Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ב220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה עם במוו 120 חדשה? למה אף אחד לא מעלה אאאותה? בחור לא רוצה משומשת.אומנם אין לה 320 סוסים אבל עם תוכנה אפשר להגיע ל220 בלי בעיה(אותו מנוע וטורבו של RSZ 200).

ד"א בכמה ניתן לקבל S1?

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר לדעת למה פסלת את הקופרה?

עשינו אמנם רק נסיעת מבחן של 10 דק' בקושי היום אבל הרכב עשה רושם מאוד טוב עלי...

ד"א גם כמות מכירות של הרכב הזה מוכיחה שזאת אחת החבילות היותר משתלמות על הכביש.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

זה נכון ,חבילה משתלמת.אבל רבאק ראיתי כבר כמה בכביש,והיא נראית כל כל פשוטה .נכון שהיא חזקה והכל אבל ללא ג׳נט 19 היא נראית איביזה מגודלת.גולף gti נראית לידה פשוט מהממת.ד״א סדרה 1 המחודשת ממש מצויינת.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

עדיין לא הבנתי מה כבודו מעדיף,איזה סוג נהיגה?

נהיגה ספורטיבית מתגמלת?זאת אומרת, רכב בעל שלדה ואופי נהיגה מתקשר ויותר לסיבובים

ומלא רגש וגם מבצע נהדר.

או קרוזרית מהירה וכוחנית מאוד אך פחות משדרת לנהג וקלה לנהיגה מהירה?

הנעה אחורית או קדמית?

בחרת בקופרה,מה בדיוק אתה לא אוהב בה ,כי עושה הרושם שכן אהבתה אבל משיקולי אבא...

כיוון של כוח,200 כ"ס מספיק לך? או באזור ה300? יפנית או אירופאית,עושה רושם שיפניות לא

כל כך אהובות עלייך.

את הS1 אי אפשר שלא לאהוב,כי בסך הכל היא נראית שובבה ומצד שני כוחנית,הביצוע בדרך לשם

מפריע למנוסים יותר ואלה שמחפשים,עוד משהו לפלפל.

S3 נראית טירוף על גלגלים,אבל פחות למנוסים שאוהבים להרגיש אבל מלאה בסטייל.

במוו 220 לאחיך יש,שילדה היגוי אחיזה ושידור לנהג המנוסה, יש בשפע וגם סטייל

והנעה אחורית .פצצה של רכב אבל לא חזק במיוחד.

סובארו לא אהבת, פשוטה מידיי ופסלת מהר.

מיני קופר,שלדה היגוי מנוע והנעה קידמית מהיותר טובות בקבוצה...הורדת אותנו בהתחלה.

...מה? שדר לנו,חוץ מהדף הראשון ענית בקצרה ופסלת במהרה.

פורסם
מה עם במוו 120 חדשה? למה אף אחד לא מעלה אאאותה? בחור לא רוצה משומשת.אומנם אין לה 320 סוסים אבל עם תוכנה אפשר להגיע ל220 בלי בעיה(אותו מנוע וטורבו של RSZ 200).

ד"א בכמה ניתן לקבל S1?

דווקא העלו את האופציה, איזה בחור נחמד מכאן שמדבר איתי בפרטי. ואכן שמעתי לעצתו והיום נסעתי עליה, האמת שהרכב מאוד מאוד מהנה לנהיגה, אבל הרכב הרגיש לי די חלש, והאמת שאין תלונה ספציפית על הרכב, אבל לא הרגשתי שום דבר שעורר בי את הרצון לרכוש אותו חוץ מזריקות תחת פה ושם, והאמת שהרגשתי קצת חסרון בכח. מנגד, הנסיעה על הs1 הייתה ממש מדהימה, רק שקיבלתי אותה עם צמיגים גמורים ואחיזה בהתאם, מה שגם לתת היגוי מטורף. אבל חוץ מזה, הרכב מרגיש מאוד חזק ומאוד מאוזן. צריך לשקול את נושא הפרקטיות על כל היבטיו, (ידני, תכלס אין מושביים אחוריים, ותא מטען מצומק) אבל הרכב בהחלט העלה לי הרבה מאוד חיוכים.מה שכן, הוא מושך הרבה מאוד תשומת לב, ואפילו בתל אביב.

