהל אולם התצוגה אולי זה אפשרי

תגיד שאתה המוהל אצל בר רפאלי..

ואם לא - תהנה בכייף קניתה רכב נחמד.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

OFF THE RECORD - אני שילמתי קצת בשביל לקבל 3 ספרות אמצעיות מסוימות. לא שלשה אבל ספרות ספציפיות. בואו נגיד כמו שפורשה קררה מקבלים 911 באמצע.

פורסם

יש לי 666 ו888 באמצע ולא שילמתי ולא ביקשתי. על הז^ן שלי והזוי בכלל להתעקש על שטויות כאלה. לפני כן הייתה בימר 730 עם מספר 730. כל יבואן והשטויות שלו.

פורסם

מספר רישוי יפה לא עולה כלום ליבואן ועושה הרגשה טובה לחלק ניכר מהלקוחות. לדעתי יבואן צריך להיות טיפש בשביל להתעקש שלא לתת איזה מספר סבבה. כשקניתי את הג'ולייטה פשוט שאלתי אם אפשר איזה מספר יפה, וקיבלתי בלי בעיה. כשאבא שלי קנה אקורד עוד ב-2008, פשוט הראו לו את בנק המספרים שיש להם ואמרו לו לבחור. לא מסובך וכמו שאמרתי, עושה אחלה הרגשה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תלוי מאוד ביבואן - יש כאלה שמפנקים במ"ר, ויש כאלה שעושים זאת כהטבה רק על מכוניות בסכומים גבוהים / לקוחות מסויימים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...