Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ב220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב הדגמה בצבע אפור עם חבילת צבע כתומה, אל תיבהל מהשילוב המכוער..

כשאתה בתוך סיבובים תלחץ על הגז ותן לדרפנציאל המכאני לעשות את העבודה.

והכי חשוב, אל תשכח לעדכן, בהצלחה.

*ביציאה מסיבוב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתפלא אבל לא' date=' אני יכול להעיד על עצמי שאני לא עארס, [/color']

אבל אומרים ״אין החתום מעיד על עיסתו״

סליחה על התיקון -

אין הנחתום, נחתום as in קונדיטור/אופה, שלא יכול לומר לאחרים כמה הבצק שהוא עושה הוא יאמיאמ

והטענה שקהל היעד של הרכב הוא ערסים, לא שוללת את היותך לא-ערס. ממש כמו שלא כל אחד שנוהג על מיאטה הוא ספר ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
נכון, התכוונתי ל 4 צילינדרים, אבל בכל זאת גם אם יש את ה3 צילינדרים אני ימליץ עליו כי ההבדל אינו שווה את התוספת של 25k.

לעומת זאת תוספת של 100k פלוס מה 118 ל135 אכן שווה את ההפרש. (למי שיכול כמובן).

המלאי של 118 עם 4 צילינדרים נגמר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

סבבה, הS1 הייתה מאוד כיפית, אבל בעיקר ביציאה מהמקום, איפהשהו יותר גבוה על מד המהירות, אתה מרגיש שקצת חסר לך כח, וגם הנוחות לא הייתה משהו; מנגד בלאון כשאתה מאיץ על אספלט חלק, יש קצת פרפורים, אז נכון אולי היא לא הכי מושלמת ביציאה מהמקום, אבל יש כח זמין כ-ל הזמן, כששמים את הרכב על מצב COMFORT, הנסיעה יחסית מאוד נינוחה ומשככת את רב המכות, אבל בעיני, הנקודה הכי מעניינת ברכב זה הכניסה לפניות, וכן הפנייה עצמה, הודות לדיפרנציאל, אין לי ספק שאם הייתי רוצה פרקטיות, זו הייתה הבחירה, רק שאני קצת נוטה ל135 והJCW, מכיוון שזו כנראה תהיה ההזדמנות האחרונה בחיים שלי להחזיק רכב לא פרקטי.(ב20 שנה בקרובות)

אבל גם לגבי השתיים הנ"ל אני מסופק קצת, יכול להיות שה135 גדולה עלי, זה הרבה מאוד כח מאחורה, ותכלס צריך הרבה מאוד ידע, כישורים וניסיון כדי לשלוט בהם כמו שצריך, ומה גם שאם אני אלך על האופציה הזו, היא תהיה יד שניה, וגם לINTERIOR שם אני לא כלכך מתחבר. והמיני, כולם אומרים שהיא פשוט דבר אחר, וזה כמו ליסוע בקרטינג, טוב נו אין יותר טוב מלהרגיש בעצמך...

מה שכן, שמעתי אתמול את המנוע, וזה הצליל הכי יפה ששמעתי בחיי :-)

:2gunfire:יריות יריות

פורסם

כי כל פעם שהוא מדבר על הקופרה, הכל במנגינה של אע"ג כזה, ובשום תחום הוא לא מצא לשבח את הקופרה, וההרגשה היא שכל מילה טובה, היא לצאת ידי חובת האובייקטיביות.

לא אומר שזה כזה מוחלט, סתם תחושה שלי.

ד"א מישהו נסע על אחד מהרכבים הנ"ל? (135 JCW)

פורסם

אני יתחיל מזה שלפי דעתי הבימר 135 טובה יותר מהקופרה, אבל עצם זה שהקופרה רכב בר השוואה ביחס לרכבים שיקרים ב 100k אומר משהו, לא?

מצד שני אני יכול להביא מבחן מיוטיוב שמראה שהקופרה מנצחת את הבימר.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

נסעתי על ה 135, jcw ו Cooper S.

135 הכי מהירה הכי ספורטיבית הכי מרגשת אבל העיצוב שלה לפי דעתי מכוער גם מבפנים וגם מבחוץ אז היא נפסלה.

Jcw סאונד מעולה אחיזה כביש מאוד גבוהה בפניות מאוד מהירה אבל לא כמו ה 135 יפה חיצונית ופנימית אבל מאוד מאוד קשיחה יותר מ 135.

Cooper s סאונד יפה בעיקר במצב ספורט אבל לא כמו ה jcw,גם מאוד מהירה (הבדל קטן בינה לבין ה jcw) אחיזת כביש גם גבוהה אבל שוב קצת פחות מה jcw מראה חיצוני ופנימי יפה , המתלים פחות נוקשים!! ולבסוף זאת הבחירה שלי. עוד יתרון שאהבתי בcooper s זה שמושבי הספורט משום מה נוחים יותר מאשר המושבי ספורט הרציניים יותר שב jcw.

זה מסקנות באמת בקטנה, אני יכול לחפור על כל רכב מגילה.. אם יש לך שאלות יותר ספציפיות שאל בכיף

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

טוב, נסעתי על הJCW, הרכב מאוד יושב, אבל זהו, לא מרגש אותי יותר מדי, ואין מי יודע מה כח בהשוואה לקופרה, ככה שבהתחשב בהקרבה של המראה, הפרקטיות ונוחות הנסיעה(מתלים), האופציה הזו ירדה מהפרק.

הייתה בעיה עם הנסיעה של ה135, אסע עליה ביום שלישי הקרוב, אבל ככל הנראה, אלא אם כן אני ממש אופתע, אני עם הקופרה.

פורסם

אחלה רכב הקופרה, אני אישית פסלתי אותו מכל מיני סיבות.

לא מבין למה עוד לא ראיתי אחת בצבע הזה אבל בטורקיז כהה (תכלת) היא נראית מצוין.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

הייתי שמח אם תעשה נסיעה על המגאן. אם אתה אומר שלבימר יותר מדי כוח מאחורה וזה קצת מרתיע אותך מבחינת הסיכונים ויכולת השליטה ברכב ומצד שני כרגע נראה שהקופרה היא זו שהכי אהבת (הנעה קדמית) אז אני לא רואה סיבה לפסול משהו שאולי יתן לך מענה טוב ביניהם. אלא אם כן פנים הרכב מאוד חשוב לך (בשבילי במגאן זה מעל ומעבר. תן לי כיתוב של renault sport ואני לא צריך יותר כלום בפנים :lol: ). לגבי נוחות ביום יום, אפשר לחיות איתה בכייף, לדעתי לפחות.

הימים הקשים חלפו :-)

• תוכן חדש...