אבל בהחלט שוקל את ה120I בתוספת טיונינג בוקס

פורסם
הוא לא רוצה במוו,הסמל נוצץ מידי.

מצחיק. דווקא הבמו הוא הרכב הכי סולידי בעיני מכל האפשרויות. הסמל לא מעניין כמו החוק עצמו, והלוק חמוד עד משעמם.

פורסם

וממש לא פסלתי את הקופרה, הלב שלי הכי נוטה אליה אבל אני צריך עוד נסיעה, וזה שהיא לא מוחצנת זה יתרון בעיני. מחכה לנסיעה חוזרת

פורסם
עדיין לא הבנתי מה כבודו מעדיף,איזה סוג נהיגה?

נהיגה ספורטיבית מתגמלת?זאת אומרת, רכב בעל שלדה ואופי נהיגה מתקשר ויותר לסיבובים

ומלא רגש וגם מבצע נהדר.

או קרוזרית מהירה וכוחנית מאוד אך פחות משדרת לנהג וקלה לנהיגה מהירה?

הנעה אחורית או קדמית?

בחרת בקופרה,מה בדיוק אתה לא אוהב בה ,כי עושה הרושם שכן אהבתה אבל משיקולי אבא...

כיוון של כוח,200 כ"ס מספיק לך? או באזור ה300? יפנית או אירופאית,עושה רושם שיפניות לא

כל כך אהובות עלייך.

את הS1 אי אפשר שלא לאהוב,כי בסך הכל היא נראית שובבה ומצד שני כוחנית,הביצוע בדרך לשם

מפריע למנוסים יותר ואלה שמחפשים,עוד משהו לפלפל.

S3 נראית טירוף על גלגלים,אבל פחות למנוסים שאוהבים להרגיש אבל מלאה בסטייל.

במוו 220 לאחיך יש,שילדה היגוי אחיזה ושידור לנהג המנוסה, יש בשפע וגם סטייל

והנעה אחורית .פצצה של רכב אבל לא חזק במיוחד.

סובארו לא אהבת, פשוטה מידיי ופסלת מהר.

מיני קופר,שלדה היגוי מנוע והנעה קידמית מהיותר טובות בקבוצה...הורדת אותנו בהתחלה.

...מה? שדר לנו,חוץ מהדף הראשון ענית בקצרה ופסלת במהרה.

אתה צודק, לכן החלטתי לקחת כמה קורסים מרוכזים לפני הסחירה הסופית, כדי שיהיה לי יותר ברור למה אני באמת נמשך.המורה המליץ לי לחכות לחדש, אבל אני מעדיף לבחור אותו בחוכמה.בעקרון, הבמו מאוד מפתה בגלל ההנעה האחורית, אבל מצד שני זה לפעמים כאב ראש, כי אם אתה לא ממש במוזה ולוקח סיבוב מהר. צריך לבדוק טוב איפה התחת שלך חחחח

יפניות לא בא בחשבון, וקופרה בעיניי אחלה אוטו ונשאר המועדף, למרות שאחרי הנסיעה היום בs1, היא מרגישה לי הרבה יותר משעממת לנסיעה, אבל הנסיעה הייתה מזמן, וחצי ממנה הצגה של לאון טאובס,(לא באשמתו, לזה שכרו אותו), לכן אני מחכה לנסיעה חוזרת

פורסם

אני חושב שהGTI היא הבחירה הכי טובה בסיטואציה שלך, אבל מצד שני אני חושב שGTI היא הבחירה הכי טובה ברוב הסיטואציות אז אל תשמע לי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...