Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ב220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב קראתי עליה קצת, אני חושב שהיא קצת יותר קיצונית לכיוון הספורט משאר הרכבים שציינתי, ואולי זה קצת פחות מתאים לי. אבל עושה רושם של מכונה טובה.

אני חושב שמהS1 אני כנראה גם ארד, למרות שמאוד התלהבתי מנסיעת המבחן, הפרקטיות שם לא משהו, וגם נורא מפחיד אותי ידני, מכיוון שלא התנסתי בלחיות עם כזה.

כנראה שמה שנשאר זה BMW 120 או 135 משומשת, S3 משומשת, או קופרה.

MENRO, סמלים לא מפריעים לי בכלל, אתה רואה שאני שוקל את הBMW, כי לדעתי, אין לה שואו מטורף, וגם ביום של הנסיעות, כשנסעתי עם הS1, כל יצור חי מסביבי, גברים, נשים וטף, זקנים וצעירים לטשו בי עיניים, ואני חושב שזה לא קשור רק לצבע הצהוב של הרכב. ואילו הBMW מאוד נבלעה, ולא עניינה אף אחד באזור.

כרגע נוסעים 2 אנשים, אבל כנראה שתהיה התרחבות בשנתיים הקרובות ;) (בעזרת ה')

וכן אבזור דיי חשוב לי, ואני חושב שמהבחינה הזו, הכי לוקה בחסר זו אודי, שהממשק שלה עשה עלי רושם ממש רע, אם כי לא ישבתי עליו בצורה רצינית. (בכל זאת, העדפת להקדיש את הזמן לדברים היותר מעניינים)

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי הייתה את אותה דילמה לפני חצי שנה וגם בדיוק אותו שרשור עם אותן הדעות והתלבטויות.

בסוף החלטתי לרכוש S3 משומשת הדור החדש

חייב לציין שמרוצה עד הגג,נכון,אולי לא מכיר את ה135 אבל מסתדר יופי עם מה שיש ביחס לרמת הנהיגה שלי

שאגב אני דואג לשפר אותה מיום ליום

ולקחתי אותה מכיוון שהאבזור הפנימי והמראה החיצוני לא באותו ליגה של ה135(שהיא בכלל לא לטעמי).

האוטו חזק מאד,ספורטיבי עם יכולות מדהימות ואני מבסוט מכל רגע, בכל מקרה בכל החלטה שתלך תצא מסופק ואל תסתכל אחורה!

פורסם
לי הייתה את אותה דילמה לפני חצי שנה וגם בדיוק אותו שרשור עם אותן הדעות והתלבטויות.

בסוף החלטתי לרכוש S3 משומשת הדור החדש

חייב לציין שמרוצה עד הגג,נכון,אולי לא מכיר את ה135 אבל מסתדר יופי עם מה שיש ביחס לרמת הנהיגה שלי

שאגב אני דואג לשפר אותה מיום ליום ������

ולקחתי אותה מכיוון שהאבזור הפנימי והמראה החיצוני לא באותו ליגה של ה135(שהיא בכלל לא לטעמי).

האוטו חזק מאד,ספורטיבי עם יכולות מדהימות ואני מבסוט מכל רגע, בכל מקרה בכל החלטה שתלך תצא מסופק ואל תסתכל אחורה!

.....

פורסם
למה לא Golf Gti עם חבילת ביצועים?

מכונית פרקטית מאוד וסולידית יחסית

חצאיות, פסים אדומים, ולא רואה בה שום יתרון על הלאון, לא בפרקטיות, לא בנראות, וממש לא בביצועים

פורסם
חצאיות, פסים אדומים, ולא רואה בה שום יתרון על הלאון, לא בפרקטיות, לא בנראות, וממש לא בביצועים

אז תזכיר לי למה לא ללכת על הקופרה?

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

הגודל יחסית לרכבים האחרים שאתה בוחן באמת מסרבל.

בנוסף, הרכב לא כל כך חזק ובטח לא ברמות של הרכבים האחרים המוזכרים בשירשור.

פורסם
נושא אחרון לדיון, איך הA4 2.0TFSI QUATTRO

רכב שיכול גם להיות מהנה לנהיגה? או שהגודל מסרבל

כנראה שפיספסתי משהו כי כתבת בכותרת שאתה מחפש רכב ספורט, אז איך היא קשורה?

בכל מקרה, לא, היא לא מהנה במיוחד לנהיגה ולא בגלל הגודל (סדרה 3 אוכלת אותה בלי מלח) ובהנחה שלא מדובר בדגם החדש, היא כבר מיושנת.

פורסם

ואולי היא באמת לא קשורה, ולכן אני שואל, מכיוון שכרגע עד שהדגם יגיע לארת אין נסיעת מבחן, והרכב הזה מאוד מםתה ויכול להחזיק להרבה מאוד שנים, והנתונים יכולים להשמע ספורטיבים, לכן שאלתי מי מכיר אתהרכב, אפילו הדגם הקודם...

עכשיו מובן?

פורסם

מובן, אבל הרכב רחוק מלהיות ספורטיבי, בלי קשר לנתונים.

בכל מקרה אם בדגם החדש עסקינן, הקודם לא רלוונטי.

הנה מבחן ראשון של אוטוקאר הבריטי ל2.0TDI החזקה (187 כ״ס).

השורה התחתונה היא שהיא טובה מאוד ושופרה בכל אספקט אפשרי (כולל איכות הפנים שתמיד היתה מרשימה מאוד) אבל מבחינת ניהוג (driver involvement באנגלית) היא עדיין נופלת מסדרה 3, יגואר XE ואף מהפורד מונדיאו (שמשום מה טרם משווקת פה...).

אגב, כל האמור לא אומר שהרכב לא בשבילך וכל אחד מחפש דברים אחרים ו״מרגיש״ דברים שונים.

http://www.autocar.co.uk/car-review/audi/a4

• תוכן חדש...